lördag va det då ja..

Theo har sovit riktigt dåligt inatt , vaknat tre ggr ?? varför?? hmmm...  så vid kvart i åtta gick vi upp..  mötte Sofia och Mattheus halv tio och gick till börjes för fika=) mysigt...  tog en lite extra lång promenad  på vägen hem..
I em har Theo vatt på Börjes med mormor ett par timmar.. Jag har  plockat undan, dammat, bäddat rent, dammsugit, tvättat golven,tvättat, hängt tvätt och tumlat.. o mer tvätt blir de..
Ikväll  har mamma/mormor vatt här.. har ätit pizza o kollat på melodifestivalen.. så dåligt är de!!
Nu har Theo somnat o jag ska ha en timmes lugn o ro innan jag med kryper i säng=)

så ha de bra alla=) ska snart läga in lite bilder oxå!!  kraaam


Ang kommentarerna!

skriv gärna namn o inte anonymt.. då vet jag ju inte vilka ni är=)

Fredag och Bvc!!

japps.. idag e de ännu en helg.. Vid elva Idag gick vi till Bvc.. Sofia gick med en bit till Migori o vi gick vidare=) hade ju ganska så rätt!!  han vägde 7030gr o va 67 cm lång=) jisses=)  Imorgon blir han hela 5 månader gammal=) puuh var har all tid tagit vägen egentligen..   Sen mötte vi sofia o Mattheus vid börjes.. tog en sväng där för sen fortsätta en promenad på två timmar=) skönt va de i de fina vädret.. solen sken hela tiden=) sen gick vi hem till Sofia, blev bjuden på middag=) tackar tackar=) så fikade vi på lite munkar oxå ..gotte=) gav barnen lite käk, insåg att dom var trötta sen o Theo vägrade somna så vi tog vagnarna o tog en ytligare promenad på någon timme.. dock lite kallare va de men skönt.. så nu är man ganska trött här=)  ska äta lite mat här nu framöver.. blir lite fläskkortlett med champinjonsås och potatis=)  

De vore faktiskt lite skoj om alla som läste denna blogg slängde in en kommentar på detta inlägg för se hur många de är som verkligen följer bloggen?

Nä nu ska jag avsluta här för plutten vill ha in kvällsgröt här snart=)

Tack för yttligare en trevlig dag gums=) imon blir de fika på börjes vid 10=) lr ska vi säga frukost och fika=)

helt slut..

är jaa idag... sovit dåligt som tusan.. ont i min rygg.. Theo har iaf sovit så gott så.. från 22 igår till 06.30 .. o sen från 7 till 9=) skönt de=) då låg han o lekte i sängen med ankan tills vi gick upp kvart i tio=)
Vid två åkte jag och Sofia in till stan och storhandlade.. först maxi, sen förbi donken, o vidare till willys..  handlade utan barn dessutom, va skönt=) Theo fick vara hos sin gudmor=) tant Jennifer,, tackar för barnpassningen=)
var väldigt gnälligt ikväll, men nu vid halv tio somnade han gott=) på en halv minut typ haha=)
själv sitter man här o e lagom trött, så blir nog att krypa ner i sängen nu:) imorgon ska vi till Bvc o väga o mäta=) tippar på 7100gr nu.. får se om jag har rätt.. han äter ju så mycket annat än ersättningen.. han älskar ju både gröten och pure=) så gröt morgon o kväll o pure till middag..!!nu har jag köpt 5 månadersgröten o  den gillade han som bara den=) risgröt med mango o äppel va de=) o imon ska vi prova maten från 5 månader.. då blir de biff stroganoff=) får se hur de gå.. återkommer med de=) kanske blir för matigt för han.. han älskar ju potatis o morots pure så mycket=)

måste ringa om lägenheten imon.. de har jag glömt..  se om jag kan titta på den på söndag=)

nu säger jag god natt=)


kallinge idag=)

Nu har jag och Theodor och Sofia och Mattheus vatt nere i Kallinge och hälsat på sassa och Nellie, och Jeanette och Sinna=) haft en jättemysig eftermiddag o fikat o pratat skit.. blev dock lite svårt för oss alla o sitta ner samtidigt utan spring haha..  fullt ös med 4 små barn=)  tack tjejer för en trevlig eftermiddag=)
Nu sitter vi hemma hos Sofia o vet inte vad vi ska hitta på riktigt.. förslag någon??
Ikväll blir de bad för Theodor o lite pyssel.. ska ta o dammsuga lite o så=) tror de blir sängen tidigt faktiskt.. är ganska så trött.. hade en jobbig natt.. mycket gnäll, så hoppas denna blir bättre..

Nu ska jag va lite social här.. uppdaterar kanske mer ikväll.

ha de fint!!

stan idag=)

Idag åkte vi till stan redan vid halv nio imorse.. lagom pigg var man.. åkte till Maxi o handlade alla blöjor o så.. sen köpte jag lite fika o vi begav oss till farmor/gammelfarmor=) där spenderade vi dagen till klockan var halv tre=) vi fikade lite o åt lite frallor..  sen var de dags att åka hem=)
När jag kom hem gav jag Theo en flaska i all hast o begav mej till byn med vagnen för att möta Sofia och Mattheus.. gick o handlade lite på Ica..  sen gick vi hem till Sofia o fikade o mös med barnen.. blev bjuden på fika.. tackar=)  sen kollade vi lite på unga mödrar o så=)
sen kom mamma/mormor och vi har ätit lite ihop och så..
Theodor har varit riktigt kinkig hela eftermmiddagen och kvällen.. inget alls duger, kommer inte tll ro.. stoppar allt han kommer åt i munnen.. handdukar, mina kläder och knogar, fingrar.. tanden kanske kommer nu då??
nu har han äntligen somnat efter 1 timme med att försöka natta.. tar i regel max fem minuter i vanliga fall, så nåt är inte bra..  aja hoppas på en bättre dag imon,, har lagt bitringen i kylen nu iaf.. så får han nåt kallt o bita i imorgon=)
tack för en trevlig dag alla=)













