dags igen...

har vatt lite dålig på blogga sista tiden o speciellt på bilder.. kan bero på att min sd kort i digitalkameran inte ville som jag ville.. skulle lägga in bilder o satte i kortet som vanligt o blev tvungen att formatera om kortet så alla bilder försvann=(  inte alls kul.. så får börja fota idag igen...
I tisdags kväll var vi hos Sofia och käkade pizza o massa godis..  =) hade mycket trevligt.. tackar för en trevlig kväll=)
Igår bar det av till Helsingborg och Landskrona..=)  först var vi i Helsingborg på väla och shoppade lite=) åt lite god mat och så...  sen åkte vi vidare till Landskrona för träffa min läkare=) och Theodor fick ju givetvis allas uppmärksamhet.. han charmade vartenda en där..   jo och bra gick de där.. ska opereras den 10 mars..  kommer bli lite lindrigare än förra gången iaf..skööönt.=) så Theodor ska vara hos sina gudföräldrar  den natten.. kommer ju hem dagen efter.. får lyfta lite iaf.. o göra de på ett sätt som känns bra för mej..  därför är de viktigt att vi gör operationen nu innan han blir för tung.. =) o tyvärr e det jätteviktigt att operationen verkligen görs så jag inte får mer problem inför framtiden..
Trött som tusan var jag när jag kom hem iaf..  svängde inom ikea på vägen hem o bytte på han och så.. passade på att köpa en matstol till han.. med en bricka till..  han gillade o sitta i den.. då kan han ha leksakerna framför sej o leka med dom=)  Idag händer väl inte för mycket.. är seg.. har sovit illa..  Theodor ville vara vaken i natt.. kanske inte så konstigt eftersom han sov mestadels av tiden i bilen igår när vi körde.. så legat o jollrat o illtjutit jämte mej inatt istället..haha
Nu ska jag fortsätta att plocka undan här och tvätta..  ser ut som kriget här hemma.. har varken haft tid eller ork sista dagarna att ta tag i det..  sen ska vi till veterinären och köpa mat till Angelicas hund o hämta ut pencillinet med..

så nu avslutar jag här.. bilderna kommer som sagt snart=)

kram på er alla=)


uppdatering..

Nu är jag tillbaka igen=)  Theodor vägde så mycket som 6385gr och var 63,5cm lång=)  växer fort=)
har gett Theodor sin första smakis idag med banangröt..mums han gillade det=)  åt halva skålen haha.. tant Jennifer var här och agerade matstol hhaha.. ska till ikea o inhandla en nästa vecka=)   ska börja och se om han gillar majspure imorgon=) ska ju va lite försiktig med gröten iaf då den innehåller mjölkpulver.. så får se om de går.. hoppas ju på att han växt ur mjölkallergin.. om de funkar med gröten ska jag börja ge en flaska per dag med vanlig ersättning istället för nutramigen.. så får se om de funkar hoppas hoppas..=)
'
ska slänga in lite bilder senare ikväll lr imon när han äter sin gröt haha...   såg allt lite kuligt ut.. men dom har tant Jennifer på sin kamera så hon får skicka dom ikväll=)


nä nu vaknar plutten..  så uppdaterar med bilder snart=)

tjopp=)

jaha vad har då hänt sen sist.. jo en del..
Igår skulle jag åka till stan och hämta Angelica.. men fick ett ryck för att åka o och handla blöjor med så gick upp tidigt.. Försökte ringa och väck Mikaela och tjejorna, men lyckades inte trodde jag.. precis när jag skulle ut genom dörren fick jag ett mess..  så åkte upp dit och fikade o mös med barnen..  Theodor vart lite ledsen stackaren.. vet i tusan vad som flög i han..  rädd när han hör höga ljud och någon tjoar? tjoat var de kan jag lova=) . han låter ju likadant självhaha.. men skulle dock bara stannat en liten kort runda tills Angelica började strula o skulle fixa annat.. så jag stannade hos Mikaela tills halv 3 =)  Måste snart ses igen.. får ta de nästa vecka igen=)  hehe.. O Nellie hon flög på mej så fort jag kom o skulle visa massa saker =) sååå söööt är hon den lilla busungen=)
sen var vi och handlade blöjor.. lite besviken för trodde de var 3 paket i varje box.. var bara två.. men tjänade iaf en tjuga per box ..alltid nåt ju..
På kvällen kom Sofia och Mattheus och vi åt kvällsmat=) myspys...  kött  med klyftpotatis och bea fick de bli..=)

