Förkyld?

Ja de kan man nog säga att jag blivt..  NOT nice at all...  genomlidit en hel dags arbete ändå! hämtat lilleman på dagis, som dessutom slarvat bort sin " Bad Hair Day " mössa... så får väl bli ett besök på stan i dagarna me.. hittade en bonuscheck på H&M som ändå behöver användas:)
Nu myser vi i soffan, med varsin glass... SOM han inte ska äta på vardagar, men ack, kom te dagis då var barnen på väg ut, o när de varit i skogen skulle de få glass efter hade de lovats.. dock va de väl dumt att lova ett barn de som ska hem innan glassen serverats.. så fick ju avvara en hemma iaf:)
För övrigt e man bra på ganska bra humör idag, dock tråkigt att älsklingen får åka te Karlskoga själv, så blir att han åker nu efter jobbet istället för imon på morgon men han får ju bo på hotell i natt iaf:/ dock hade jag ju velat följa med, men blev för jobbigt att sätta Theo i en bil 40 mil dit o 40 hem på ett dygn... har fått 2 nätter denna veckan me nu.. så blir ju massa job för mej o goa extrapengar.. har räknat ut att jag kommer plussa på 6.500 ungefär extra på min lön nästa månad:) bra då kan man dra te ullared me kanske:)
Sen är de ju kalas på söndag me för fisungen <3 tänk vad dessa 3 år gått fort, fattar absolut inte vart de tagit vägen:) 0 år väldens lugnaste, 1 år liten o söt, 2 år yrväder  , 3 år Klarar själv och TROTSÅLDER!!
Nä nu är de GOS MED VÄRLDENS FINASTE BARN <3
Ha en najs dag alla:)

Psykbryt!!

ja de är näst intill att man får på en viss person idag.. så jävla egotrippad o oansvarig så de finnns inte!! önskar jag aldrig hade gjort de val jag gjorde för 3 år sen!  ÅGREN lr vad!
Aja nog om de ..jobbarhelgen är if över, haft en hel ledig dag idag! skönt! Imon blir de jobb igen .. 7-14.15! så inte så långt pass iaf! Helgen är man nästan ledig iaf...
helgen blir de kalas iaf :) o kanske tattomässan på fredagen för mej:)  nice nice, hoppas iaf på en toppenhelg!
nu sova.. upp vid 5 imon!
Natti alla!

Ny dag!

Fredag o snart helg.. ikväll blir de jobb 16-21 iaf:) Theo har hopplös astma , hostar som en tok, men finns inget att göra än medicinera, jag som nästan trodde att han växt ifrån de eftersom han inte haft på nästan ett halvår:/ men ikke.. nu när han blev förkyld va de kört.. han kräkte rätt ut igår på samarkand när vi fikade:(
annars idag händer väl inte för mycket, sitter o funderar på om jag ska äta frukost... kanske ett par knäckebröd o kaffe vore gött... Theo har ju precis ätit så... :)
Har bestämt att jag iaf ska gå ner 5 kilo tills jul:)   får se hur de går, bara sluta med godis o kakor o inte äta så mkt kolhydrater så ska de nog gå:)
Nehe... frukost va de..
HA DE!

tröttsamt..

OK... blogg glömd i vanlig ordning... senaste inlägget var tydligen den 1 juli...  så vad hände mer den kvällen, jo på väg te Öland stannade vi i kalmar, åt på kinan och jag o Per blev ett par på nytt.. får se hur de funkar nu:)
Jag har nu börjat mitt liv som konsult för LR Health & Beauty systems, OMG.. jag älskar alla produkterna... aldrig mera smink, hudkrämer mm ska köpas i butik:) O de bästa är.. jag köper de dirkt från fabriken:) billigt o bra ska de va!!  Jobbar även ihop med toppenkonsulenter så kul har vi:)
Jobbar ju självklart kvar på Carema oxå på 75% *host* är nog lite mer än de:)
Har dock förlorat en vän, tragiskt är de, synd bara släkt o vänner hamnar i mitten, kommer bli en dålig dag på lördags då hela familjen utom ja o Theo ska till min moster på min fd väns kalas o vi är inte ens bjudna.. KÄNNS HEMSKT att inte kunna träffa mina kusiner o moster :/   de händer ju inte alls ofta jag får träffa min ena kusin:(
För övrigt händer inte mycket, hade behövt komma iväg nästa vecka då älsk ska till karlskoga, men som vanligt ingen barnvakt:(  ibland känner jag att ja behöver bort lite ATT JAG BORDE vara värd de, gör inget annat än jobbar o barn jobbar o barn... dock är THEO de bästa som hänt, men jag tycker kag borde få komma iväg någongång, jag är bara människa, jag behöver oxå komma iväg.
Nä nu ska jag inte sitta här o va negativ när jag har positivt att berätta!!!
JAG HAR VARIT RÖKFRI I 14 DAGAR IDAG :)
Nä hopp i säng...  natti natt