back again!

Japps, nu är jag tillbaka.. haft några dagar nu som jag inte hunnit med bloggen.. Åkte i fredags till min faster o övernattade där, för de passade Theo mellan Lördag o söndag... på Lördagsmorgonen åkte jag och Angie o mina 2 kusiner till Göteborg.. jag körde upp:) så hela Lördagen var vi på Liseberg.. va himla mysigt men GUD va folk de va.. duktigt långa köer va de till alla karuseller.. men sånt man får ta..  Sov iaf på ett jättefint hotell som låg bara 200m fråt Centralstationen.. hotell odin hette de.. billigt o bra hotell:) så på söndagsmorgonen stack vi bort till Nordstan o shoppade, va ven lite på stan me:) blev dock inte så mycket för mej.. hade tyvärr inga pengar till shoppa loss:(  så ska jag till Göteborg fler ggr åker jag inte om jag inte har pengar.  Kom iaf hem sent på söndagskvällen så då hämtade jag Theo sen var de bara hem o natta han o packa om väskorna.. så på måndagen vid middagstid hämtade vi upp Jennifer o åkte till Tingsryds marknad såklart :) gick en liten runda när jag kom ner.. sen stack jag bort till Sofia för vi grillade o hade förfest där =) mycket trevlgt.. va jag, sofia, Maddo ,Pernilla och Johanna.. sen hade Fias granne fest så vi sprang lite som vi ville mellan =) sen blev de ju öltältet sen =) mycket trevligt hade jag de =) tackar flickor:) dock mådde man ju inte så bra dagen efter men tog Theo o vagnen o traskade till marknade vid ett tiden och träffade Sofia och Mattheus.. så vi kollade lite och käkade på sabbes me.. tror kl va kvart i 6 när vi begav oss hem från marknaden.. handlade lte godis såklart.. ett halsband där jag graverade in Theodors namn och 14 par strumpor! Theo fick ett par foppaskor=) o av sin mormor fick han en fin leksaksbil som är batteridriven =) sen tog pengarna slut.. eller ja jag handlade ett par solbrillor för sista slanten.. behövde de då mina andra försvann för ett par veckor sen =) 
Idag har jag handlat på willys till Theo.. blöjor o mat till han o bara de gick på 1300 spänn! så nu är de tömt på kontot igen..  o snart ska jag börja tvätta o städa.. sen ska jag en runda till Harrys vid 22.00 ikväll.. är ju rock kväll och Tingsrydsband som spelar.. ska dock bara va iväg nån timme och NYKTER! för jag ska köra ner...

ha de gött:)

Packar...

ja jag har ju kommit fram till att de är inte lite man ska packa ner varje gång man ska iväg när man har barn.. får gå igenom allt mer än två ggr för kolla att allt är med..   Imon bär de ju av till Götet o liseberg iaf.. ska bli himla kul, men jobbigt att vara så långt borta från Theo men de ska nog gå bra de me. ska försöka ha kul, de behöver jag nu när allt vatt upp o ner ett tag=)
Ljuspartyt va mycket trevligt igår =) blev en kvalificerad visning iaf så jag fick handla för 550 spänn gratis =) aldrig fel de =) bara älskaaaaaar dessa ljus =) Tack allaför en trevlig kväll :P
Theo vaknade av någon anledning i natt o ville ha nattmål, hmmm inte hänt på vääääldigt länge.. hoppas de inte är nåt han ska börja med igen bara ...

Nu ska jag slänga mej på soffan o mysa lite =)

kram på er alla =) jag uppdaterar efter Götet =)

Tjoho...

här kommer den ursla bloggaren.. haha har så fullt upp :) hehe
Igår var vi iaf o handlade lite på willys, netto och din sko=)  sen var de tvätt på istan för hela slanten hehe SOM VANLIGT.. jag hatar att inte ha tvättmaskin... sååå tråkigt att tvättkorgen är fylld på  4 dagar =(
På kvällen blev de mys med Jackie som blev barnledig.. så när Theo hade somnat bakade vi en kladdkaka, poppade popcorn o kollade på film =) myyyys=)
Idag har jag slappta bara... dammtorkat lite o vilat en stund.. sen kom tant Jennifer på besök =) så trevligt så =)
Theo min lille skit har haft en jobbig eftermiddag, har som sin kära mor blivit förkyld, om de nu inte bara beror på tändena. tror den andra e på väg nu:) så kinkigt o mycket gråt har de vatt, han skrek när han sov den stackaren..

Nu ikväll har jag bakat kärleksmums tills mitt ljusparty imorgon =) är de nån som e sugen på komma så är de bara att höra av sej =)
Imon kommer Anna -Karin o tar Theo en runda på en promenad så jag kan baka lite till o städa av här inför kvällen =)
På Lördag bär de av till Götet me, en runda på Liseberg blir de o övernattning på hotell =) aldrig fel o dessutom en shoppingrunda i nordstan.. dock utan pengar, men men, de andra vill väl shoppa kan jag tänka mej, Theo ska vara hos min faster den natten, ska nog gå bra de =)

nu ska jag kolla på tv  =) ha de fint alla =)



UTMANING!

utmaning till er som känner er manade :)

