Helgen o Tosia!

hej hopp!

Fredagen jobbade man hela dagen, va helt matt i kroppen o höll på svimma på jobbet, började kallsvettas o bara snurra hela rummet, när jag kom på att de var middagstid o ja inte fått i mej en droppe med dricka förutom en kopp vätskedrivande kaffe! ett par glas saft o man var pigg igen!! Efter jobbet gick vi ner till Nennes jobb jag o Theo, hämtade ett paket blöjor som var förstora till Jollan så Theo fick ta dem sålänge nu när ekonomin krisar som den gör..  efter de drog vi hem o packade lite o drog ner till Tingsryd till Sofia o mattheus! va ute vid lekplatsen en stund sen bar de inåt o vi bara släängde oss i sängen helt utmattade!  sen badade barnen badkar o de blev dags o dra sej uppt ill backen o natta barn!  resten av kvällen blev de film o mys!

Idag har vi vatt på väggabadet med Sofia och Mattheus hela dagen , har vatt mycket trevligt o de har gått förvånansvärt bra med barnen som skött sej kanon i den lilla poolen! Theo va ganska röd dock när han kom hem på armar o axlar o magen men verkar inte ha så ont av de...

När vi kom hem bytte vi om lite o gjorde oss iordning för dra till Tosia i Ronneby, va väldigt mysigt att vi tre gjorde nåt tillsammas.. de uppskattas så mycket, speciellt nu när man jobbar så mycket att vi aldrig hinner göra nåt ihop..  gick o kollade lite o Theo fick nya foppisar o jag nya solbrillor, per handlade keps, o ring o lite smått... Theo bara satt o njöt i sin vagn o käkade popcorn:) sen träffade vi på Sofia o Johanna så åkte en karusell med Sofia.. blev BOOSTER!!! va inte ens otäck men de tyckte Sofia som satt o skrek genom hela  haha:) men den va nice!  kom hem nu vid typ 23.. gubben fick jag givetvis lämna kvar i Ronneby för han skulle festa me nårra han känner där nere o sin syster o hennes kille... så nu sitter jag ensam i de stora huset o tar en kall cider i dessa 30 graders värme inomhus!!!  hett hett hett!!!

Imon blir de ta de lilla lugna.. kanske ut till loppisen lite sen framåt kvällen dra sej till stan igen!

ha de fint alla!!

SOMMAR!!

Hur jag än försöker blir de ingen tid till blogga.. dessutom glömmer jag de oxå för den delen.. men ja.. jag gör ett inlägg iaf för de som vill läsa!

Mycket som händer nu runtomkring.. men de är sommar, jag är kär o jag älskar mitt barn över allt annat, o jag jobbar:) tillräckligt för jag ska må bra:)

Den äckliga människan e tillbaka i stan bara o de stör mej.. mena skulle inte den personen hålla sej borta i 6 månader?? men mjo.. de är som de är.. jag har iaf en ny granne de är huvudsaken:)

Nu är jag i full rulle efter operationen o allt som vatt iaf.. 3 månadersbesöket är gjort o nu är de slut på operationer o annat för några år ( skulle jag tro) längtar dock till boken släpps efter en intervju jag gjort om alla operationer besvikelser, o nu hur nöjd jag är.. min resa genom detta.. men kommer inte försen nästa år..    kan ju inte säga att jag kommer kunna hålla mej borta från kliniken för någon form av behandling blir de i slutet av sommaren ändå..  mer säger jag inte :)

Jobbar o sliter för fullt gör jag :) jobba på Carema Evelid äldreomsorg hela sommaren.. vatt timvik sen i mars nu. o gissa om jag trivs.. kan inte bli bättre.. sen har jag ju mitt jobb som personlig assistent några timmar i månaden med en 60årig kvinna.. jobbigt men går de med:)

Theodor trivs isf som tusan på dagis o de är skönt de.. för ibland blir de 14 timmarspass på dagis.. dock inte så ofta nu men de händer någon gågng i månaden.. o även 12 timmar ibland.. men funkar super alltihop:) när man väl e ledig spenderar vi ju all vår tid ihop.. både här i stan o mycket i mitt "andrahem" på backen i Tingsryd:)

Midsommar var jag i alla fall ledig, var meningen Per skulle iväg o firat en kompis o sin födelsedag eftersom han fyllde på midsommarafton, o jag skulle vatt ensam med Theodor, men blev ikke så, han åkte inte, bestämdes dagen innan, vi firade istället Midsommar tillsammans i Stenfors hos Lena o Macke o barn.. o där va oxå Ibro o Marie med barn, hennes föräldrar o Ibros mamma o gubbe, Linda o hennes gubbe o barn, o sen en kille till som jag inte minns namnet på. men trevligt som bara den hade vi.. började med äta redan vid ett tiden o då var första ölen o nubben nere.. blev några snapsvisor o så:) sen gick vi tipspromenad:) gick inge bra för mej inte.. haha:)  sen blev de kaffe o tårta:) sen va de dags att klä stången.. killarna fick spika ihop den o klä med eklöv, medans tjejerna fick plocka blommor:) sen blev de lite dans runt den:)  sen va de dags att spela ett par omgångar kubb o sen hoppa säck :) nice va de..    kvällen avslutades med grillning o lite mera dricka:) kvällen blev inte så jättesen heller o de va skönt, vi sov ute i stenfors i deras stuga sen va vi kvar där ute o solade o fikade o så tills eftermiddagen:)
På kvällen på midsommardagen blev de att grilla lite hos Pers mormor o morfar eftersomhan hade fyllt år:) va mycket trevligt!

förra Tisdagen va jag Angelica o Theodor på vägga badet i Karlshamn o solade o badade lite.. Theo älskade bada i poolen:) o på Fredagen sen var Theo hos mormor hela dagen för då åkte jag o Angelica själva till havet, blev sandviken i sölvesborg hela dagen, gissa om jag brände mej haha aldrig brännt mej så mkt ens när jag vatt utomlands, måste vara ultrastark sol i år:)  nu ömsar man ju skinn på hela ryggen!  efter de drog vi in till Karlshamn o käkade en baguette på Bönan o tog en glass på glassbåten innan vi drog vidare hem :)

Denna helgen som kommer vet i tusan vad de blir, eftersom ekonomin e körd i botten kan jag nog glömma Tosia i Ronneby! tråkigt nog.. så får väl bli o hänga på Pers loppis hela dagarna istället som är i Rössmåla i helgen:(  booooored!

nä nu ska jag ta en kopp kaffe i solen! slänger upp några bilder med!

ha de!

Badar i den lilla rosa poolen:)


gunga hos mormor e de bästa som finns!



njuter i gungan!


trött Theo i bilen!



förvånad Theo!



mor!


på väg till sölvesborg!


sverigeklädd från topp till tå!


glader!

Theodor och Mattheus kramas!