ska jag lägga ner?

vet inte om jag ska lägga ner bloggandet? verkar inte vara så många som är intresserade  läsare?? om ni tycker jag ska ha den kvar så släng in en kommentar  annars blir de nog att jag lägger ner den...    får väl se hur de blir...

ha de!!

jobb och åter jobb...

sitter på jobbet för tredje natten i rad nu..börjar kännas lite väl segt, men än så går de.. sen är man iaf ledig 2 hela nätter innan jag går på igen på söndag kväll.. men de är ju goa pengar...

Imon ska jag hem till växjö en runda , åker dock till hålan igen på Lördag då jag ska iväg på kvällen...  sen blir de stanna i Tingsryd tills Tisdag... boooring..

Annars händer de inte så mycket, är lite depp ännu.. men någon gång ska de väl ändras hoppas jag....
mycket som händer runt omkring...

På söndag är min lille fis redan 9 månader gammal... tiden rinner iväg fort som bara den..  hinner knappt med alls i svängarna...  

Ha de fint alla.

en kommentar någon gång skulle ju inte sitta fel!!

Hela nätter nu..

ja och de är såååå skönt.. Theo somnar vid halv 8 tiden o vaknar inte försen 7=)  så nu har han äntligen klarat sej utan alla nattmål.. innan väckte jag han för ge han ett mål när jag la mej.. men de behövs inte.. han äter en full flaska med 280 ml välling o sover gott på detta=)

Midsomaraftons natt jobbade jag ju som sagt, blev inte mycket firande inte... men tog igen de på midsommardagen..  Jag, Jackie , Angelica , Carro och Lovisa hade en mycket trevlig kväll ute.. först Harrys sen Oleo=) o vi mådde inte bra igår.. fy fan.. har inte mått så dåligt  sen ja minst 10 år tillbaka, men fy fan va kul vi hade=) Men kan lova de dröjer tills nästa utgång....

Idag komer äntligen Anticimex hit.. nu ska myrjävlarna bort.. urk.. de kröp en myra i örat imorse på mej.. blääääääääää vill inte ha dom i sängen.. även om dom  nu tycker om mej, SÅ TYCKER INTE JAG OM DOM!!!

Nu ska jag mysa med Theo=) så ha de fint alla!!









mår kasst!!

ja de är vad jag gör just nu.. en stor fet klump i magen har ja... allt bara snurrar i huvudet på mej , men har nog bara mej själv att klandra för de..

tillät mej själv att få känslor för en person, o nu är allt fenito o de känns piss.. riktigt..  när allt känns bra varför ska de då rasa på bara en röd minut???

nä detta är pest o pina..   tror minsann att de är bäst att vara själv... 

jag o min otur som vanligt... 

får väl iaf ta tag i mitt tvättande nu..  egentligen finns de ingen ork just nu, men men..  matlusten försvann me.. va störthungrig tills allt hände , nu känner jag ingenting..  åhhhhhhhhhhh varför just jag???

nä orka inte skriva mer

Glad midsommar alla!!   jag ska jobba =)

Jobbar...

Kan ni ge er på att jag gör.. sitter på jobbet  andra natten i rad nu.. skönt faktiskt att ha börjat lite smått igen.. Nätterna hos Mamma har gått bra med Theodor iaf...  
Imon ska jag dock hem till stan igen.. handla lite inför midsommar.. fast jag jobbar ju midsommaraftons natt,, har inget annat för mej o vem säger nej till 2000 spänn för en natt??

Annars händer de fortfarande inte för mycket..  har fullt upp som vanligt me tvätt o städning..
Ska ha en släkting på fika på torsdag så får la snygga till de där hemma.. har lite mera tavlor som ska hängas upp.. o sängen ska ihop annars har jag allt klart nu=)

hör av er gott folk o kom o häsa på i min nya lya=)


kraamar på er=)


Student..

Japp har som vanligt haft fullt upp.. hinner knappt med i svängarna här..