åter måndag då..

ja ingen vidare dag har de ju inte vatt men men.. går inte in på de.. 
har vatt hemma hela dagen haft besök till o från. Tant nenne var här en liten runda=)
nu sitter jag här o har badat o natten min lille plutt=) har nog vänt mitt dygn lite är hur pigg som helt.. inte bra det.. ska eventuellt till stan imon o inhandla blöjor och vårtservetter.. de kan behövas nu=) annars händer väl inte mycket mer.. rensa ut Theodors kläder ska med göras=)

nä nu dyker jag ner i glassburken o tröstar mej lite...

ha det fint alla=)





hmmm pigg..

ja klockan är tolv på natten.. känner mej lite sliten men ändå inte trött.. hmm  kommer väl somna så småningom.. Theodor sover som en stock iaf=)
helgen har väl vatt både bra o dålig..  hänt endel, men går inte in på de..
I lördags  vid halv 10 kom Marie och Emma ner=) alltid trevligt med släktbesök=) så åkte ner o köpte semlor på börjes, sen åkte vi hem till mor allihopa o gottade oss=)
på kvällen erbjöd sej min kära mor o syster att ta Theodor om jag ville göra nåt med min andra syrra, så vi åkte på lite fest=) blev ladan i urshult.. var ju trevligt måste jag säga:) vi åkte ut med Jennifer=) o snöade gjorde de som skjutton me=) var väl endel folk där. lite gamla arbetskamrater o så=) blev hämtade av Masse som körde hem oss=) när jag kommer hem hade Theodor vatt ledsen i stort sett hela kvällen o sov inte när jag kom vid halv 2.. så gick in till han o la mej 1 minut .. han tittade på mej och fick en puss.. då tystnade han o somnade på 1 minut .. min lille plutt..har blivit väldigt mammig nu för tiden.. känns ju så mycket jobbigare nu att lämna han när han blir så ledsen.
sen när jag skulle ta en cig så tutade de utanför mors hus..  då kom Per o Masse tillbaka så blev att vi och mor o angie satt o drack kaffe o snackade skit ett tag.. sen blev de sängen.. gick upp vid nio o tog theodor=) sen har vi slappat på soffan hos mor hela dagen innan vi begav oss hem=)
Har kollat på kvällens Beckfilm o eldat massa doftljus så nu luktar de sååå gott härinne=) inte för de brukar lukta illa här , men älskar dessa ljus.. beroendeframkallande är dom=)

 nä nu avslutar jag här =)









åhh

har tråkigt.. är trött men ändå inte.. jobbig sits de hela.. borde ju gå o lägga mej men Theo somnade vid tio o här sitter jag.. var meningen att sängen väntade vid tio men så insåg jag.. va fan de är helg.. dök ner i soffan o hamnade nu vid datorn..  har riiiiiktigt ont i ryggen kan jag meddela men de är ju inget nytt.. 
Imon ska vi hem till mor på kvällen o förhoppningsvis äta HELA familjen för den minsta har ju mer lr mindre inte behagat sej att komma hem denna helgen för att umgås med mellansyrran..  men jag har iaf gjort de hela dagen.. smällde i mej en god fet semla innan med, så extra rund o go har man blivit.. nä nu måste jag skära ner lite på de goda.. måste faktiskt ta tag i det nu.. kan ju börja sätta ett mål på 5 kg ner iaf.. haha..
känner att detta blir ett väldigt flummit inlägg eftersom jag är så trött men de får de väl bli då.. nu har jag tackat nej till den fina lägenheten jag fick..tyvärr..  o det av orsak att inflyttningen var redan den 1 april.. o i Tingsryd finns de ingen kö på tvåor så jag blir ju inte av med den på en lr två månader o två dubbelhyror blir för mycket pengar för mej.. så nu söker jag på nytt.. har iaf satt upp mej på en trea till på Teleborg...  lite långt bort tycker ju jag men de får gå.. är ju inte världens ände iaf.. vem kan inte behöva en långpromenad till stan på ett par kilometer då o då.. o bussar går ju.. affär o vårdcentral.. dagis o skola o apotek finns ju bara ett par hundra meter bort.. o lägenheten var markplan så de lät inte för tokigt.. så får väl se hur jag ligger till  där sen=) hoppas den är fin isf=)
vill verkligen flytta nu.. känner inte att jag hör hemma här nere längre.. umgås mer lr mindre inte med nån.. lr nu ljög jag.. tre..  men två ska flytta.. har ju familjen här men kan ju inte springa efter dem dag ut o dag in.. de jobbar o har skola osv..  o vill inte bli sittande helt ensam .. nä så bye bye alla Tingsrydsbor.. snart flyttar jag innan sommarens slut iaf=) vissa kan ju faktiskt va skönt o slippa o se.. men MÅNGA kommer man säkert sakna en del.. men de är ju inte till andra delen av jordklotet  jag ska flytta iaf!!