Inatt har Theodor vatt pigg=( tjoat mestadels av natten.. sov nog lite väl mycket  igår.. men va tusan.. en natt som är dålig då och då är inget jag ska klaga över=) han var ju bara glad.. han skrek ju iaf inte..
Nu ska jag ta o äta lite frukost.. ska till Barnmorskan idag och ta cellprov.. sen ska jag till Bvc och väga plutten.. tippar 6500 idag=) så får se vad vågen stannar på.. hehe.. ska ta en sväng till apoteket med och hämta ut mat till skitungen=)

Så nu avslutar jag här och hoppar i duschen.. måste tvätta av min nya gaddning... ja ni läste rätt.. avslöjar dock inte mer försen den är klar och på måndag ska jag gadda mej på H o P ( House of Pain =) theos namn ska tatueras in..  blir antagligen som jag tänkt de i en stor stjärna på skuldran iaf.. 

uppdaterar senare
puss o kram på er=)

Söndahh!!

Ännu en helg har passerat.. f*n vad tiden rullar...
jaha vad har hänt sen sist då...  I fredags kom min kusin Carloline hit, mkt trevligt..  Per och Linus var här och sällskapade oss lite. Fick maten på bordet.. undrerbart gott va de me..  blev en öl te maten oxå=)
Lördagen rullade på.. var hos mor en runda på kvällen och träffade Emelie..syrran asså...=)
sen så kom Kim och Robin förbi o hälsade på=) nice de..  alltid trevligt med sällskap=)
Idag har hela familjen Thordsson-Karlsson vatt här på besök.. fikat och myst lite medans min syster hjälpt dom med nya mobilerna o lite ny musik=)  Drog vidare till mor o käkade sen och upp till Kulturverkstan me, och Jennifer va med=) Så nu har vi kommit hem o de blir bara att softa ikväll.. en bra film kanske? får nog bli så...=) veckan är ganska fullspäckad känns de som..     Måndag blir de nog promenix med  Sofia och Mattheus..  och en runda till växjö...  Tisdag blir de Barnmorkan o cellprovstagning.. hatar gyn undersökningar men är väl ett måste så man vet att spiralen sitter där den ska.. ska till BVC och väga plutten me=) tippar på att han  väger iaf 6500gr=)  Onsadg blir de ner till citadellkliniken i Landskrona o undersökas inför en ny operation.. hoppas de blir av iaf.. blir väl att de blir en runda in till Helsingborg me till Väla och kolla lite o käka,, spendera pengar man inte har.. skämt o sido..ska handla upp presentkortet på Gina typ..  Torsdag blir de kanske ett bad med Theodor på Kaskad.. de första för han... så får se hur de går.. men han älskar ju bada iaf=)  tänk att min lille skitunge redan är 4 månader på onsdag..  huuuuuu  känns som jag födde barn igår för tusan..=)  Man saknar de lilla lilla ibland.. men de får dröja tills nästa kommer haha!!  fast måste säga att Theo börjar bli väldigt rolig nu.. sitter o tjoar och tjuter i högan sky..  o biter på leksakerna.. favvo är ju den rosa grisen.. haha.. 

