Nyårsafton=)

Japp det är det idag..

Theodor och jag sitter hemma hos mamma/mormor ikväll..
ska äta massa god mat=)  hasselbackspotatis och oxfile=)  de ni..  gott gott=)
Ja o bra känns de faktiskt att sitta hemma.. saknar inte att vara ute på nyår..
faktiskt bara överskattat alltihopa.. känns inte ens som nyår..
Skönt att bara sitta hemma med min lille plutt ,  som just i detta ögonblick sitter och
försöker prata i högan sky=) myyysigt =)
så de blir la en nykter kväll, kanske ett halvt glas skumpa vid tolvslaget.. de räcker=)
Hoppas att han inte blir rädd bara av alla raketer:) , sitter däremot med två hundar här som totalvägrar gå utanför dörren..  har inte vatt ute sen ett idag..  tycker inte man borde få skjuta raketer innan  tolvslaget.. stackars djur som är så rädda så de bara skakar..  att inte folk förstår de.

nää  nu ska vi laga mat här=)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA, OCH EN GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ÖNKAR MIKAELA OCH THEODOR!


3 månader igår...

Ja de blev allt min plutt.. tiden går sjukt fort.. känns som de var igår han kom..

Har vatt i stan idag.. men säger bara fyyyy vad folk..  så de blev inte så mycket shoppat..  handlade bara en body och en pyjamas till Theodor...  de var allt de... 
Nu sitter jag hos min kära mor o hjälper henne med maten inför imorgon då syrran min fyller 18 år... släktkalas blir det..

så jag får la gå ut igen o hjälpa henne.. har nog mer vettigt o skriva imorgon istället..=)

ÄLSKAR MIN THEODOR MEST AV ALLT, FINNS INGEN VACKRARE BEBIS=)


Här kommer en bild på Theodor när han var endast 3 dygn gammal<3<3<3

uppdatering av julen=)

NU är det ett tag sen man var inne och skrev.. min dator har krånglat så har inte kunnat...

Har haft en bra jul iaf och mycket julklappar fick Theodor=)

han fick:

*babygym
*sängmobil som spelar
*bok
*badbok
*body som de stod ¨I need a hug¨
*Jeans o en tuff tröja
*pyjamas
*2 Bodys
*byxor
*dress
* Body med byxa till
*påslakanset'
* 2 bodys till

säkert nåt jag glömt med...

mamsen fick...

*Kaffebryggare  ( en presso bryggare)
*Vinglas
*stor ljuslykta.
*olja och vinäger flaskor
*Pengar
*presentkort på Carlssons
*presentkort på Ginatricot
*badskum mm...
*Strumpor
*häftig skrapa till bilrutorna som är som en vante o det står  ¨skitväder¨

ja de var nog de hela...

På julaftons kväll var vi i Söderportkyrkan.. Theo skulle vara Jesubarnet i deras julspel..  så söt var han o så snäll.. bara skrattade=)  STOLT=)

PÅ Juldagen var de Tjejernas kväll...  jag , Sofia och Jennifer  förfestade lite här o åt lite god mat sen åkte vi till Brunnen... huuuu  vad folk..  höll dock på klämmas ihjäl vid entren innan man ens kommit in.. men hade verkligen en underbart rolig kväll.. TACK TJEJER=)  måste sett kul ut med två fulla mammor på vift=) hehe

Igår hade vi överraskningsfest i Bygdegården för Angelica som fyller 18=)  hade skit trevligt tills de kom äckliga Tingsrydsnor o förstörde allt  som vanligt.. man får då aldrig ha kul när man anordnat något ..  alltid någon som förstör de hela...  *SUCK*

NU har Theo fått ett kvällsbad..  så nu ska vi mysa lite=)  


uppdaterar snart igen.. ska lägga upp lite bilder från julen men har tyvärr glömt kameran hos min mor så får ta de en annan dag...


kraaaam=)


     


     


     


     


     


     

