ingen dator...

har ingen dator längre , så dröjer med uppdatering.. men kommer igen så fort jag fixat den lr köpt ny =)

hej..

Tja får väl rabbla igenom de jag kommer på.. haha  vilken ursel bloggare jag är nu för tiden :P
I Måndags var jag , Theodor, och Angelica i Kallinge och hälsade på Lena o barnen, o Eva och Lisa =) en mycket trevlig dag vi hade. så kul att de blev av =) o Theo var så snäll så =)  Tack för en kanontrevlig dag =)
Tisdagen var väl inte så mycket.. hade ett läkarbesök på em..de kan ju diskuteras om de gick bre  lr inte för de vet jag inte ännu :P  sen var Nenne här en runda o passade Theo under tiden och lämnade ljusen som vi hade beställt på min visning=) sen åkte hon hem för äta innan hon kom igen =) så kom Robin me o fixade min dator o lekte med Theo =)
o ja på onsdagen hade jag sååå ont i min arm..sträckt en muskel.. så blev en sömnlös natt o Theo bestämde sej för att stiga upp vid 6=) så vid halv tio kom Anna-Karin o tog ut Theo på en promenad så jag kunde sova lite =) tackar. men blev dock inte länge.. sen ringde de o ringde i hemtelefonen så till slut gick jag upp för hämta den o då knackar de så yrvaket öppnar man o då står Jennifer o Madde där o kom o hälsade påacka lite te  o pratade lite =) sen blev de upp o plocka lite =) 
Idag har jag och Nenne vatt i Tingsryd... först fika o en sväng på Börjes...  sen stack vi bort till Louise o kollade på de söta kattungarna =) nästan 5 veckor gamla =) såååå söta o Theo klappade en så fint så =)
sen åkte vi o hämtade Angelica o åkte till kaskad o badade.. Theo tycker de är sååå mysigt=) 
Sen var de dags att åka upp mot stan igen =) tack Nenne o Angelica för en trevlig dag =)
När jag kom hem så blev de middag serverat på bordet hos min granne=) grillat =) sååååå gott =) tackar tackar =)
Nu sover Theo o jag ska slänga mej på soffan =)

Bilder från Kallinge =)










O Theodor 10,5 månader =)



och mamsen...





























































































Tillbaka efter ett uppehåll...

o jag vet i tusan vad jag ska skriva för den delen..
Theo är en riktig buse nu iaf.. hoppar fram på sin lilla rumpa o drar o sliter i allt han kommer år.. köksskåp o lådor tömms på en sekund...  så kanske ska barnsäkra...??  de där med klämma sina fingrar gör han jämt...

Själv har man vatt i Ullared o spenderat 6 tusen.. oja...  Theo fick en massa saker till sin 1 års dag o vinteroverall och regnställ o massa fina kläder =) inte dumt alls=)

Nu befinner man sej i Tingsryd igen.. sååå tråkigt..  men imon ska jag hem igen iaf.. o kanske blir de en tripp till Ryd innan för besöka Sofie nu när hon flyttat...   =)

Helgen är uppbokad iaf =) ljusparty på Lördag =) sååå lugnt blir de =)

NU ska jag grilla så skriver en annan dag ! 

tjo..

tiden springer iväg.. som vanligt glömt jag har en blogg..

så nu ska vi se vad som hänt.. förra fredagen var jag iaf på Ladan i Urshult med syster yster.. mycket trevligt måste jag ju säga.. dock var man väl kanske lite väl kalas.. men tja.. de hade ju hänt lite oxå.. men jisses va folk de var där=) tack alla för en trevlig kväll =) Sen på Lördagen mådde man ju som man förtjänade, men åkte upp till stan med Theo vid 4 tiden för då bar de upp till Jennifer för tjejkväll o Theo fick va me =) de var jag , Jennifer, Jackie och Mikaela.K  åt massa tacos o snackade skit =) sen åkte Jackie till stan o vi andra fortsatte ha trevligt genom spela TP och dricka lite utom lilla Nenne=) Men hon vann ju TP =) sen sov jag och Theo över hos Nenne, o Theo vaknade ju tidigt som vanligt  så han fick busa o titta på NallePuh i sängen  mellan oss medans vi vilade..=) 
På kvällen sen åkte jag o Nenne o storhandlade på City gross =)

Annars i veckan har inte hänt så mycket .. Nenne har vatt hemma o hälsat på ett par kvällar o Jackie o jag har umgåtts endel, sen har Robin vatt hemma ett par dagar o fixat min dator, som dock befinner sej hemma hos han igen.. hoppas den blir super nu när den blir kvar.. bara fläkten som måste bytas sen =)

NU sitter jag iaf på jobbet.. lite smått segt nu första natten men ska nog gå..
Imon ska jag upp en runda på Rix fm festivalen i växjö när jag vaknat, sen blir de en jobbarnatt till, o sen en till igen..=) så kommer hända lite, sen jobbar jag ett par nätter nästa vecka med =)

så uppdaterar väl framåt början av veckan när min dator är klar =) ha de bäst !

O jo.. glömde att  berätta att  Theos andra risgryn är uppe nu =)   O han  sitter ju inte heller still på golvet längre .. drar i sladdar o slår i dörrar o är överallt.. hoppandes på rumpan.. bättre än krypa antar jag =)

ha de bäst!