BVC idag...

Inte blivit mycket bloggande senaste tiden alls...  inte haft ork o ingen o skriva om...

Hade iaf jättetrevligt på brunnen i Lördags..  förfest hos Sofie.. sen bar de va dit o de blev mycket dans o mycket vimmel.. o massa folk..  =)
Mådde väl dock inte så bra på söndagen. sånt man får ta.. åkte iaf bort till mamma en runda, vilade lite sen kom de massa folk dit..  så kom Adam på besök en runda=)

måndagen blev de bara sitta hemma ..  Theo har haft ett par riktigt kinkiga dagar o nätter.. inget har passat mer än när man gått runt med han på armen vilket jag aldrig har behövt.. han har alltid vatt lättroad.. men inte nu.. har de vänt helt o hållet??  hoppas de blir bättre iaf..

nu idag har vi slappat på morgonen , sen gick vi till byn med Sofia och Mattheus.. tog en runda til preem, sen kollade vi lite på Börjes...  köpte mej en ny bikini.=) jättefin.. fanns iaf en som passade.. inte så lätt o hitta i min boos storlek annars..  sen fikade vi lite på hyllan innan vi gick hemåt.. då var de bara byta blöja o blanda en flaska för att ge sej iväg i bilen till Bvc...  Theo väger nu 9165 gr o va hela 72 cm lång=) o på Torsdag är han 8 månader gammal min lille gosse=)

Sitter här o bara stirrar på tomma väggar o fönster.. alla tavlor o gardiner är nedplockade  så all klart inför helgens flytt till Växjö=)

Imon blir de iaf en runda till Ikea med min faster.. köpa hyllor och rullgardiner=)

Nä nu avslutar jag här.. 

inte hunnit blogga....

Nope de har jag inte vatt fullt upp hela vecka kan man säga..  Var på fest i Ryd förra Lördagen.. blev oxå Ladan i urshult. hade väldigt trevligt , men söndagen var de bara slappa i soffan med glassburken i handen=)
på måndagen var jag i stan en runda med syster..  och på kvällen var jag och Sofie på Kulturverkstan o lyssnade på deras vårkonsert=) duktiga elever.. Theodor var hos sin gudmor Jennifer=) hade gått så bra =) tackar så hjärtligt för barnpassningen=)

Tisdagen hände inte allt för mycket försen på kvällen..  då var de dags för upp på KV för ä nnu en konsert då Angelica sjöng=) då Var Theo hos Sofie och Elias o de hade gått super=) lite gnälligt bara men stackaren var ju trött=)  man tackar så hjärtligt=)

På Onsdagen åkte jag och Sofie och Elias och Theo till Landskrona=) var dags för ytterligare ett besök på citadelldellkliniken=) o allt såg bra ut men blir ett besök till i oktober=) så får då se vad som händer ny op lr inte??
blev en kort vända in till helsingborg för byta blöja o ge Theo mat o själva äta=) sen direkt hem. då börjar ju bilen givetvis krångla..  men hem kom vi.. så de blev ner till mor o hämta Jennifers bil, packa ur den o vidare till stan för hämta släkten...  o handla på willys..=) sen hem o då må man säga att man var trött...

Torsdagen var packa packa packa för hela slanten o tvätta...   fullt ös..  o ryggen helt paj.. ont hade jag hela natten , men bättre idag iaf... 

o idag har man fortsatt med packandet.. o tvättandet.. kört grejor till kupan mm...

Imon blir de iaf brunnen=) ska bli trevligt de=) Theo får va här hemma med min faster o henes gubbe o kusinen =)

Nu ikväll var Sofia nere me en runda.. blev o snacka skit o ta en cider=) kommer ju inte ses så mycket nu när vi båda flyttar=( men de är ju inte så långt emellan så vi hinner ju ses ändå?

God natt alla .. uppdaterar mej under helgen igen=)

Lördag då=)

har inte haft tid och ork att bloga sista dagarna.. känner heller inte riktigt ad jag ska skriva faktisk.. lite bloggtorka.. men men..

