Söndag!

Japps en helt tråkig söndag är de.. har iaf vatt ute o gått tipspromenad idag.. med släktingar:) kallt som tusan va de. försöker få Theo att sova nu så ja kan vila o så vi kan åka o hälsa på Angelica vid 4 tiden.. sen vid 6 blir de tvätt, tvätt o tvätt! sååå tråkigt de är.
denna helgen har jag bara frossat massa godsaker som chips , godis o kladdklaka för imon blir de cambrigekuren igen! 8 kilo ska bort denna gången o jag ger mej inte nu..
för övrigt har helgen vatt lugn. Angelica var ju här mellan fredag o lördag o Per med:) kollat på film o myst bara.
tog en rejäl utrensning av garderoberna igår kväll, två kartonger med gamla kläder blev de som inte används o är för stort..  ska ta tag i Theos garderob me i veckan.
denna vecka är fullbokad som vanligt, möten o ärenden, sjukgymnastik o mycket mer.. var finns tiden?? känns som man inte hinner med något alls längre? lr e de jag som är lat o tar tag i allt i sista sekund??  hmmmmm!!

har dessutom kort stubin numera har jag märkt, o är de inte de så är jag depp o ledsen.. kan mycket av de vara att jag slutade röka vid nyår.. tyckte humöret började svänga då..  hoppas de ändrar sej snart, känner sånt sug efter en cigg stundvis, men håller hårt på att jag inte ska! har lovat att låta bli!

nä nu avslutar jag här!

ha de bäst!


2010 nu då!

japps de är det !!

har helt o hållet som vanligt glömt att jag har en blogg, men ska bättra mej. har ju sagt de innan men denna gången ska jag :P
Här händer massa hela tiden, både tråkiga o bra saker.. Theodor springer som en hulligan o jag jagar snällt han.. så dagarna är då inte lugna alls längre, man har fullt upp hela tiden. dagis är de fortfarande 3 dagar i veckan, så jag ska hinna med mitt, vilket jag nte gör ändå, min tid försvinner till sjukgymnastik, städa o tvätta när han är på dagis.. !
Har sålt min bil me så jag kommer ju inget vart, visserligen såld till min egna kärlek så jag får ju låna den när han jobbar o så:P men de är ju inte varje dag de inte, då bli de krångligt att hämta den på hans jobb o passa tider hela tiden.
Just nu är min hälsa upp o ner vänd, har noll ork i kroppen, sjukgymnastik o full dos värktabletter för ryggen, för ens komma ur sängen, o just nu 2 sorters antibiotika för äggstocksinflammation.. not nice alls, så de suger lite, känner mej allmänt orkeslös med dåligt humör just nu.. vill bara sova om jag hade fått, hade jag inte haft Theo hade jag inte tvingat mej ur sängen varje dag med smärtan , då hade jag legat där, men allt för min älskade lille plutt<3
På måndag e de dags att ta tag i livet lite till, då ska jag ner mina sista kilo i vikt o nå mitt  mål på 55 kg:) bara 7 kilo kvar så de ska nog gå=) eftersom Per oxå börjar då med cambrige så ska de nog bli lättare o man kan peppa varandra lite =) så sista frossaveckan nu detta=)

ännu ett slag var att jag får opereras i mars igen, de flesta vet nog varför o vad! kostar mej 25 tusen papp me.. men vad ska man göra när man har ont! jävla kapselbildning o de jag fick från början! 2 veckor sjukskriven o inte få lyfta min son.. not nice alls. efter denna tänker o vill jag inte göra en enda operation till närmsta 20 åren! för då har jag inget val!

Nu ska jag ge plutt skrutt lite kvällsmat för sen hämta godingen på jobbet o dra en vända till bonnahålan i djupa skogen!

ciao ciao
Ps bilder kommer snart!