längre o längre...

ja de blir de mellan inläggen.. glömmer helt o hållet...!
men nu ska jag bättra mej..*ler*

Iaf har jag nu opererats nu.. känns skönt att ha de överstökat, dock har de vatt jobbig att vara ifrån Theodor så pass mycket, men har funkat förvånansvärt bra ändå.. blivit lite längre dagar på dagis, men han älskar ju att vara där så de har bara vatt skoj för han:)
Jag har mestadels vatt i Tingsryd sen operationen o kurerat mej lite, har inte fått lyfta och inte anstränga mej alls typ, första dagarna var riktig pain in the as kan jag säga, sprang mellan soffan o trappan ute med spypåsen i handen, mådde inte speciellt bra av värktabletterna heller.. Gaaahh..
dock var jag smärtfri efter en vecka o behövde inga piller dock fram tills nu efter 2 veckor då jag fick en inflammation i min visdomstand som oxå vandrade ner i  operationsområdet, så antagligen en kur antibiotika till, återbesök blir de på torsdag så hoppa på bra besked..

Annars har jag inte så mycket mera att berätta, ska försöka ta mej till datakursen nästa vecka igen.. behöver komma ut igen, om ett par veckor hoppas jag på att kunna jobba igen iaf:)

Avslutar här o ska försöka bli bättre :)