I onsdags gjorde vi inte för mycket.. åkte en runda till stan bara. Theodor sa MAMMA första gången=) underbar känsla o givetvis så sprutade tårarna=)

Tordagen var vi på barnkalas för Mattheus fyllde 1 år=) var mycket trevligt. Theodor satt o lekte på golvet o trillade framlänges o slog pannan i golvet.. blev en liten bula bara , så de gick bra=) sen kom Angelica upp o Sofie , dom färgade håret..  satte theo i soffan jämte mej med en kudde i knät o leksaker som vanligt.. tittade bort ut genom fönstret i max 3 sekunder.. o tHeo trillar framstupa ner från soffan.. som tur väl va trillade kudden före han så han hamnade på rygg på kudden.. hade hjärtat i halsgropen kan jag säga.. men de gick ju fint=)

Fredagen var jag och Sofie o fikade på Börjes.., hämtade ut förstoringar på Theo samt en fotobok=) blev jättefina=)
När Sofie satt med han i köket o jag gick ut i hallen kom de ännu ett MAMMA=) åhhh så underbart=)  Nu säger han ju pap, pap, pap, me=) På kvällen nattade jag Theo , så kom mamma hit o satt här medans jag och Sofia gick o käkade pizza o tog et par cider=) va mycket trevligt=) sen var de hem till sängen=)

Dagen har jag inga planer för.. har iaf vilat, busat, ätit middag sen får vi se vad som händer=) har iaf hört ordet mamma typ 10 ggr idag=) så nu tror jag de är nåt jag kommer få höra vaje dag=) så underbart=)

ha de fint alla=)

Tisdag då...

tjopp..

igår gjorde vi inte för mycket.. satt hemma mestadels av dagen.. jag var på vårdcentralen och fick lite pencillin för motverka en infektion..  inget allvarligt men har aj aj aj...

Idag har vi vatt i stan med Sofia och hämtat möbler på 3 olika ställen och vatt på rusta=) gått kanon att köra med släp=)  sen när vi kom hem vilade vi lite o gjorde oss färdiga för promenad , med sofia ich matheus=) blev en runda till Bergs, färgaffären, preem sen börjes=) sen gick vi med upp till sofia en runda.. när vi kom hem blev de bus för hela slanten!!!  han somnade gott vid 8 på en röd sekund....

O JAG HAR NÅT ROLIGT ATT SÄGA=) Theo sa MAMMA för första gången idag.. att jag blev chockad o började böla=) såååååå lycklig.. sen sa han de yttligare en gång till hos Sofia!!!  åhhhhhh va stolt jag är..

lägger in lite bilder på goset=)

 
Sitter  hos  Baloo med hans mössa=)










Vilar lite=)













söndag 10 maj=)

Denna helgen har vatt fullt upp så inte hunnit att blogga=)

Igår bar de av till växjö på kalas för fira min kusin som fyller 18=) så åt massa god mat och tårta..o träffade hela släkten=) mycket trevligt=)  sen åkte jag o Theo hem till min faster o dom en runda.. spelade lite singstar.. så de skrålades i falska toner, men kul va de haha.. fast Theo gillade inte de haha
Sen vid halv nio på kvällen körde vi bort till Quality hotel för hämta min moster o hennes gubbe Lasse för dom hade vatt på bussresa till tyskland=) så lämnade vi av dom och allt i Ingelstad=) och jag åkte hem och med två flarror vin.. en med rött och en med vitt=)  gott=)

Idag låg vi i sänge till nio=) sen var de bus för hela slanten til tolv då Theo somnade , så jag vilade me en stund.. vid två åkte vi till min mor för äta middag o sen tårta=) min syster ha ju fyllt 20 år så firat henne lite nu när hon vatt hemma från Kristianstad=)  sen bar de hemåt igen=)
Sofia har vatt här en runda o fått sina födelsedagspresenter=) inget stort , men alltid nått=)