Julgodis=)

jaha vart ska man börja..
fredagen vatt lugn.. Promenix med Sofia o Mattheus på em.. blev dock en snabb sån.. Fias sambo fick ju åka till akuten från sitt jobb.. tog en fika här hemma efter promenaden=)
Sen kom Angelica.. på kvällen kom Fille en runda, o Emelio kom me förbi innan de skulle åka till Ladan i Urshult=)..
sen blev de sängen ganska tidigt..
Lördagen gick hela dagen åt till att julstäda och baka julgodis=) mums va gott de var.. Fille kom i eftermiddags o bjöd os på tacos.. såå gott de va..=) o nu kollar vi bara på tv o slappar =)
Nu har jag lyckats efter mycket om och men fixa plats i bussen till brunnen.. fanns egentligen inga platser kvar men Babsan var så snäll efter ha ringt några ggr så hon fixade in oss i bussen så blir lite trångt men de får gå.. vi kommer dit iaf=) läängtar till dess faktiskt..  O tack min underbara syster för du stannar hemma och tar hand om Theodor tillsammans med mamma/mormor=) ni är guld värda..=) 
Nu är de minsann inte långt till julafton..  känns dock inte som jul snart..  kan ju kommalite snö natten till julafton tycker jag så man får lite känsla.. sen kan de försvinna igen... =)

Ja nää  har inte så mkt mer o tillägga just nu ..så får uppdatera imon.. ha de bäst alla=)




     


     



trött Mamma...

Ja idag är jag trött som tusan.. plutten ville inte alls sova i natt.. trodde först de berodde på att han hade ont i magen.. han är hård i magen o jag har fått höja hans laktulos ju.. men nu tror jag bestämt inte att de var de.. vi var ju klart i stan hela em igår o åkte runt en massa så plutten sov ju mest i bilen  ju...  inte undra på han vart pigg i natt.. o gnällg för jag inte orkade busa med han.. puuuhuuu...

som sagt igår böjade dagen med att Jennifer kom och käkade frukost.. sen åkte jag o Theo med en kompis till stan, o när jag kom hem var jag död så vi vilade en stund.. sen kom mamma/mormor o vi käkade kvällsmat..=)
Sen blev de sängen och en film..  plutten somnade en timme för sen vakna o hålla mamma vaken i flera timmar...=(

Idag sov vi till halv elva =) då ringde Sofia och väckte oss.. så vi gick upp och badade plutten=)  han har nu börjat komma på att det är riktigt kul att plaska o sprattla rejält med benen så mamma blir riktigt blöt! då menar jag
dyngsur.. för de var jag allt.. skvätte upp i hela ansiktet på mej.. de där grodbenen är spralliga som tusan nu!!

Nu sitter o väntar på klockan ska bli runt 2 så vi kan ut o promenera med Sofia och mattheus..  sååå drygt att bara sitta här ju...

Ikväll kommer nog Angelica o hennes hund..  så då blir de mys kväll med film.. fast de kommer nog lite folk som springer här för angelica har några klippningar bokade tydligen=) så då tar hon dom här=) 

Nä nu avslutar jag här..  himmel oxå...  de är bara 5 dagar till julafton o inga julklppar är köpta!!  puuuhuuu...


Såhär pigg va plutten vid typ 1 i natt!!!
 


     


     

Julshow..

Japp kom nyss hem från Kulturverkstadens julshow.. mkt fint..=) lämnade Theo hos Gudföräldrarna i hela 4 timmar.. de kändes kan jag lova.. hade man fått ha telefonen på hade jag terrat dom hela kvällen.., men de hade som vanligt gått super så man behöver ju inte va så orolig egentligen.. men de vat ni ju alla andra mammor att de är man ju ändå...   Theo var t.o.m själv med sin gudfar i en  tjugo minuter typ så jennifer kunde se angelica sjunga sitt nr , o han överlevede ju de med=) hehe...