Nä nu vill han nog ha lite mat här=)  mamsen ska flyga ut i köket o blanda flaskan=)

tjo på er=) uppdaterar väl mej imon=)


Tack alla för de fina kommentarerna=)  vill härifrån men vet inte om jag kan ta lägenheten pga ekonomin..  ja ni som har barn vet ju hur dåligt de är med mammapenningen=(



1 Månad Gammal!!     sååå liten här=)


Och nästan 4 månader=)=)











help meee!!

Sitter med världens beslutsångest här.. har fått erbjudande på en lägenhet i växjö.. på vingavägen.. HOVSHAGA!!
en trea givetvis på andra våningen med hiss.. 88 kvadratmeter...  puuuuuh...  hyran e på 6200 nått.. hur ska jag göra.. ska jag flytta.. 1 maj är den ledig iaf...

HJÄLP MEJ!!! 

tror iaf jag ska åka o kolla på den nästa vecka..  har till fredag på mej att tänka iaf...


hej hopp!!

tjo på er alla..
glömde ju givetvis att uppdatera igår=(
så vad har hänt...  Inte allt för mycket...   gick typ inte upp försen vid halv tolv igår=) skönt att sova när man kan de=)
Sen kom tant Jennifer en runda..  o ja vi hade väl trevligt må jag säga..  hihi=)   Angelica var hemma me hela dagen för hon hade ju studiedag=) så vi gjorde allt och ingenting typ hahaha..
Mor kom en runda på kvällen så vi käkade lite god potatisgratäng med kött till, o massa vitlök=) haha...
Sen kröp jag ner på soffan och kollade på en film..PS I LOVE YOU  blev de o gissa om jag bölade till dennna film eller..jisses alltså.. men bra va den som tusan iaf..=)  haha
sen blev de sängen och sova=) Theodor sov åtta timmar i ett kör..
o när jag vaknade var jag pigg så gick faktiskt upp  redan vid nio.. fast Theodor valde dock att sova till tio istället haha...   har vatt en snubbe här me nu och kollat ventilationen i lägenheten.. var väl inte den bästa=( tyvärr e det väl så i gamla hus som detta...   var annars inne o kollade min köpoäng på boplats växjö..  hade 1726 poäng..  o me d de menas att jag stått i kö sen 2004 o får i princip nog nästan vilken lägenhet jag vill hehe...=) har sökt två o är i topp 10 på alla jag söker typ=) göttans säger jag bara=)  hehe

inga planer har jag för denna dagen ännu, men dyker väl alltid upp något kan jag tänka mej=)

så nu avslutar jag här....


Angelica var framme med kameran imorse:) sussar gott haha=)


Ville inte stiga upp samtidigt som mamsen ,utan sov vidare=)



mammas runda lilla goding=)




sovmorgon=)

Ja gud va skönt.. fast har ju de nästan varje dag=)  gav Theo mat vid tolv när jag la mej igår...  han slukade 200 ml ersättning o vaknade inte försen 9 imorse.. fick mat o torr blöja o somnade om på två röda o väckte mej vid halv tolv=) lyx el vadå?   Blev ett bad med massa plask i baljan=)
Sen gick vi upp till Sofia och Mattheus en runda och hälsade på o snackade lite skit=)
Sen tog vi en promenad till Wasaskolan för Angelica skulle prata med studievägledaren där.. drog vidare ner till Börjes..sen tog vi en tur om ica me=)  hann inte mer än hem så kom Robin och Kim på besök..najs...
Så kom Sofia och Mattheus ner en runda o mor kom me o hälsade på.. fullt hus med andra ord=)
Ikväll har vi vatt på Kulturverkstaden när Angelica har sjungt=) mycket trevligt som vanligt..  Kim åkte med hem o vi fikade lite..
så är ganska så trötter nu faktiskt.. men blir väl en film lr nåt innan man kryper i säng=)

Imorgon ska vi väl inte göra allt för mycket.. blir väl någon promenad lr nåt som vanligt..=)

nä jag tar nog och avslutar här tror jag.. o uppdaterar imorgon.. har inte för mkt o skriva...=)






UTMANING!!

