tjoho!

Som vanligt glömt bloggen.... 

aja..  får försöka uppdatera de senaste!

Just nu har jag fullt upp.. går en kurs på växjö kommun som heter typ vägledande orienteringskurs med praktik! så kanske kommer jag ut på en praktikplats som leder till jobb! annars är jag iaf säkrad semestervikariat.. vatt på intervju på hemtjänsten i centrum.. dom vill ha mej hela sommaren, men ska på en intervju på måndag igen på Evelid.. så får se vad jag väljer!  kanske ska börja en data kurs på växjö kommun under tiden jag väntar på praktik lr jobb.. så blir isf en kurs i photoshop=) kan va kul o lära sej det! inte för att man får pengar för de..  men thats life.. går man på ekonomiskt bistånd måste man göra vissa saker för få pengar som gå på kurs o ha jobbcoatch o bla bla bla..
Theodor har fått vara heldagar på dagis hela veckor nu.. har funkat hur bra som helst.. dock idag va undantag då han inte hade sovit på dagis, så när jag kom hem vid halv 5  hade jag ett övertrött barn som vatt riktigt grinig o trött.. somnade sittandes i soffan, fick väcka han efter 20 min för han skulle somna ikväll..  o de blev klart ännu värre o ännu mera skrik o gnäll.. men nu sover han gott!

Alla hjärtans dag va kanon..  lämnade Theo redan vid 10 på morgonen i lördags för få en ledig halv helg.. åkte ner till backen o fixade o donade lite, sen firade vi redan på lördag kvällen eftersom jag var tvungen hämta Theo på söndagkvällen! blev lite vin o god mat med räkor o toast  o lite plock!  fått en gratis skönhetsbehandling ! så nu ska jag boka tid för de o njuta!
Tack mina kära släktingar för barnvakten!

nu ska hjärtat åka iväg en hel vecka me..=( usch kommer sakna som bara den, har blivit för van vid att inte sova själv, så får se hur den veckan går:( 

O nu närmar de sej snart operationen me..  så hoppas allt kommer gå som de ska.. får bli tåget ner till Landskrona, sen hämtar Maddo mej =) så underbart att hon kan köra ! man tackar!

Har haft en liten jobbig tid nu me.. mycket tankar o funderingar o alla mina tankar går till en viss person!

NU ska jag snart krypa i säng! ha de fint alla...

avslutar med lite bilder=)


Kakmonstret Theodor!



En styck mamma!



Theo yser med moster Angelica!


Jollan provar gåstolen!



Theo o tant Nenne!



Theo o Jollan!



Jollan är på besök, o väntar på sin middag ska serveras!



O en styck mamma igen!