Annars idag har de vatt lugnt.. Theo vaknade dock redan vid 4 imorse o hade lite svårt att somna om.. brukar ju inte vakna så tidigt, men hoppas på att de bara var tillfälligt=)

sen gick vi till Barnmorskan vid ett idag.. mamsen var på sin efterkontroll och satten in sin hormonspiral.. gick ju super.. Theo fick va hos den andra barnmorskan sålänge för hon hade inget besök så jag kunde koppla av lite.. Theo tycker inte om o ligga i vagnen när den inte rullar.. då blir de gnäll o tårar o ligga där på britsen o inte kunna trösta ger ju ingen avkoppling direkt=) så han fick mysa där istället=)  kändes faktiskt inte nåt o sätta in den men fy vad ont  jag hade när jag kom hem.. kändes som småvärkar typ.. lr som eftervärkar kanske rättare sagt.. fick ta ett par alvedon o vila.. hade så ont en timme så jag bara svettades o  skakade.. men nu känner jag absolut ingentng..skööönt=)

nu ska jag o syster yster kolla på Mamma mia=)  ha de fint dä ute=)

Här kommer lite bilder från helgen o fram tills nu=) o från när jag var hos tant jennifer i måndags=)

     



     



      



Bebisträff.

ja det var de här igår så de va.. och mycket trevligt var de.. Jeanette och sinna, Sassa och Nellie, och Sofia och Mattheus var här=) Fikade o gottade oss en massa=)

På kvällen var jag på Kulturverkstaden på julkonsert för Angelica skulle sjunga.. så Theodor fick vara hos sina Gudföräldrar och fy vad jag grät när jag lämnat han.. vet de låter barnsligt men har aldig lämnat han  så länge (2 timmar) innan o de kändes i mitt hjärta..  Men var ändå nyttigt att få lite egentid till att göra nåt själv..  hade iaf gått jättebra för plutten somnade när jag gått o vaknade när jag kom=) hehe...

Kollade på en jättebra film igår.. NEXT hette den.. faktiskt kanon bra=)

I morsen så skakade de til här i hemmet.. lite läskigt tyckte jag de va.. fattade fan inte vad de va men kollade ut o såg inget märkvärdigt så jag gav Theo mat o somnade om.. fick dock höra sen att de vatt jordskalv.. hmm  lite otäckt de där egentligen..  huuuuh..

Idag har vi vatt på promenad med Sofia och mattheus..  mkt trevligt, sen var vi hos Sofia o provade kläder inför brunnen=)

Nu är mormor här o vi har ätit lite=)

kram på er alla=)

Mattheus=)


Sassa och Nellie=)


Sofia, Mattheus Nellie, Jeanette, Sinna och Sassa i bakgrunden=)



Jag, theodor, Nellie; Jeanette och Sinna






























Tredje Advent=)

Hej hopp.. denna dag började mer lr mindre i katastrof .. men så kan de gå...
Vansinng på idioterna som förde liv här i natt kan jag lova... vid tretiden kom bussen från eringsboda brunn hit... lagom livat ute..  halv fyra står en idiot o bankar som faan på mitt sovrumsfönster så jag rusar ju ut på balkongen o gapar nåt sjukt på idioten.. totalt vansinnig var jag.. vet i faan vem han var men väckte Theo gjorde han iaf..  en kvart senare va de liv i trappuppgången.. folk gick upp till grannen o där hörde man ju folk prata o sen vet i fan va det va som slog i golvet hela tiden men lät som de rullade en fåtölj i golvet i en halvtimme.. o theo somnade givetvis inte försen halv nio i morse.. sen väckte jag han gav mat o vi sov till halv 2...  blev ingen kyrka vid 11 idag inte..

I em har vi vatt på promenad med Sofia och Mattheus.. blev även´en runda till hokeyn..  men fy vad tragiskt folk de finns.. bläää  .. ,men hade kanontrevligt=) får vi göra om=)

Nu ikväll har jag städat av lite här.. Imorgon kommer  Sassa och Nellie..  och jeanette och Sinna.... och Sofia och Mattheus.. så fullt hus blir det.. mkt trevligt det

Längtar nu till Julbrunnen.. ja ni läste rätt, jag ska dit... o för er som stör er på de.. lägg av med det.. det är första gången  sen Theo kom som jag lämnar han för gå ut med mina VÄNNER..  finns dom som lämnar bort sina barn nästan varje helg för supa.. de kan jag däremot inte förstå..för de skulle jag få för mej o göra. men en gång på 3 månader måste man få göra något själv.

Nä nu ska jag mysa med min son=)

ha de fint alla=)  kramzizar från mej o den mest underbaraste o vackraste lilla pojken som bara finns och som jag älskar mest av allt <3<3


Finast<3<3<3






Bilder=)

Lite bilder som togs när vi var hos Jennifer förra veckan=)

SE O NJUT!!