Nä bäst att sluta här innan de blir ännu mera flummigt här.. nu faller nästan ögonen ihop av tröttheten så gosar ner mej hos Theodor o önskar alla god natt=)

kraaam!!

bilder...

















jaha nu är det helg igen=)

ja som vanligt flyger tiden iväg=) 
Igår spenderade vi eftermiddagen med Sofia och Mattheus..  gick på en promenad till byn och handlade lite och fikade på börjes=) sen gick vi hem till Sofia. meningen att vi skulle badat på kaskad .. när klockan var 4 ringde vi ner o kollade så de var öppet.. brukar va öppet till halv 9 på torsdagar..men igår stängde dom redan vid halv 6.. så de blev inget..lite smått tråkigt... hade köpt badblöjor o allt ju=(
såå jag körde till börjes o handlade lite fika så vi satt hemma o mös o kollade på unga mödrar:)
sen när de var slut gick vi hemåt,  tack för ännu en trevlig dag=)  var hur trött som helst så vi somnade båda två vid tio=) o de bästa var att Theo ville inte ha mat försen vid 6 imorse... gick upp gav mat o bytte.. båda somnar om o vaknar inte försen vid tio o stiger upp..lyyyx=)  
Nu sitter jag hemma hos min kära mor och träffar min syster Emelie=) blir nog att jag stannar här nårra timmar o äter lite o så=)  sen blir de hem o bänka sej vid sin tv.. finns inte så mycket o göra en fredag precis=)

nä nu ska jag gå o prata skit med syster yster=)






onsdag...

hej hopp.. sitter här avslagen i soffan o kollar på tv=)  

dagen började tidigt idag.. va uppe strax efter 7=) vid halv tio åkte vi på mamma/barn gruppen i söderportkyrkan med Sofia och Mattheus=) hade en jättemysig stund där=)  sen åkte vi hem och vilade lite=) för vid ett var vi uppbjudna på middag hos Sofia.. de ni=) mumma var det.. Sofias mamma var där med och Christoffer va hemma på lunch me=) så de var jättetrevligt..  En stund efter middagen så tog vi barnen på en promenad till byn=) var både på Börjes och Ica=) sofia handlade lite fika, så vi gick med upp o fikade på munkar=) mumma mumma de=) sen blev de mys med barnen=) var iväg tills strax efter 7=) sen begav vi oss hem=)
när vi kom hem fick Theo ett litet bad och lite gröt o flaskan=)så nu sitter vi framför teven=)

Imorgon blir det att gå ner o bada på kaskad med Sofia och Mattheus=) ska bli så myyysigt.. Theos första bad där=) 

nu avsluatar jag här

Tack Sofia o Mattheus för en underbart mysig dag o god mat och fika==) min tur nästa=)=)

tjohopp..

jaha då var de slut för idag typ:) 
Idag vaknade Theo inan 7 o ville inte sova mera så de var bara för mamsen att stiga upp.. busade o höll på till 9 då somnade Theo o vi sov till 11 såå skönt=)
Sen gick vi upp o gjorde oss iordning lite fort för att ut på promenad med Sofia och Mattheus..
blev en runda till Börjes såklart=)  de var trevligt.. när vi kom tillbaka lämnade jag Theo en stund hos Sofia för att köra ner min bil till jennifer för hennes startade inte.. hur bra gick de då på en skala.. jo jag kom inte intill hennes bil för snön.. så enda sättet var o putta ut bilen vilket ingen av oss ville lr kunde med våra ryggar.. så misslyckade att vi inte ens kan starta en bil, fick ringa Per  så han o Linus fick komma..  haha.. o de gick ju bra=)
Sen gick jag och Jennifer upp till Sofia o pratade skit en stund..  sen drog vi ner till Carqvist bil o lämnade Jennifers bil där..
Tog oss en liten fika på hyllan.. sen blev de att vi körde runt lite i väntan på att dom skulle ringa o säga att bilen var klar så vi kunde hämta den..  när vi hade gjort de så åkte Theo och jag till min mor och hälsade på Emelie som ska vara hemma en vecka nu=) åt lite god mat tillsammans=)  sen blev de att åka hem o mysa=) Då kom Jennifer och Sofia upp en runda=) mycket trevligt..
så full rulle har de vatt hela dagen=) Nu sitter jag här o har svinont i min rygg.. mest i skuldran i min knuta så de strålar ut i armen.. aj aj aj säger jag bara=(

Imorgon ska vi upp tidigt.. vi ska på mamma/barn gruppen i söderportkyrkan tillsammans med Sofia och Mattheus=) ska bli väldans mysigt de=) sjunga lite o fika=)

Nu tar jag o slutar här =) Tack för en trevlig dag mina vänner=)  



måndag..

var de idag ja..  har väl hänt en hel del.. men tänker inte dela med mej av allt...  trött var jag iimorse..  har vatt de sista dagarna.. puuuh...
har vatt uppe hos Sofia en runda ikväll, Jennifer o vovvarna va med där.. mkt trevlig stund.. tackar..
sen åkte jag och Theodor och Jennifer o handlade på börjes.. sen blev de hem o äta o klä om plutten till pyjamas..så nu sitter vi o myser lite innan de är dags för nattning så mamsen kan hänga tvätt o ta en dusch...

vet i tusan men känns inte som man har så mycket o skriva längre/=...

Imon blir de väl att ta o ringa o se om jag kan kolla på lägenheten o ringa stiftelsen o se hur fort jag kan bli av med denna lägenheten..  
sen blir de nog en promenad med Sofia och Mattheus..  de var ju ett bra tag sen då de ska bli trevligt..

nä jag avslutar nog här nu...  ha det fint alla






UTMANAD!