1. Hur gammal är du om fem år? 32
2.Vem var den sista du träffade? Theo , mina systrar o mor.
3. Hur lång är du? 164 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Bolt
5. Vem ringde du senast? Jackie
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? okok. till Lisa
7. Vad är helgens planer? Jobba i natt
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på mitt humör.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Min pappa dog när jag var 15år
10. När såg du senast din mamma? Idag
11. Vilken ögonfärg har du?  Gröna
12. När vaknade du idag?  Ca: 16.00
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja.
14. Vilken är din favoritplats? mitt hem
15. Vilken plats föredrar du minst? Själva tingsryd
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?  Vet inte. Göteborg hoppas jag!
17. Vad skrämde dig som barn? Spindlar
18. Vem fick dig att skratta senast? Theodor
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? helst utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 9
23. Hur många landskap har du bott i? 3
24. Har du någon gång spytt på någon?? Nej.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota
26. Är du social? Ja det är jag.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry's
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? massa.
29. Tycker du om kinamat? som faaan
30. Tycker du om kaffe? OJA
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? sidan lr magen
33. Kan du spela poker? japp
34. Tycker du om att mysa? Ja!
35. Är du en beroendemänniska? vet ej.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp
37. Vill du ha barn? har ett o vill ha fler =)
38. Kan du några andra språk än svenska? ja :)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Javisst.
40. Föredrar du havet eller en pool? haavet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Theodor
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Har du någon gång testat narkotika? ???
 44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Halstablett
45. Vem är den roligaste människan du känner? Theodor.
46. Välj ett ärr på din kropp?  Magen..
47. Vad har du för ringsignal? poker face
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Ja, i en låda i garaget.
49. Flirtar du mycket? Inte längre.
50. Vart togs din profilbild? i badrummet
51. Kan du byta olja på bilen? Ja.
52. Har du fått fortkörningsböter? nope
53. Vilken var den senaste bok du läste? minns ej.. tor de va carolina gynnings bok
54. Läser du dagstidningen? nästan aldrig.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? haha, ibland.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mixmegapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? nåt på jobbet
59. När var du i kyrkan senast? theos dop i nov 2008

Risgryn :)

Äntligen har Theo fått sitt första risgryn (Tand) ploppat upp under natten här.. hade inget igår kväll när jag kände men idag har den kommit ut =) sååå där var förklaringen till denna kinkiga lilla period o dåliga mage o annat..  fick ge alvedon ikväll för att han skulle somna stackaren..  verkar som de är en till på g nu.. men får väl se=)

Idag har Karolina vatt här på dagen.. fikat lite o umgåtts =) trevligt , sen har Jackie o Leo vatt här o ätit o Jennifer kom också ikväll =) mkt trevlig dag med underbara vänners sällskap =)

tänkte slänga in  nårra bilder som lovat =)

ha de bäst !




















hej hopp..

Fortfarande finns de inte mycket tid att blogga, jobbar denna veckan me sen är de över.. har 3 nätter i augusti me bara.. Men har inte hänt så mycket spännande..
Haft många mys kvällar hemma nu när jag vatt ledig 4 nätter.. umgåtts med Jackie o hennes son mycket, o i fredags var vi på stan med Nenne=) Theo tackar så mycket för de fina byxorna <3, sen var vi uppe en runda o kollade på Nennes nya lägenhet, som inte är ny längre men vi har inte hunnit hälsa på innan , men bättre sent än aldrig=) Tackar er alla för dessa trevliga lediga dagar=)  var på loppis me o åt våfflor på Ryttartorpet i söndags.. trevligt men blev inga köp..  men vi hälsade på farmor/gammelfarmor som jobbar där o bakar våfflor=)

Idag var vi på BVC iaf =) o nu vid 9 1/2 månads ålder vägde han 9725gr o va 74,5 cm lång =) nu pratar Theo lite me,, så mysigt=) säger titta, se, nä, mamma, pappa, hunden, o de kommer mer o mer =)  Ingen krypning ännu=( han hoppar på rumpan fram o snurrar på golvet lite, de är nog mer roligt :) så tror han kommer fortsätta  vara en rumphoppare :)

I veckan hände inte så mycket, jobb .. o på Torsdag kommer min barndomsvän Karolina o hälsar på i mitt nya hem =) ska bli trevligt de =)

Avslutar nu här:)

Ha de fint..

bilder kommer snart =)

Fullt upp just nu..

Har så fullt upp för tillfället att jag inte hinner blogga känns de som.. jobbar nästan hela tiden.. fast bara 2 veckor kvar nu.. Theodor har redan hunnit bli hela 9 månader gammal..  shit va tiden går fort, om 3 månader är han 1 år....
Har ju spenderat mesta delen av tiden i Tingsryd nu eftersom man jobbat o de går bra med Theo hos mamma/ mormor..  Tyvärr så funkar inte nattningarna så bra just nu... mycket skrik o sena kvällar har de blivit.. närmre halv 12 på natten.. gunga , vagga, vill inte äta på kvällen =( vet inte vad de kan vara.. känner mej fruktansvärt maktlös.. hugger i hjärtat varje kväll jag lämnar han för åka o jobba... kan de vara tänderna? lr värmen?  Gav han iaf lite alvedon ikväll för se om han somnade bättre då jag misstänker tänderna..   o han somnade efter 1 timme iaf..  så vid kvart över tio ikväll va de lugnt..
jobbar nu iaf andra natten i rad.. en natt till sen är jag ledig tills på måndag iaf o de ska bli skönt de.. lite mer tid hemma.. hinna fixa o dona lite..  Hoppas på lite bättre väder nu när man ska vara ledig , men har bara haft otur med detta, så får se hur helgen ser ut.. vill ha sol o bad!!

nä nu ska man slänga sej på soffan på jobbet medans de är lugnt!! 

ha de göttans alla.. !!  P&K

nope...

jag lovar ska inte sluta blogga... men sitter på jobbet nu så uppdaterar en annan dag! tack för kommentarerna =)