Ja tydligen vill Sofia utmana mej...  så visst nu gör jag det=)

1. Fullständigt namn? Anna Mikaela Severin
2. Ålder? - snart 27
Vart bor du? - i J***A hålan Tingsryd
4. Bor tillsammans med? - Theodor
5. Färg på ditt hus? - vitt.
6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet.
7. När är du född? - 27 april 1982
8. Klass? -senast va KY -Psykiatri
9. Vilket år tar du studenten? -2001
10. Något jobb? - Mamma på heltid.annars bara anställd i Tingsryds Kommun
11. När gick du upp i morse? - kl 11.00
12. När ska du sova? - Efter jag kollat på en film och bloggat klart=)
13. Duschat idag? - ja
14. Kramat någon idag? - Theodor
15. Pussat någon idag? - Theodor
16. Vad har du ätit idag? - smörgås, kyckling och ris
17. Dagens klädsel? - Jeans,linne och vit kofta=)
18. Dagens smink? - maskara,foundation, ögonskugga=)
19. Dagens sötnos? -Theodor
20. Dagens roligaste? när jag skulle panta ett ex antal kassar med pantflaskor.. mer säger jag inte..

SOCIALT:
22. Hur många har du kysst? - oj.. många skulle jag tro...
23. Vem kramade du senast? - Theodor
Hur många har varit otrogen mot dig? tre...
27. Har du pojk-/flickvän? -Nej!
28. Vem pratade du med i telefon senast? Jennifer
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Sofia

SENASTE:
41. Personen du tänkte på?- Theodor
42. Personen du kysste?- hmmm  micke tror jag...
43. Gången du spydde? - kommer ja inte ihåg...
44. Gången du grät?- I Lördags
45. Pizzan du åt?- 3 veckor sen
46. Gången du va i Göteborg? - hmm april 2008
47. Gången du var i Stockholm? - hmmm 2006 typ tror jag...
48. Gången du drack alkohol?- typ 2 lr 3 januari


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart.
52. Hund eller katt? - Hund..
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Hemma åh mysa.
54. Tvspel eller datorspel? - TVspel.
55. Spindel eller orm? - spindel
56. Natt eller dag? - dag
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead?-Lunar 
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise hotel? - paradise hotel
60. Blont eller svart hår? - brunt!
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Gröna!
62. Choklad eller lakris? - Choklad.
63. Göteborg eller Stockholm?- göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Coca cola.
66. Pizza eller kebab? - Kebab.
67. Randigt eller prickigt? - Randigt.
68. Älska eller älskas? - Båda.
69. Leva eller dö? - Leva.

ANTAL:
70. Personer du älskar? - en del...
71. Personer du hatar? - finns väl någon kanske...
72. Gånger du varit full? - många gånger.
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? - 3 kanske
74. Glassar du ätit på en dag? - hmm 5 lr nåt..
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen.
76. Gånger du haft minnesluckor? - För många gånger.
77. Gånger du varit hög? - har hänt.. dock vääääldigt länge sedan..
78. Personer, djur du saknar just nu? - hmmm  någon att leva ihop med...
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Flera gånger tyvärr...

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - ingen för tillfället...
81. Ska du träffa imorgon? - syster, mor , Sofia ... sen kanske någon mer..
82. Sjöng du senast för? - Theodor
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Jennifer
84. Spelade du tvspel med senast? - Angelica.. lääänge sen!!!
85. Vill du ta med på resa nu? - Theodor!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ja du.. det är några stycken
87. Förtjänar att dö? - Ingen.
88. Är söt? -Min son!
89. Vill du sova jämsides med i natt? - min son!