UTMANAD AV SOFIA!

VEM.
Vem är i rummet med dig? Theodor

Vem fick du sms av senast? Sofia

Vem pratade du senast i telefon med? Jennifer

Vems hus var du senast i? min mammas

Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Theodor..

Vem önskar du att du var med nu? Theodor såklart o det är jag ju me!!

VAR.
Var är din telefon? mobilen jämte mej och hemtelefonen i laddaren i köket.

Var är din mamma? hemma hos sig

Var sover du? I min säng..

Var fick du tag på tröjan du har på dig? Bik Bok

Var åkte du senast bil? till preem

Var i ditt rum är du? Jag sitter i vardagsrummet

VAD.
Vad åt du senast? potatissallad och rostbiff

Vad drack du senast? energidryck

Vad är det för färg på dina byxor? svarta mjukisar

Vad är den närmaste saken som är blå?  täcket som ligger i soffan just nu..


Vad har du på fötterna? strumpor..

Vad är din favoritfärg? svart och vitt o rött.. kan inte avgöra vilken som är finast..

Vad är din favorithemsida? min blogg=)

Vad hör du just nu? Theodor pratar...

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus? igår

När träffade du din pappa senast?   januari 1997.. då han gick bort..

När duschade du senast? imorse, o ska göra ikväll...



HAR DU NÅGONSIN.
Hånglat i mer än tre minuter? I sträck? Japp

Sovit i någon annans säng? Ja.

Hånglat på en bio? yes..

Hånglat i skogen? jodå..

Sovit naken?  oja..

Kört över hastighetsgränsen? Ja!.

Målat om ditt rum? japp

Haft känslor för någon som inte känt det samma? Ja.

Sovit i en säng med någon av samma kön? Ja.

Sett någon dö? ja

Varit på ett plan? Ja.

Sovit till tre? ja , 

Älskar eller saknar någon just nu? Ja..


UTMANAR!

Mikaela 
Katta
Angelica
Anna 


ännu en lååång söndag..

hej hopp.. jaha då har sista dagen på helgen snart gått med..
så vad har hänt..  jo jag blir så sur på morgonen för de blir ljusare tidigt.. så fort de blir ljust ute vaknar theodor.. hatar att man har ljusa persienner..  ska åka o köpa mej en rullgardin.. så fort jag hänger täcken för fönstret somnar han om gott igen..hur ska de bli i sommar då, ska man stiga upp vid halv fem på morgonen.. nä fy de vill jag inte.. jag vet ju att han vill sova vidare men det är för ljust..  .. speciellt nu när han sover så dåligt o är förkyld.. man sover ju så lite så man är knappt människa på morgonen...  såå nu har jag klagat lite..
Annars har dagen vatt bra.. vatt o handlat lite,, o nu ikväll kom mamma och åt lite Tacos med oss=) mysigt..
Theodor har ätit morotspure med hela ansiktet upp till ögonen och öronen nästan.. men han ju inte få fram kameran.. de var ju lite synd=(   Just nu ligger han o sover här och SNARKAR¨som bara den.. stackaren , inte lätt o va täppt..

Imorgon ska jag ringa till växjöhem o bestämma när jag ska upp och kolla på lägenheten=) hoppas nu den är fin=)=)  ska oxå ringa försäkringskassan o höra hur mycket jag ska få i bostadsbidrag.. när jag räknade på datorn på deras hemsida så får jag ca 700kr..  så då kostar den trean typ mej 250 spänn mer än denna..helt ok=)

nu ska jag dra mej ner i soffan.. kolla om de år nån bra film på tv.. o gissa vad.. glassburken åker fram igen haha..

här kommer ett par bilder med på godingen=)







 


lite nya bilder att glutta på=)

      




Alla <3 dag..

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

VI VILL ÖNSKA ER ALLA EN GLAD ALLA HJÄRTANS DAG. 
KRAMAR FRÅN MIKAELA OCH THEODOR

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Alla hjärtans dag!!

det är det idag.. förra året firade jag de själv.. ddå låg Theodor i min mage och jag var allderses ovetande om att jag väntade han..  I år firar jag det med han.. tyvärr är han ju lite sjuk så man har inte ens hunnit ner o köpa något.. vi ska åka ner till börjes om en stund o löpa något fint..=) 

Tack så jätte mycket familjen  Thordsson -Karlsson för presentera=)  ja ni läser rätt.. fick alla hjärtans dag present både jag o Theo.. vilken lyx=)  man bugar och niger..  känner mej dock lite muppig som inte hade köpt något :s

Hoppas min käre mor är piggare.. tänkte bjuda henne på en middag ikväll=)

Annars händer inte för mycket som vanligt.. Theo hostar lite o näsan rinner,  sovit ganska illa inatt me.. men fick iaf sova 4 timmar=)

Lägger upp ett par söta bilder på Theodor i sin nya mössa han fick i present.. o de var vantar till men dom provade vi inte på kortet=)  tack än en gång=)








Fredag då ja...

Japp dåvar de fredag igen o ännu en vacka har passerat...

Igår var vi ju som sgt på vådcentralen.. dom lyssnade lite o kollade hals o öron o blodprov.. visade sej vara ett virus iaf..  ska spola med koksalt typ en gång i timmen... o stackare skriker som tusan när jag gör det.. fick Mollipect hostmedicin utskrivet.. tycker dock inte att de funkade inatt.. jag fick sova ett par timmar på morgonen.. så e mer lr mindre helt död.. Theodor matvägrade idag me.. åt ingenting på 14 timmar.. åt sen 60 ml.. men har nu ätit sammanlagt 230 ml iaf undr dagen.alltid nåt.. tror han hostar så mycket att han får ont i halsen och de gör ont att svälja.. överväger att ge lite alvedon ikväll o se om han kan få i sej en flaska inför natten..  hjäper de så är de nog att han har ont...