Var ju i Kristianstad i Fredags då syrran tog studenten. jäkla pissväder var de tyvärr , men men..  de gick bra ändå..  efter de åkte vi till Tingsryd .. o på Lördagen hade vi lite studentfirande hemma..  mycket folk , god mat, o gott dricka=) åkte bussen in till stan vid 22.40 för gå på Oleo.. fick dock världens skallavärk på vägen in så blev en taxi hem till mej istället=(   men men.. kommer ju fler tillfällen =)

Annars händer de inte mycket.. jobbar min första natt imorgon så de ser jag fram emot=)

uppdaterar lite mer i veckan.. nu ska jag fixa med maten =)

hej hopp ......

Lite sliten idag fatiskt... var på studentfirande i Hovmantorp.. Viktor som tog studenten.. så var inte hemma försen typ efter 22.. men Theodor va lika snäll som vanligt o vaken tills vi kom hem.. fått massa uppmärksamhet=)
Idag ska vi kolla tvätt tid.. gå ut med grannens hund en lten runda.. sen ska vi ner till stan o fika på Vita Novas kontor.. 10 års jubileum så ska träffa Sofie B där me.. 

Vi har oxå fått dagisplats från 2 november på pilbäcken avdelningen blåbäret för dom små som är öppen från 6.30 - 21.45 7 dagar i veckan...  perfa för oss.. så den 2 nov ska jag skola in han.. ni kanske  tycker jag sätter han för tidigt på dagis bara 13 månader gammal. men finns inte möjlighet för mej som är ensam att vara hemma längre.. de enda jag har kvar är lägsta nivå dagar.. o vem kan leva på det?

annars har jag en fullspäckad vecka ..  här ska tvättas, städas.. upp med de sista.. student i Kristianstad..  studentfest  hos mamma på Lördag, sen på måndag börjar jag jobba natt på Äppelgården igen.. i 5 veckor framöver=) skönt, men jobbigt att lämna Theo.. fast han ska ju bara vara hos sin mormor...
har besiktning på gamla lägenheten på torsdag me.. så blir en tur till hålan då...


Slänger upp lite bilder på min buse=)














Fullt upp..

är vad jag har.. de mesta är klart i lägenheten.. bara lite småplock kvar=)
Har haft fullt upp med städa den gamla lägenheten samtidigt så den kan besiktigas i veckan.. 
så har inte hunnit med o sitta vid datorn. har världens trevligaste granne me .. mycket gemensamt, ensamstående mammor på heltid mm. känns som man känt varandra hur länge som helst=) gött=)

kommer att börja blogga lite mer nu när jag är klar i lägenheten..
Va på studentfest i Lördags, Jeppe som tagit studenten.. sen blir de student i Hovmantorp imon.. o kristianstad fredag sen studentfest på Lördag igen.. så kommer nog inte ha mycket tid alls över.. 

sååå ni får ha tålamod.. jag återkommer=)

pöss o hej kära läsare=)

Tillbaka!!

Som ni förstår har de inte blvit mycket bloggande senaste tiden då de vatt fullt upp med flytten=) så nu bor jag i växjö sen igår=) håller på att packa upp för fullt, men de tar ju sin lilla tid..
I fredags körde  jag en massa kartonger, min kuse Jesper hjälte mej o en kompis till han.. så blev 2 vändor bara då vi hade 2 bilar sista.. sen blev de lunch hos min faster...  sen bar de av till willys o maxi för handla, även ÖB , Jysk och citygross=) så var iväg 12 timmar totalt o stressade.. Theo var med sin mormor hela dagen.. hade gått superbra..  på Lördagen blev de ingen flytt..  de blev Tingsrydsfestivalen, Angelica sjöng på dagen.. =) Maddo kom ner och hälsade på och stannade ver me.. så sofia och vi gick ner på kvällen.. Theo var hemma med mormor då me.. ett avsked av tingsryd=) sen på söndagen bar flyttlasset av=) ETT JÄTTETACK TILL Sofie, Elias, Maddo, Adam och Rune för hjälpen, ni är underbara=) blir middag här framöver=)

Tror jag kommer trivas som fisken i vattnet här.. trevliga grannar än sålänge=)
saknar inte Tingsryd o dess otrevliga människor alls.. dock kommer sakna dem som är mina vänner och min familj,,  men man ses ju=)

nu ska jag fixa lite till här=)

Ni som vill ha min nya adress och tel nummer skriv en kommentar så får ni ett sms=)

kram på er alla=)