VAD:
90. Gör dig glad? - Theodor så klart=)
91. Gör dig ledsen? - folk som snackar för mycket skit!!
92. Vill du helst göra nu? - myyysa med Theodor.. så de ska jag me..
93. Önskar du att du slapp göra? - Städa!
94. Vill du ha nu? - Någon att dela livet med...
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? hmmm...  ja har inte tänkt så mkt på de.. så vet ej ännu!
96. Längtar du till? - Sommaren
97. Tycker du om dina betyg? - kunde vatt bättre...
98. Ångrar du i ditt liv? - inte för mycket!
99. Är det bästa som hänt dig? - Theodor såklart=)
100. Hur mycket är klockan? - 22.02



OCH JAG UTAMNAR :
Angelica
Sassa
Anna Jönsson
Mikaela Karlsson


Bättre=)

Ingen långvarig sjuka detta,, både Theodor och jag var feberfria imorse..  har dock väldig huvudvärk men hoppas de går över..    .=)
Idag har vi vatt en runda på Kulturverkstan o hälsat på.. sen var vi  på Bvc ochändrade den tiden vi hade =)
Sen stack vi till byn och fikade på Börjes med Sofia och Mattheus=) trevlig va det=) 
sen blev de en runda till kulturverkstaden igen=)  och sen hem och nu har jag plockat undan.. tvättat ett par maskiner..  diskat.. vatt ute med sopor o skurat toan o lite till, har ramat in o hängt upp ett foto på mej och Theodor..samma foto som var i SMP  förstorade jag upp=)

Nu sitter jag o tar lite paus.. skönt.. Syrran åkte med mamma och köpte ett flak energidryck.. de kan behövas ibland.. får så ont i magen om jag dricker för mycket kaffe eftersom jag haft magsår.. så dricker jag inte kaffe varje dag får jag skallavärk..  så de får bli nån energidryck om dagen istället=) 

börjar få feber igen nu.. usch.... kollade nyss...

nä lägger upp lite foton.. lite från helgen o fram tills idag=)

kramar på er=)

myser med grisen...


Tant Jennifer och Mattheus=)


Myser med mormor=)


morgonmys med moster=)


gosungen<3<3<3











håller på att bli sjuka igen....

hej hopp...=)

Idag har vi vatt en snabbis i växjö och vatt på magnetröntgen med syster.. så Theodor var hos gammelfaster en sväng.... tog en snabb sväng till pastabaren o käkade och en snabbis till Ginatricot me.. köpten en fin vit stickad kofta..lite kortare för 49 kr=)  måste ju handla nåt för mitt presentkort jag fick i julklapp=)

Ikväll har vi vatt hos tant Jennifer på ljusvisning.. mycket trevligt=)
fick dock världens huvudvärk på väg dit.. men gick bra ändå...
Kände dock mej lite febrig när jag kom hem så tog tempen som var 38.0 grader efter jag hade tagit alvedon..så tror jag håller på bli sjuk...   brukar ju ligga på 35,9 i vanliga fall så känner mej lite slö... tyckte Theodor me var lite varm så tog tempen på han me.. låg på 38 så kanske håller han me på bli sjuk.. o nu klagade min syster me på att hon hade huvudvärk o kände sej dåsig så skickade henne me till att ta tempen o ja.. 38 grader...  så vi får hoppas vi inte har feber imon.. kanske bara tillfällig förkylning? lr är det influensa på gång? hoppas jag inte.. har hört att den ska vara tuff i år o att dom räknar med ca 4000 dödsfall i Sverige... usch de vill jag inte Theodor ska få...

