tillbaka=)=)

hej på er ALLA efter ett längre uppehåll igen.. har inte haft internet på över en vecka.. o haft fullt upp=) så vad händer i vårat liv då?

Theodor  går ju som sagt på dagis nu tre dagar i veckan.. o det går hur bra som helst =) jätteskönt är de o ha lite tid för mej själv=) , men måste ju erkänna att de är jobbigt första stunden när man lämnar dagiset, men vet ju att han har superkul där=)

Just nu sitter jag i en J***A penga kris rent ut sagt, ingen inkomst o arbetslös.. inte alls kul de hela..  mamma/mormor fick stå för blöjorna o theos mat denna månaen sålänge.. =(   Var f*n finns jobben då??  är beredd på ta ett skitjobb bara jag får en inkomst, men inte ens de finns.. antingen krävs utbildning lr är de rent provisionsjobb.. nej tack.. de funkar inte. så vad gör man ?? Soc blir de iaf!!

En annan tråkig sak är att jag måste opereras innan april IGEN! ja de flesta kan nog räkna ut vad de gäller.. har smärta som fan emellanåt o trött på de.. surt nog kostar de mej 25.000 papp.. hur jag nu ska fixa detta är de stora problemet.. fixar jag inte de till Mars får jag istället betala 50.000 längre fram.. ännu mera surt kan man kalla det.. men men.. 

NOG MED GNÄLL!!

Nu har iaf min kära syster vatt här sen i måndags.. trevligt trevligt.. o i Tisdags var Josse här o hälsade på, o Jennifer o Joline=) mys....  ooo  jag saknar de lilla lilla, kan inte säga annat än att man blir sugen igen.. men NÄ de får vänta iaf 5 år =) o de är skönt de.. för tid har man inte iaf=)

Annars är väl allt på topp utom ekonomin.. tror jag??  känner jag mår bra iaf.. o hoppas de håller i sig denna gången nu =)  Ni som känner mej vet ju att jag är lite crazy in love typ..   men vad de blir av de hela vet man inte .. hoppas inte på för mycket iaf!!

Imon får jag mitt akvarie verkar de som =) göttans .. då har jag fullt upp med fylla detta iaf.. är ju inte de minsta precis.. men ska göra de riktigt fint =)

Nä nu ska jag ta o lägga mej på soffan lite =)  blir greys anatomy vid 21 iaf =)

ha de fint alla!!

Josse med Theodor och Joline



Joline.



Jag innan vi skulle på maskerad=)


lördag o trött!

Är nåt så fruktansvärt trött numera..  bara sovit max 2 timmar per natt nu sista veckan=( har mycket att tänka på=( mycket som bara snurrar i mitt huvud, o jag vet inte vad jag ska göra eller om jag överhuvudtaget kan göra något åt det hela.  Jag ville ju inte ha detta slutet på allt,  men de verkar som att de är över, men jag vill inte, mitt hjärta är itu helt o hållet!

Denna veckan som gått har iaf gått väldigt fort.. I¨måndags började vi skola in Theo på dagis=) har gått hur bra som helst hela veckan o jag har lämnat han småstunder..!  är nog mest mej de känns hemskt för...=( gått därifrån tårågd och med hjärtat i halsgropen! 
Nu är de bara en vecka inskolning kvar sen börjar han att gå 15 timmar per vecka ( 3 halva dagar) + om jag behöver jobba..

I Onsdags var vi hela em hos Sofia och Mattheus=) var på byn, åt god mat, fikade, hjälpte Sofia med hennes skolarbete=) sen var Jennifer där en runda med  Joline.  sen drog vi upp en runda till fritidsgården och hälsade på och drack kaffe=) mycket trevligt var det!

ikväll blir de bara sitta hemma här!! ha de fint alla!


mor och son myser!!



Theodor och Mattheus på Börjes=) satt o höll handen =)



Vet att de är dags o bada!!



Är verkligen riktigt badsugen!



Storka kan visst ha lika kul i sandlådan som de små!!


hej igen!