Nu sitter jag här vid datorn.. ska laga mej lite mat och faktiskt unna mej ett gott glas vitt vin till de.. händer ju inte för ofta , så nån gång till maten kan va gott=) Theo sover som en stock nu iaf=)


Fredag då...

japps de är de idag.... 
O jag har fortfarande ont i min rygg som bara den.. till o från bara låser sej allt... 
Fick ju värktabletter men fattar inte varför dom skrev ut den sorten när dom vet man har småbarn.. blev nästan hög på dom o bortdomnad i kroppen...  känner mej helt bota.. så iget jag tänker ta mer..
de enda jag gjort idag är o vatt o handlat...
syrran o Robban o Kevin o lisa har vatt här en runda på em me=)

För övrigt känner jag mej bara orkeslös.. trött hela tiden.. fattar ej varför..  tror jag ska prova med mina järntabletter ett tag o se om de hjälper o lite vitaminer, kanske behöver jag äta lite mer än jag gör me...=(

Nu ska jag kolla på tv lite=)

uppdaterar imorgon=)

Bjuder på lite nya bilder=)











Tordag 7 maj!

är det idag o tiden rinner som vanligt förbi fort som tusan..Theo ligger i denna stund o vilar, har nu sovit i en halvtimme så han vaknar väl snart kan jag tänka o vill ha middag=)

Igår hände väl inte för mycket.. körde till stan med Angelica.. när vi var färdiga där åkte vi till Harald Nyborg och ÖB o kollade vad flyttlådorna kostade  o dem har jag inte råd med,, attans me. ger inte 25 kr styck för dom..behöver ju iaf 15-20 st... SÅ ÄR DE NÅGON SOM HAR FLYTTLÅDOR LR BANANLÅDOR ATT SKÄNKA.. slå en pling är i snälla.. flyttar ju nu den 29 maj så måste börja packa snart....    sendrog vi till donken o åt innan vi åkte hem.. 
På kvällen var jag bara hemma o kollade på Greys Anatomy... o sen kom Adam på en snabb visit=)

Idag var vi uppe 06.15=) vid 7 började jag tvätta o de sista var torrt vid 12=)  hann åka ner o handla lunch mellan =)
sofie har vatt här o hjälpt mej ha Theo medans jag har sprungit i tvättstugan.. han var med de två första gångerna men diggade inte de.. för mycket höga ljud från centrifug o maskiner o torkskåp.. stackaren..    Tackar så hjärtligt för hjälpen kära granne =)
Nu när Theo vaknat blir de som sagt ge han mat.. sen ska vi köra Sofie till Ryd sen hämta Angelica för åka till växjö.. sen blir de middag hos min mor...
Fick ringa til Vårdcentralen.. har nu haft ont i min rygg som F*N i nårra dagar o nu blir de käka värktabletter en vecka..  antagligen åter en ny inflammation i min vänstra skuldra.. med strålande värk ut i armen o ner till händerna..har haft de till o från i flera år..  lr ja sen jag krockade för 8 år sen..=( så behövde iaf inte komma ner till vårdcentralen utan blev att dem skrev ut de gamla vanliga kuren på telefon..  skönt... men inget som lockar med massa värktabletter men har väl inget val om jag vill de ska bli bättre..

nu har jag inte mycket mer o skriva så har en underbar dag alla!



Tisdag:)

igår var jag i stan och Shoppade skor.. 3 par blev de=) jättefina.. så nu är jag glad=)
Har haft fruktansvärt ont i min rygg ett par dagar nu.. fått äta värktabletter för kunna sova o bära Theodor.. får ju problem med de från o till.. kanske dags att ta tag i o ringa en sjukgymnast....