Inatt när jag hade precis somnat vaknar jag avett riktigt gallskrik som jag aldrig hade upplevt innan och tårarna sprutade på han .. tog upp han och han vart helt dyblöt av svett... tog 5 min innan han slutade skrika o de var långa minuter.. måste haft en dröm lr nåt...=(  grät själv när han skrek så.. kändes hemskt och som jag inte alls räckte till=(

nä nu måst jag sova..  så jag orkar natten om han håller på bli sjuk me.. vatt lite kinkigt i kväll..=/


kram på er alla.. uppdaterar imorgon =)

håll tummarna för att vi inte blir sjukare=)




slut på veckan!!

ja nu har ännu en vecka passerat..tiden bara rusar iväg... 

igår kväll satt vi som vanligt hemma bara... kollade på en bra film...transsiberian hette den.. kan jag rekomendera, var väldigt bra...=) käkade lite onyttigt godis... men de e de snart slut på=)
Har vatt i urshult i eftermiddag och hälsat på tant Berta=) trevligt som vanligt=) passade på att mingla runt bland gamla kollegora me en stund.. sa till dom att ringa om de behövde hjälp någon kort tur någon gång...  men de betyder ju inte att jag ska börja jobba jämt o lämna bort Theodor.. utan de kommer hända väldigt sällan.. men kan va skönt att bara komma iväg på ett pass på 4 timmar o träffa lite folk..  som ensam kommer man sällan iväg något alls själv.. har ingen egentid alls om man säger så..  o de är inte vem som helst som får passa han.. bara mormor och gudföräldrarna som haft honom hitintills.. har lämnat en stund till min faster när man handlat o så i stan:) o dom känner han ju=)..

Nu ligger man bara här på soffan o e trött... sovit illa som tusan inatt.. sån hemsk värk har jag haft i natt från nacken och skuldran som strålar ner i armarna.. pratade med vårdcentralen i fredags,,  efter ha ätit en kur med värktabletter i 7 dagar så nu blir de sjukgymnastik istället..  har så ont ibland så jag kommer knappt upp för trappan med vagnen=( har ju gamla rygg och nack smärtor sen bilolyckan för nårra år sen=(
men de sa nog bli bra de oxå=)

nä nu ska jag glo lite på tv .. Theo har somnat till i baby gymmet...  så pass på.. sen blir de o roa han ett par timmar innan de blir sängen.. o de blir tidigt ikväll kan jag lova..

Kan upplysa om att de är snor halt ute.. kan fan knappt stå på benen utanför porten.. hoppas på bättre väder  imorgon..för då ska vi till stan..  syrran ska på magnetröntgen o ville ha med mej.. sen ska vi provköra en bil.. en Chevrolet Takuna  -06=)






Fredahhh!!

Jag hatar hatar denn j***a byhåla över allt annat..  vad är det för fel på folk??

jo de bara påstås att jag gjort polisanmälningar hit o dit.. vilket jag inte har!
blir så förbannat trött på allt snack.. ska ta mitt pick o pack o lämna denna by snart... tänker inte låt min son växa upp här!! aldrig någonsin....
Nä tror inte jag ska umgås lr prata med folk här överhuvud taget..  ska hålla mej helt för mej själv så behöver inte folk missförstå en o snack runt så jag blir ett svart får!!!
åhh  tårarna slutar aldrig rinna...

Ni får tycka att jag är en mes lr vad ni vill, jag bryr mej inte...   längtar bara tills jag sk flytta härifrån.!

Annars har första delen av dagen iaf vatt bra=) vatt på promenad med Sofia och Mattheus.. de var mycket trevligt.. så var Jennifer här en rund, fick sätta i alla hennes örhängen..de var några om man säger så=)


Nä nu ska jag snart köra till Urshult..  ska mysa med Theodor resten av kvällen=)

ha de fint ni alla som vet att ni är värda de=)

Finns de något me underbart än att se ett vackert leende från sitt underbara barn som man älskar över allt annat?

MAMMA ÄLSKAR DEJ THEODOR <3<3<3

Torsdaaah!!