Idag har jag trots tröttheten  städat..tvättat, dammat, dammsugit, vatt ute med sopor, skurat golv, o massa.. skönt när de är gjort..
Har lagat lite mat ikväll, wok blev de..smarrigt va det=) Tack Sofia för tipset..=)  hade dålig fantasi idag så fick ta lite hjälp=)  haha

Ikväll händer väl inte allt för mkt..blir väl nån film kan jag tänka=)

kan ju meddela att jag antagligen ligger först på en lägenhet på seminarievägen nu.. när jag ringe sist hade jag inte fått erbjudande då de skickar ut till de 6 första.. on sa jag låg på plats 7.. nu har jag fått erbjudande på den så dom andra har väl tackat nej då, så då har jag ju plats ett nu.. ska in o kolla på tisdag ev=)  så man e ju lite glad nu iaf=)

Nä nu ska jag lägga mej på soffan o äta glass..  ben & jerry blir de.. har fått smak på den..tyvärr...  den kostar ju endel.. fast man äter ju inte så mycket åt gången som tur är=)

När jag flyttat till växjö blir de att börja träna igen.. antagligen på hälsostudion=) 

nä ha de fint... kram på er o ha en fortsatt trevlig kväll..=)



att de aldrig går över...

ja nu börjar man bli lite trött på de faktisk.. jag e väl ganska så pigg , men inte Theodor.. han har lite övertemp. fruktansvärt hostig o förkyld.. har bara fått sova ett par timmar inatt... ringe till sjukhusrådgivningen innan för lite råd, men de ville jag skule ringa vårdcentralen.. o om de inte svarade skulle jag ringa barnakuten eftersom vi var där i måndags.. så då gjorde jag de, ringde barnakuten o de resulterade i att jag fick en tid på vårdcentralen halv 4  för bedömning o för att se om han behöver åka till banakuten , men hoppas inte det.. man är ju lite rädd för han sk få lunginflammation nu när Angelica ligger i de.. o de smittar ju.. sen har dom vatt inne på om han kan ha dragit på sej ett rh-virus.. men tror ju inte de eftersom han inte har hög feber...=(.. så Anglica ska oxå till vårdcentralen samtidigt.. hon kan ju knappt andas så hon har inte sovit en blund i natt.. stackaren..  omin stackar mor ligger fortfarande med hög feber o hosta hemma=( känns som jag far som en idot överallt för hinna med här.. puuhh...

Såg en fruktansvärt bra film igår som Sofia rekomenderade , kunde knappt slita ögonen och öronen från teven.. verkligen kanonfilm, fast de är ju ingen ny film.. CAROLINA MOON hette den=) REKOMENDERAS!!


Dryygt...

ja jag hatar att vänta.. tiden går sååå sakta.. sitter i denna stund o väntar på Per ska komma med min bil så jag kan köra o handla till min kära mor  som nu ligger i nästan 40 graders feber..  måste ju hjälpa henne med hundarna oxå..
så Angelica får ha Theo en liten stund medans jag fixar de.. vil inte dra ut han förkyld i snövädret..=(  
Natten har iaf vatt bättre.. bara vatt uppe 3 ggr.. så skillnad från de andra nätterna då man vatt uppe i stort sett hela...  
Hatar denna J***a snö som kommit igen,, ville ju ha vår o sol nu så man blir lite piggare o kan vara ute lite mer=) men icke  .. bara mer snö o snö o snö...=(
Imorse badade Theo iaf o de uppskattades ju.. lika mysigt som vanligt..
tycker man har inte så mycket att skriva nu för tiden.. undra varför?  visserligen händer det ju inte allt för mycket heller just nu..  ska försöka ta lite mera bilder med va det tänkt.. o dags att skicka in lite på framkalning med..
Theo har fått fruktansvärd hosta iaf.. hostat som bara den under förmiddagen.. hoppas de blir bättre med den så de inte blir lunginflattation av de bara.. man har ju som sagt ingen feber iaf...

Nä nu börjar jag bli varm av att sitta här med jackan på o ingen har kommit.. så dags att slå en pling...
så nu avslutar jag här...

kanske uppdaterar jag ikväll.. ha det bara allihopa.. kramar från oss=)

SJUK THEODOR<3<3<3


LITEN OCH SJUK<3<3<3




slut på dagen...

mer lr mindre.. tänkte krypa i sängen nu..Theodor har iaf inte fått tillbaka febern.. sköööönt...
Däremot har han ont i sin näsa stackaren, får inte röra den då gallskriker han.. helt röd under är han.. o tar jag koksalt så gallskriker han i flera minuter efter.. usch.. vet inte vad jag ska göra.. han är helt igentäppt ju=(
Hoppas iaf de blir bättre väldigt snart så vi kan ge oss ut på våra promenader,,  känner att man behöver komma ut när man vatt instängd i över en vecka nu.. träffa omvärlden lite=)  Vill ju in till satn med i dagarns lite..

Nu säger vi godnatt.. o önskar alla en bra sådan..natti natti=)



Ps.. någon som har lust att köra mej till Landskrona den 10 mars o hämta mej den 11:e??  kommer inte dit o hem o jag ska ju för tusan opereras..=( suuuuger.. måste ju ta tiden.. får ingen ny försen till sommaren annars=( 

bättre...