     



     



     


fredagsmys=)

Japp de blir de som vanligt för mej o plutten=) kolla på Idol finalen=) UT MED ALICE!!!!!

idag kom gammelmoster hit vid middag.. sen åkte vi med mormor o henne ut till urshult för att fika med tant Berta=)  mkt trevligt.. sen hade vi Jennifers vovve Kimmie med oss för Berta ville träffa henne=)
Nu är vi hemma igen o Jennifer va här o gosade plutten lite o hämtade kimme, så nu väntar vi på mormor som ska kolla på idol med oss ikväll.. o Angelica befinner ju sej i globen för att se e live..FUSK!!!!!
Fick tillbaka de idag man inte vill ha tillbaka efter ha vatt gravid, min mens givetvis.. åhhhh så drygt.. ska visserligen sätta in spiralen nästa vecka o då försvinner den ändå förhoppningsvis om jag inte har en jävla otur...


Annars har jag inte mkt mer o berätta idag.. så avslutar här!!  kram kram=)



Tant Berta och Theodor=)



Sitter i soffan=)







sjukt trött...

Usch ja.. idag är jag duktigt trött..  Theo sov gott inatt, men inte jag.. hade magkatarr ... typiskt. har inte haft de sen jag blev gravid.. attans...   har gjort allt möjligt idag.. va ute på fm o promenerade.. så skönt va de.. .. sen blev de promenad till KV o hämtade bilen så körde jag o hälsade på en kompis..=)  slutade med att vi hamnade i Karlshamn , var ju inte meningen.. på shopping..   på citygross=) hehe.. mysigt =)  O vips när man satt på ett fik så var Kicki,Sara, Vincent, och Siri där.. världen är så liten så=) Kim och Adam kom förbi på kaffe me en runda... sen kom mormor så vi åt lite gott=)är duktigt avundsjuk på min syrra angie som imorgon drar till Stockholm för att titta på idol finalen i Globen o dessutom har platser på första parkett, så man blir ju inte förvånad om hon dyker upp i rutan imon :S ..Synd att min favvo Robin åkte ut förra veckan o att Alice är i final..de stööör mej lite.. tycker inte om henne alls. men vi vet nog att Kevin vinner Idol 2008 iaf=) annars blir jag putt!!!  Nu är jag sååååå trött att ögonen faller ihop på mej o lille plutten är ju klart pigg...  tror de blir att ligga i sängen vid lilla tv:n o glo på en film.. =)  så jag avslutar här..  glmde min kära kamera hema idag o mobilen har hakat sej igen.. så blir bara en liten bild idag=) 

puss å kjam på er:)



Theo me matflaskan i mun=)



Kinkigt=(

japps.. Theo har vatt jättekinkig sen i¨år kväll.. vatt uppe flera ggr med han i natt..  kommer inte alls till ro..   stackaren. jobbigt att se han så ledsen o inget hjälper som tröst.. har dock blivit lite bättre nu ikväll.. nu sitter han åtminstone i babysittern  försöker prata..    gud vaman vill förstå vad han vill säga...=)
Idag har vi som sagt inte gjort för mkt.. mest  de vanliga  plockat här hemma lite, diskat och tvättat och lagat mat..
Funderar nu på gå ut och gå en runda så han somnar en lten stund ...  de enda som funkar hur kinkig han än är så är de ut o gå med vagnen, så de lev promenad  till kv o sen tillbaka=)   Tog tempen på han innan vi gick.. den var 38,0 så börjar oroa mej över att han ska bli sjuk.. men nu när jag tog den igen låg den på 37,7 och han har INTE fått alvedon så hoppas de bara var tillfälligt=(  Kim o Kevin var här en runda o drack en kopp kaffe o snackade lite skit=)  alltid trevligt med lite sällskap=) 
Tror bestämt att jag ska se om plutten vill ha lite mat o sen krypa i säng=)
ha de bäst=)

    



    



         


så är de=)


namnsdag=)

japp, mamsen har namnsdag idag..  Anna är det=)
Idag sov vi rätt så länge faktiskt.. sen bade plutten  lika skönt som alltid=) i em har vi varit hos tant Jennifer och fikat.. trevligt=) o eftersom ingen av oss har bil blev de promenad till Börjes för att handla lite oxå=) moster angelica följde oxå med=) Vi tog så söööta bilder hos nenne idag men kan inte lägga upp dom ikväll, för de tar tid o skicka över dom.. har så slött bredband ju=)  får lägga upp dom imon.. men har lite andra bilder vi tog på fm =)
annars händer inte allt för mkt.. har nog lite mer o uppdatera imon istället... 

kram på er!