Idag har vi me bara slappat eftersom jag haft ont.. har badat Theo o myst=) sen kom Nenne i em o vi lagade lite middag..  sen kom även Robin och Kim på besök=) såå trevligt så=)

Har även gått igenom bebiskläder till Nenne.. blev endel, hade mycket neutralt som jag fått av släkten till Theo o overaller till hösten o vintern=) Kul att de kan användas.. har dock sparat Theos första kläder=) dom vill jag behålla själv=)  så får man väl se sen om man blir av med de blå kläderna me,, återstår o se om nårra månader.. 

imorgon blir de  växjö igen , ska köra min syster o köpa flyttlådor=)

Lägger upp kort på mina nya skor=)


Högklackat inför alla studenter o kalas=)




Sköna sandaler för alla tillfällen =)



Vanliga sköna enkla slip in=)


3 maj & söndag!

japps o idag låg vi i sängen till 9 =)
Har inte gjort något alls idag.. har vatt hur trött som helst.. har vatt de sista veckan o jag fattar inte varför?
Passade iaf på vila en timme på dagen när Theo sov.. skönt..
Sen kom min syster upp på en kort visit, o sen kom Nenne o vi åkte och handlade lite för att sedan laga Tacos=)
de va mycket gott de=) sen kolade vi på tv o snackade skit =) Tack för en trevlig em /kväll=)
ska bli så mysigt o höra hur de gick för Nenne på ultraljudet imon=) de är ju såååå mysigt när man ligger där o ser detta lilla pyre i magen..=)
O nu är de 7 månader sen Theo föddes.. vart har tiden tagit ägen.. var på Bvc o vägde o mätte i torsdags   o nu väger han hela 8525 gr och är 70 cm lång=)

Nu ska jag fortsätta kolla på kvällens film=)

lägger upp två bilder =) en på Theo när han va nyfödd och en på min stora 7 månaders bebis=)




ÄLSKAR MIN PLUTT ÖVER ALLT ANNAT <3<3<3


Lördag 2 maj!

hej..
Idag har vi haft en helmysig dag=) åkte till växjö vid  tolv tiden=) var bjudna upp till min barndomskompis Karolina=) va väldigt längesen vi träffades..senast på Theos dop=) så käkade lite god mat och fikade.. suttit i solen och gottat oss och även vatt på en promenad=) blir så sugen på hus me=) men de kommer väl i framtiden=) Tack för en helmysig dag=) måste definitivt göras om snart=)
Sen åkte vi förbi min faster o hämtade hotpants hon hade köpt åt min syster.. fick lite kläder till Theo med som hon köpt=) Tackar=)
Blev ett bad för Theo när vi kom hem=) o en flaska o sängen=) vid 8 kom Nenne up o vi kolade på Robinson=) mycket trevligt=)

Nu sitter jag här ensam, har lite smått tråkigt måste jag säga...  Angelica skulle kommit men blev kvar hos mor istället=(

Lägger upp lite bilder freån dagen=)

Huuuuuuh va skönt väder de vatt=)







1 Maj=)

hej på er!

I går var de valborg=) var på grillfest på ängsvägen med Per och syrran..   Ea o Li var me där o sen kom Linus.. annars va de bara äldre folk där.. va me o grillade o pratade lite sen drog vi 6 hem till mej istället.. satt här o hade trevligt=) 
Idag har vi vatt på en tripp till Eringsboda för Per skulle kolla bil.. Angelica var oxå med.. sen drog vi ut till Ea och Li=) gud så mysigt dom bor.. vill me bo så=)   Satt ute i solen o drack kaffe=) o Theo fick massa uppmärksamhet=) han hade de mysigt=)  Nu håller jag på och tvättar för fullt i tvättstugan.. FORTFARANDE inte fått min tvättmaskin tillbaka.. såååå illa...

Nä har inte så mycket mer o komma med idag.. händer inte så mycket.. men ha en trevlig helg alla så ska jag försöka uppdatera imorgon efter jag kommit hem från stan , för jag o Theo ska träffa min barndomskompis =)

Lägger in ett par bilder från igår o idag=)