<nu har de gått några dagar sen sist =)   sitter här hemma o jag vet inte varför jag mår dåligt..  kan de vara lite höstdepression på gång? lr är de bara jobbig tid som kommer framför mej?   jag vet inte faktiskt...  är nog en kombination av mörker, ensamhet, kärlekstrubbel, o snart separationsångest? ska nämligen skola in Theo på dagis med start på måndag.. känns bra att han ska få börja o få ta del av de sociala.. men jobbigt för mej.. Theo har aldrig haft problem att gå till andra, försen nu o han blir ledsen om jag går utanför dörren vissa stunder..  men jag ska klara mej genom detta.. han ska ju bara vara 15 timmar i vecka i början för jag ska ha tid o söka jobb.. som inte finns.. vet inte hur november månad ser ut ekonomiskt.. ingen inkomst alls o de suger.. så på måndag ska jag ringa komvux o se vad de finns för möjligheter till att börja studera lite ämnen..
Aja får se hur allt löser sej..  eftersom jag redan klagar kan jag fortsätta!! JAG har svinont i min rygg btw!   färdigklagat!!

Så vad har hänt dessa dagar.. Jo i söndags var Karolina och Robin och min syster här på födelsedagsfika=) va trevligt o Theo fick present av Karolina me=)..  fikade o hade trevligt.. sen busade Theo o Robin en stund.. sen blev de att titta på mumintrollen.. o Theo älskade de.. satt i Robins knä o mös en timme o tittade innan de var dags att krypa i säng =) sen lagade jag lite mat till mej o Angie o Robin =) gotte ..=)

I måndags FIRADE vi min bebis på sin 1 års dag i sängen!!  sååå stor han blivit min fis..fick massa paket me =)sen va jag , Theo och Angelica uppe hos Jennifer och hälsade på lilla Joline =) såååå liten o söt=)  man kan inte tro att Theo har vatt sååå liten =) o så fick jag byta blöja på henne o de kändes lite kontigt med en sån liten igen =) åhhhh man blir sugen igen =) nmen de blir om nårra år de där=)
Sen åkte vi till apoteket med nenne o Joline o köpte lite grejor och vidare till Finn´s tatto o jag piercade min navel =) blev fint..sen åkte vi till Hot Wook och hämtade mat till oss och Jackie och leo=) mycket gott va det =)

På tisdagen latade vi oss på förmiddagen..sen körde jag Angie till doktorn.. o efter de mötte vi mamma i stan o åkte upp till Jem&Fix o fixade lite grejor till henne=) sen hem igen =) gjorde inte alls mycket på kvällen =)

På Onsdagen drog vi in till stan jag Theo o Angie för att möta Sofia och Mattheus =) gick en runda på stan o kollade lite för att sedan möta upp Jennifer och Joline.. så mötte vi Jackie på vägen sen begav vi oss alla till Hong Kong o åt en god buffe =)  så 3 mammor med barn och Angie o Jackie.. kan ni tänka er att de blev lite rörigt vid bordet =) men mycket trevligt =) 
Sen begav jag o Theo o Jennifer o Joline tii Bvc för Theos 1 års kontroll=) allt såg bra ut =) han är nu 80,5cm lång och vägde 10330gr =) o så fick han sin spruta , skrek först hysteriskt men lugnade sej efter en stund.. stackars min bebis! jag själv hatar ju nålar så sticker dom de finaste jag har usch !! men ett måste...   Under tiden vi var där var Angie o Sofia o piercade sej.. Angie i näsan o Sofia i naveln ! mkt fint=) sen åkte Angie o Sofia hem till Tingsryd o jag o Jennifer tog en runda extra på stan=) sen drog vi hemåt o jackie o jag lagade lite god mat =)

Idag har vi vatt på promenad ner till Ica o handlat... sen blev de middag med Jackie o Leo.. sen har jag o Theo sovit i en och en halv timme i em.. va väldigt skönt innan plikterna kallade.. har dammsugit, diskat, hängt tvätt och plockat undan på Theos rum o rensat ut hans garderob=)

Imorgon eftermiddag ska jag lämna min plutt till min mor som kommer upp hit till stan o stannar över .. jag o Angie har fest i tingsryd.. sen ska jag jobba Lördag natt i urshult på Äppelgården så jag får inte träffa min plutt försen söndag em=( kommer vara hemskt, men måste ju jobba på lördag.. o festen har ju vatt planerad långt innan jag visste jag skulle jobba så lite svårt o ställa in när man bjudit massa.. men de kommer säkerty gå fint.. aldrig problem o lämna Theo, bara att han har en blödig mamma!  

Nu ska jag bjuda på lite bilder med =)











Ha de fint alla o Trevlig helg =)