Hos Jennifer idag=)

Fullt upp=)

ja de må jag säga att jag haft..
I fredags var vi och jennifer i växjö och hälsade på Mikaela, Nellie och Amanda=) Var jättetrevligt.. måste vi verkligen göra om=)  På kvällen hade Theodor fått röda utslag på huvudet och i ansiktet.. hade bara blossat upp på en liten stund, vet inte vad de kan vara.. har smort med mjukgörande och kortison.. så försvinner dom.. sen kommer dom efter några timmar igen..  dock vatt bättre idag iaf.. ha ju inte bytt tvättmedel heller.. ha parfymfritt helt..
Igår så var vi ute o gick i en och en halv timme med Sofia och Mattheus, de va jätteskönt och trevligt=)
sen kom mormor på besök och vi åt kebabrulle=) mums de=)
så kollade vi på finalen på stjärnor på is=)
Idag gick vi inte upp försen 10.30..  då badade vi och lite så.. köpe en sits till badbaljan o den diggade han idag.. och han låg o sparkade för fullt o skrattade=)  Nu är mormor och moster här och vi bakar lussebullar=) gott gott=)
jennifer var här en runda med innan hon skulle åka o jobba=)
Nu ligger Theo i SIN SÄNG O SOVER!!  har gjort de i över en timme nu.. har aldrig hänt STOLT=)  har börjat o försöka vänja han vid att ligga där o sova på dagarna iaf.. innan ha han alltid skrikit så fort jag försvunnit ut ur rummet så han har bara sovit nä jag legat jämte lr på soffan jämte mej=) 
Snart måste han vänja sej vid sova i sin säng även på nätterna.. han vill ju gärna ligga inpå mej så han känner mej o kan hålla i mej o mitt linne på natten.,.. jag vet.. har skämt bort han lite=)

kraam på er

Jennifer och Theo=) Gela försöker undvika kameran hehe



Mikaela och Theo=)



jennifer och nellie...



plutten=)



sover så gott=)


badar...








julklappar...

ja de är de misann  dags att tänka på.. tyvärr är ekonomin dålig.. blää men köpte första till plutten idag=)
sov till 10.30 idag.. vaknade båda två av att tant Jennifer ringde o väckte oss=) så vi steg upp och  badade och lite så=) sen käkade vi frukost när jennifer kom=)  sen kom sofia och Mattheus och hälsade på=)
Tog sen en promenad  men Sofia ner till byn=) trevligt=)
Nu är mormor här och hälsar på=)

så får va lite social nu=)

uppdaterar imorgon=)

mammas plutt=)=)

snöat idag...

ja de har de  o jag HATAR de...  blir bara blask blask blask av de ju.. bättre de bara kommer lite till jul o ligger en vecka sen kan de försvinna igen... 
Idag har vi tagit massa kort på plutten i dopklänning och beställt tack korten=) blev bra faktiskt.. är mkt nöjd.. Theo fick till ett leende på kortet så de ska nog bli perfa de hela.. jennifer va här o hjälpte oss=) sen drack vi lite glögg och åt pepparkakor=) mums....
Sen har vi vatt ute o gått med Jennifer och vovvarna...  var nere på apoteket och hämtade Theodors mat ( Nutramigen ) bäst att se till att de finns några burkar hemma jämt.. apoteket har ju inte precis öppet som en vanlig affär om de skulle krisa...  sen gick vi till preem o hämtade ut ett brev som inte fick plats i brevinkastet...  sen rundan om ica o handlade lite=) gissa om man var som en frusen snögubbe när man kom hem.. de snöade inte när vi gick.. men när man var lagom halv vägs så kom de allt...  så de va på med regnskyddet på vagnen o se glad ut=)
Nu sitter vi här o väntar på att mamsens favvo program ska börja=) Greys anatomy givetvis=)

så slänger upp ett par bilder me här=)   tjipp tjopp!!