Idag är Theodor bättre.. kämpade som tusan i natt..  försökte med mat en gång i timmen och sprang uppe i famnen med han.. då hade han 39 graders feber, somnade som en stock vid 6 tiden..  när vi vaknade vid  halv elva tyckte jag de var lite märkligt att han sovit så länge.. jag hade ju visserligen kollat till honom flera gånger men inte reflekterat över klockan då man hade vatt uppe hela natten.. men Theodor var feberfri och är fortfarande.. inte fått alvedon sen 4 imorse.. gud va skönt för han, hoppas bara det håller sej så nu.. Dock är ju inte förkylningen så rolig.. han är jättesnorig o jag får inte hålla på längre med näsdroppar så det får bli koksalt nu fullt ut.. han näsa rinner som ett såll. har fått sår under näsan stackaren, o så lite hosta på de..  nu har han iaf börjat äta lite bättre.. blir dock inte mycket åt gången men oftare.. o förstår att det är inte lätt o äta ur flaskan när man är igentäppt o inte får någon luft från näsan..  blir lite kämpigare..
Nu ligger han iaf o sover i baby sittern så jag får väl ta en tupplur jag me så jag orkar resten av dagen.. han är såå mammig nu o vil vara i famnaen hela tiden nästan.. blir jätteledsen när jag sätter ner han.. så de blir gos hela dagen sen=) myys...

  lägger in lite bilder som vi tog för ett par veckor sen..   andra gången han åt gröt hihi=)













<3<3<3<3<3<3 ÄLSKAR MIN THEODOR <3<3<3<3<3<3

Barnakuten!

Japp.. dom ringde upp vid två i em och då var tempen på väg mot 40 igen o då fick vi åka in..  Inte för att dom gjorde så mycket mer än tog blodprov och urinprov.. kollade hals o öron o klämde på hans stackars mage, de tror helt enkelt de bara är flunsan för han med, som jag haft..  men blir ha tröttare o äter ännu mindre ska vi in igen iaf..
Så Nenne var med mej.. ville inte åka själv o så hade jag ju ingen bil heller..  
Nu somnade han gott i sängen när vi kom hem iaf.. får se hur natten blir.

Nu ska jag äta lite o sen blir de sängen tidigt hoppas jag.. är  trött som tusan=(


ha de fint alla...

Hugger i hjärtat..

ja det gör det verkligen..  Theodor har fått hög feber.. äter skitdåligt.. kissar bara lite=(   hade igår kväll 38,3 i temp.. inatt vid ett var den på 38,8  vid halv 6 imorse på 39,4 och vid elva på fm på 40,2 =(  har pumpat i han alvedon o fått ner tempen till 38,2 nu iaf..  han åt inte mer än 100ml på 14 timmar ,,  men nu fick han i sej precis 120 ml iaf..
Haft kontakt med barnakuten som tycker vi avvaktar 2 timmar nu när han åt, så dom ringer vid två igen o kollar läget..  fins väl viss oro att han får samma hosta som vi fått med.=( o då ska vi in.. just nu kommer han inte till ro alls.. bara ligger o vrider o vänder o jättekinkig=(  de gör så ont i mej o kryper i kroppen när jag ser han mår så dåligt=( att de känns som jag inte kan göra något alls..USCH.. min bebis=(  

jag uppdaterar senare hur de är.. måste ha han i min famn nu..

ha det..

Bilder

Tog lite bilder ikväll som jag lägger upp på godingen=)















tråkig söndag...

hatar dessa lååånga dryga söndagar..   finns ju inget att göra.. Theo somnade nu.. Angelica ligger som en zoombie i min soffa med 40 graders feber.. suck va tråååkigt..   tror de är dags att dyka i burken med Ben& Jerry glassen, slänga i en film o hoppas på kvällen går fort.. är rätt sliten idag...!

Mamma och Anna-Karin har vatt här hela eftermiddagen så vi har ätit god mat och myst=) suttit och kollat på bostadsrätter i växjö.. i Sandsbro.. om är faktiskt vääldigt fina.. ska på visning den 17 feb tror jag på en trea.. visst kostar ju nårra hundra tusen.   men pengar man får igen sen ändå..    man kan ju i alla fall kolla på den o se.. verkade vääldigt fin=)  fanns ju en fin me i stan på Liedbergsgatan=) aja.. ska kolla lite iaf.. men först får vi se om jag får lägenheten på seminarievägen.. de är ju me i centrum så hoppas hoppas=)  låg ju bara 7:a men ingen som tackat ja ännu o de är 2 dagar kvar... gör ingen de.. blir jag på plats 1=)

Näää  jag vet i tusan vad jag har o skriva egentligen.. kan upplysa allmänheten om att min tatuering kliiiiiiiiar!!!  har god lust att bara sätta naglarna o riva...  men näää  de är ju synd att fördärva den....

