GLÖMMER!!

jag har verkligen glömt att jag har en blogg ännu en gång..  så försöker väl uppdatera då...

Här händer inte så mycket, jag är jävligt trött o slutkörd kan jag ju meddela.  jobbar en hel del.. försöker sköta ett hem o barn, men vart är tiden???  och vart är ORKEN?? 
går mot mörkare tider, har ingen energi alls.. samma visa varje år.. höstdepression??  jo tack de har jag varje år..  nu när jag heller inte bil har o man ska åka buss överallt så försvinner de ett par timmar om dagen på de.. så här ser ut som ett bombnedslag hemma.. Torsdag e enda lediga dagen denna veckan..  då blir de till få upp gardiner, putsa fönster o fram med ljusstakarna i fönsterna.. mysigt:) 
Theodor har dessutom kommit in i en trotsig period, svår att sysselsätta, vill ingenting, ska sitta som ett plåster på mej. kan kanske oxå bero på att han nog vatt mer på dagis sista tiden än hemma.. men nu blir de lite lugnare med jobb i december.. som de ser ut nu iaf.. sen vet man ju aldrig.. pengar är välkommet på mitt konto, man har ju inte en spänn att leva för.. allt till räkningar bara :/

Går i oron oxå om att inte få tillräckligt med tider framöver:/ finns ju inga jobb o söka heller:/ o andra sidan vill jag ju var kvar på Carema då jag verkligen trivs..! vill bara ha ett vik lr en tjänst, så jag kan planera vårat liv..  ha en fast ekonomi, veta att vi är säkrade ett tag.. men när ska detta hända??  åhhhh!!!!

Aja, på kärleksfronten har jag inte heller nåt o säga.. lever mitt ensamma liv, drömmer om få ett bättre, fler barn, hus.. ja en riktig familj, jag trodde jag hade början till de, men nej.. de förlorade jag ju :/ Mest synd om Theo dock.. han saknar sin "PAPPA" grymt mycket, märks varje dag, han frågar, han undrar.. o jag känner mej maktlös.....

Nä nu ska vi allt ta o traska till dagis :P sen vänta jobb till 20 ikväll :P


Theodor bakade sockerkaka till mor sin förra veckan :)