Jennifer var här o hjälpte mamma fixa tack kort!!




  i kevins hatt=)



sötnosen=)



kollar på tv...



mammas plutt är trött o somnade gott...




myyyys=)





tog sovmorgon=)

Japp de gjorde vi allt.. vi somnade vid tolv igår.. va uppe vis sju o gav mat somnade om och sen sov vi allt tills elva på fm.. va väldigt chockad faktiskt.. man ställer ju inget alarm precis om man inte har nåt o passa, o jag vaknar inte om han inte vaknar=) men man brukar vakna i vettig tid , men antar plutten vart väldigt trött eftersom han sov så länge!  började dagen med Theos bad givetvis=) mys de...  sen  gick vi upp till Sofia och Mattheus en runda.. trevligt de...   Sen tog vi en promenix till börjes o tittadelite på julklappar mamsen ska köpa till plutten=)
Sen ringde jennifer o undrade om vi ville följa med till växjö till city Gross så åkte med henne o Kristian upp o handlade lite, =)  Givetvis snöade som tusan på väg hem sen.. vill helst inte ha snö nu...
Nu har jag filmat plutten lite=) kul att ha sen... =) 
nä nu är de lite kinkigt här så dags för lite mat o sängen =)  ha de fint kramizar från oss <3<3

Myser med moster Angelica=)



Theodor sitter i soffan o myser=)



så trött=(

*Mys*

jepp, var uppe hos Sofia och Mattheus en runda o åt pepparkakor och drack julmust och lyssnade på julmusik..  riktigt mysigt=) och plutten va helt salig o lugn.. undrade väl vart han kommit klart=)  nu är mormor här och hälsar på en runda=)
Lägger upp lite bilder från igår och lite som Sofia tog nu när vi var uppe=) 

kramiz...


                   



                        



                       



*Barndop*

Japp det har vi haft i helgen=)
har gått super bra allt , fast man var allt lite nervös=)
Theodor var jätteduktig i kyrkan, skrek inget alla, bara gnydde lite i nån minut=) blev salig när prästen hällde vatten på huvudet=)
Gudföräldrar var min kusin Kristian och hans sambo jennifer:)
Så nu heter plutten Theodor Karl Vincent Severin:)
Min syster sjöng jättefint i kyrkan, den första låten hon sjöng har min moster skrivit speciellt till Theo så han har en egen sång=) fick texten inramat=) jättefin var den..  sen sjöng hon Handens fem fingrar av Peter LeMarc som Eddie spelade gitrarr till=)
Tyvärr var de ju många som inte kom på dopet..tio stycken faktiskt som blev sjuka.. men så är det ibland..

Theo fick många fina presenter  ska försöka skriva ner alla...

Gungstol av Thomas, susanne ,sandra och Sofie.
- fotoalbum i silver av karolina och Max.
silverram av Ehsan och Azita.
-   Fotoram i tenn av Moster Emelie
- Armband  i silver av Moster Angelica
- Silverram i silver av Anna-Karin
- sparbössa och 100kr av Inga- Britt och Lennart
- Fotoram i tenn som såg ut somett tåg av Madde, Sofie och Linn
- Ljus  med ängel på och 100kr av Berta.
- Fotoram i tenn och låt text i ram av Gertrud , Lasse och Jesper
- Konto med 1000kr av Mormor Kerstin
- Fotoalbum  med Theodor ingraverat och en Stor Groda ( gosedjur) av Gudmor och gudfar (Jennifer O Kristian)
- Guldhalsband  med  berlock  i Theodors stjärntecken  Vågen av  Gunneld, Conny , Cattis, William, Tuva, Peder,
   Milo, oskar , Martin, Elin, Anders, Marie, Caroline och Emma.
Tror inte jag glömt något nu=)

TACK ALLIHOPA FÖR EN UNDERBAR DAG!


Idag har vi vatt på Bvc och vägt och mätt plutten..  han väger nu vid 9 veckor (2mån) 5125gr och är 57,5cm lång=)  ingen lite plutt längre nu...=) 

här kommer lite bilder från dopet=)