Imorgon lr på Tisdag ska jag iaf till stan.. köpa blöjor m.m ... o lite annat=) hörde att de var mega rea på skopunkten me.. syrran köpte skit snygga skor för 50 spänn styck i fredags!!

näää  nu tror jag jag lägger mej på soffan=)

ha de fint alla=)








Lördag idag=)

Idag är man i alla fall feberfri.. skönt men hostan är kvar o fortfarande fruktansvärt ont i revbenen men har i allafall tagit mej till affären o handlat..  Idag har mamma och Anna-Karin vatt här hela dagen.. dom e fortfarande kvar=) Har en tacopaj i ugnen nu som jag gjort som vi ska mumsa på sen blir det väl att kolla på melodifestivalen=)
Theodor har fått fullt med uppmärksamhet hela dagen idag me.. hur glad som helt.. dom har vatt ute på promenad med han så luft har han fått iaf=) skönt det=)
ska frossa i mej glass ikväll.. unnade mej själv att köpa den dyra glassen (Ben & Jerry) chokladglass med brownie =) mumma säger jag bara=)

så nu har jag inte tid att sitta här=) dags att äta..

ha en fortsatt bra kväll alla=)



Tack=)

tack så jättemycket familjen Thordsson/Karlsson för ni tog Theodor några timmar=)
Har nu passat på att sova i två tmmar och sen äta lite o plockat.. behövdes=) känner mej mycket piggare efter ha vilat en stund.. behövdes verkligen detta.  O Theodor har fått en rejäl promenad.. de behövde han som inte fått va ute på flera dagar nu..
just nu sitter Theodor i babysittern o leker och pratar för fullt..  så mysigt.=)  den där leksaken bara slänger han o viftar med överallt . så sött=) har värmt till en flaska ersättning så får se om han vill ha den.. han har blivit lite dålig på äta sista dagarna här.. äter bara knappt hälften av vad han ätit innan, o bara småslurkar hit o dit..  märkligt.. men de ändrar väl på sej igen hoppas jag.. han behöver ju få i sej vätska.  Visserligen äter han ju gröt på morgonen och grönsakspure på kvällen o de mättar ju klart lite extra=) Men han är inte förtjust i att dricka vatten.. men vi försöker varje dag med det=)

han älskar verkligen gröten=) får Banangröt och han skiner som en sol när han får den på morgonen=) 
Annars händer väl inte för mycket ikväll, man orka ju inte, men min mor kommer iaf upp en runda , vi skulle äta lite ihop=) sen blir de väl sängen ganska så tidigt kan jag tänka mej.
Nästa vecka tänkte jag iaf dra till Ikea..=) ska köpa en fåtölj och ett soffbord=) o lite småplock som kan barnsäkra mitt hem lite=)  Blir säkert en runda till stan me=) handla blöjor och lite så=)   nu när man suttit isolerad en vecka snart kan man behöva komma ut lite=) 

nehe.. nu ska jag kolla på tv lite o vila för Theo somnade med flaskan =)

O NI SOM LÄSER , KOMMENTERA GÄRNA LITE OFTARE!!!


kämpar på=)

Ja det gör jag allt.. haft en helt o hållet sömnlös natt.. kan inte vända mej o för revbenen värker .. börjar undra om jag har hostat  en spricka i mitt revben.. känns som de iaf..  fy tusan.. sitter här o svettas som en gris just nu att denna feber ska vara så envis.. men har ju iaf mindre idag..    sitter o hoppas för fullt att mor kommer upp en runda sen, känner jag behöver få vila en timme lr två har noll krafter kvar nu känns de som.. 
usch vad jag klagar känns de som.. men de har man rätt att göra ibland de me.-..  

Nä jag lägger upp en bild på trollungen o avslutar här.. dags att vila lite ...




Tjoo.

då var man tillbaka igen vid datorn.. har vilat en del idag.. Theo har sovit två ggr idag så har passat på att vila mej lite.. fått hem lite piller mot hostan nu iaf så de e väl lite bättre med den.. men så fort man böjer sej ner lr ska lyfta, lr de räcker med att skaka hans flaska så värker revbenen som tusan=( halsen är sönderhostad o blöder.. o ja.. har vatt ganska ok med febern i em.. men tyvärr på väg upp o nu är de 39 igen...suck.. mor har vatt här o lagat lite soppa till mej snäll som hon är=) tackar tackar=)o Angelica dumpade mej och drog till stan..SUCK...  Så nu är det bara jag och Theo..   hoppas hoppas han inte blir sjuk nu..  ingen mer feber har han haft än sålänge iaf..  kan säga att det är inte lätt att vara en supermamma när man är sjuk..  funkade när jag hade bara lite feber men nu när man hade 40 imorse , de var inte lätt att vara själv kan jag lova..   hade vatt skönt med någon timmars avlastning, men man är ju som man är.. ENVIS man vill klara det själv.. 
O tack Fia för du erbjuder dej ta han med på promenad i helgen en stund om jag är dålig.. kan behöva vila upp mej en stund om de håller i sej=)


Händer inte allt för mycket annars.. hör inte så mycket från omvärlden när man sitter isolerad..

nä nu ska jag kolla lite på tv.. sen blir de sängen när Theo ätit sitt nästa mål..


O om de är någon som tycker jag klagar för mycket nu så får ni tycka det.. jag vet att jag är en supermamma annars o gör allt för min son!! 

Älskar min Theodor mest av allt<3<3<3

verkligen dålig=(

Usch ja.. igår kväll hade jag inte mer än 38.5 i temp..  men imorse var de typ 40 istället.. jisses vad dåligt jag mår..
har dessutom hostat så mycket i natt så jag har ont i revbenen som tusan=(  Theodor hade me lite feber under natten men var feberfri nu på morgonen och förmiddagen.. skööönt...  hoppas han klarar sej undan detta.
Sitter här o väntar på att min kära mor ska komma med fler alvedon.. bara två stycken kvar ju.. o de går ju åt några.. angelica är ju med sjuk.. lika hög feber hon så..  bl´äää...  så fort Theo somnar ska jag vila mej lite känner att krafterna tar slut helt nu..  har vatt uppe o klätt Theo, gett han gröt och flaskan, tvättat och donat lite i köket=) så länge alvedonen verkar e det väl ok.. förutom att svetten öser ur en.. sen kommer mattheten igen.. 
nä jag har faktiskt inte mycket mer o skriva.. kanske jag uppdaterar ikväll, om jag orkar..


ha en bra dag.

dusch..

ja de fick jag nyss en av Theodor... haha.. o grodan fick de med..  just vad man önskade sej i
kvällen=) haha..
har legat mestadels av dagen.. mor har vatt här en stund så jag fick vila mej en timme..skönt..  annars blir de bara att han sover en kvart hit o dit...   börjar fundera på om han me blir sjuk.. har blivit lite hostig och gnällig under eftermiddagen och kvällen.. så får se hur natten blir..  puuhuuu,,

ska ta o käka lite här nu.. har inte ätit mer än en smörgås idag.. min hunger försvinner alltid när jag får feber.. fast har visserligen aldrig någon hunger nuförtiden ändå.. blir o trycka ner mat. alltid vatt sån i perioder=( sen blir de att slänga sej på soffan och kolla på Made in sweden vid nio..  är ju lite Elever från Kulturverkstan som medverkar=)  alltid trevligt jue..


Vill bli frisk nu så man ut o promenera... lr va säger du Sofia!!
nu säger jag natti natti... uppdaterar imorgon=)

Sjuka....

Usch ja... har gått o blivit sjuk nu me.. febern bara stiger på mej och vartenda ben i kroppen bara värker.. o hostan ska vi bara inte tala om.. ha väckt stackars Theodor hela natten när jag hostat..
Var bara stiga upp på mogonen ta två alvedon och se glad ut.. badade Theodor.. ,diskat, gett han gröt mm... o nu har jag tagit en dusch .. proppat i mej två alvedon till o nu håller Theo på och somnar.. o de kommer jag me göra när han gör de...   Gud nårde vad jag mår dåligt..  hade de vatt för ett par år sen hade jag sovit bort febern.. men vem kan göra de när man har barn och är är ensamstående mamma??  de går inte.. så därför tycker jag de är lite tillåtet att få klaga av sej lite=)  hoppas inte att plutten med blir sjuk bara..  =(... så hemst när ens brn blir sjuka o man känner sej så otröstlig...
Nä nu tror jag att jag lägger mej på soffan igen..
kanske uppdaterar ikväll..om jag orkar  


ha de fint alla!!  kraaam



Jaha..

jodå jag säger bara de att nu har jag bestämt mej.. så fort jag får en lägenhet jag vill ha så dra jag.. nu vill jag ifrån alla  Tingsrydsbor..  kommer sakna min familj som tusan, men vet att jag och Theodor får de mycket bättre i stan...  slippa allt snack om en hela hela tiden..!! Inte meningen man ska sitta här nere o höra på folks snack dag ut o dag in!!  no no..
 har faktiskt inget vettigt att skriva alls idag..  så jag går o gosar ner mej jämte Theodor istället..

ha de fint..!!
 

Lite bilder från senaste veckan=)

     


     





Tatuerad!!

japp de är de vi gjort idag.. jag har tatuerat mej.. lägger upp en bild.....    ska äta nu så jag uppdaterar mer imorgon=)


godingen äter pure=)







sööööööndag....

ja nu har ännu en helg passerat då...    usch vad fort de går...    vad har nu hänt då..  jo i fredags var vi uppe en sväng och fikade hos sofia och Mattheus...mycket trevligt sen tog vi fyra en promenad till byn och till Bergs korgaffär o handlade lite.. var på lilla börjes me o handlade leksaker... han sitter o bankar dom i bordet haha..
på kvällen bar det av till mamma/mormor...  hade bestämt att jag skulle laga lite mat där.. så lagade smördegsinbakad fläskfile... mums så gott de var.. med ris till..mumma!!!
bestämde oss för åka upp till Kv en liten runda de var Rock afton där.. då Theo var hos mormor en timme medans vi var där.. lite högt ljud för han att vara där då.. annars e han ju alldid med där uppe o stjäl lite uppmärksamget=)
sen åkte vi hem och la oss tidigt..  Theodor började bli förkyld igen med.. o nu är han jätteförkyld.. hoppas han slipper feber denna gången bara=(   I Lördags låg vi o mös i sängen till elva nästa.. då kom Jennifer och Kristian hit..Angelica klippte Kristian o färgade Jennifer=) Sen åkte vi till mormor/mamma på middag innan vi skulle hem o göra oss redo för kvällen.. Vid halv åtta åkte jag, Angie, Jennifer och Sofie och Kristian till stan.. strax utanför höll vi på o krocka me en älg..  jisses, var nog bara 20 cm från klippa baken på den..  jädrans tur vi hade asså.. blev livrädd. dom är ju inte så små precis..
Vi lämnade Kristian i Ingelstad och drog på en förfest i stan=) trevligt de.. vidare till Oleo .. hade kanon kul..  Tack alla för en trevlig kväll..  O du med Madde...   Roligt att ses trots allt som vatt=) hade superkul=)
Theodor hade haft de kanonbra hos mormor.. dom hade myst som bara den.. hade legat o hållt handen hela natten.. o gissa vad...  han sov från 23.00 till 09.00 utan äta.. då tyckte mamma han hade sovit lite väl länge så hon väckrte han=)  Nu är de söndag kväll, mys med Theo på hög nivå blir de=) han sitter här o pratar jämte mej nu=) 

pusso kram på er