Tiden rusar iväg som tusan tycker jag.. 

har man gjort idag då.. jo har vatt på polisförhör idag.. lr ja vittnesförhör va de.. så inte jag som gjort nåt :P.
tog iaf bara 20 minuter, mycket trevlig polis måste jag säga..
Jennifer va ute o gick med Theodor under tiden..
Sen var jag ,Angelica och Sofie på kulturverkstaden..sen ner till apoteket.. vidare till hyllan o fikade, sen handlade vi.. sen banken,  sen parfymeriet..sen gick vi hem..
Satte igång dammsugaren o tog en sväng i lyan...vagnen drar ju in allt grus...
ätit lite ha man o nu sitter man här..   som vanligt..hehe

Vill åka till Ullared snart..e så sugen på handla lite gardiner o annat.. behöver lite kläder till herr Severin med.. han växer ju tusan.. har inte speciellt mkt alls i 68... =(
Ikea får väl dock bli första projektet.. en fåtölj och en matstol till han måste inhandlas..  o lite ramar till alla foton jag har=)

Funderar starkt på sälja min bil.. den kostar mej ju 2000 tusen spänn i månaden bara lånet och försäkring=(

Nä nu ska jag gosa ner mej med Theo på soffan..   ha de fint alla=)





onsdag=)

ja de e det väl idag..  sov tills kvart över tio idag=) skönt.. Theo har sovit som en stock, men inte jag, har fått sjukt ont i nacken o ner mellan skuldrorna som strålar ut i hela armarna..ajajaj..känner jsg har en knuta i nackslutet=(
i em kom Sofia och Mattheus o hälsade på=) de vart trevligt..de var ett tag sen nu=) dom växer de små liven=)
Sen vilade både jag och Theodor i soffan.. tills de blev kaos o jag o jennifer hämtade Angelica i växjö...
ikväll har vi bara ätit lite gott..har just badat Theodor me=)  som vanligt lika glad när han badar=)

Nä jag uppdaterar imon istället.. har lite o göra innan han vaknar o vill ha mat.. nån måste ju hänga tvätten..de gör ju inte sej självt iaf.










stress dag!!

Japp de har de vatt...  försov mej som bara den imorse.. 
vatt jättetrött och hängig sista tiden.. har visserligen ätit dåligt.. vat inte varför , mår illa när jag äter ibland..  måste skärpa mej med det.. 
Idag har vi vatt i stan.. sett på när moster Angelica tatuerat sej..  de var ju trevligt för oss som fick oss ett gott skratt, men hon fixade de inte helt o hållet.. gjorde för ont.. så ska köra klart den samtidigt som jag gör min den 2 februari=)
Tack Nenne för lånet av bilen=)
Nu sitter man här helt slut..  puuuh...  ska kolla lite på tv , sen hopp i sängen..=)
Vad ska man hitta på imon då?  inte en aning.. vill iaf göra nått...  får la se vad som hände..=)

OCH ETT JÄTTESTORT TACK FÖR HJÄLPEN MED BLOGGEN=) ÄR JÄTTENÖJD=)

Trevlig kväll på er alla..  o glöm inte kommentera!!   kramizar

På väg över på sidan=)




måndag...

japp.. en riktigt lååång och tråkig dag har de vatt.. inte haft ett skit för mej mer än legat på soffan=(..boooring..
Theodor har dock haft väldigt roligt idag.. visar man grisen för han o säger "vad säger grisen" o sen så petar man grisen på hans näsa och säger "nöff nöff"så skrattar han som tusan.. haha
Ikväll ska det i alla fall badas här.. de tycker han ju om så mycket.. förutom att en annan är dy blöt efter.. ingen mening att man har kläderna på sej haha. 
ne jag hinner inte sitta här mer nu.. lite gnälligt här just nu.. så uppdaterar imon istället... 

FINNS DE NÅN SOM ÄR DUKTIG PÅ FIXA BLOGGAR?? VILL HA EN FIN SOM INGEN ANNAN HAR...  KAN JU INTE SÅNT=(

ha de fint!

Älskar min lille plutt över allt annat<3<3<3




Helgen!

Har vatt en mycket trevlig helg måste jag säga=)
I fredags var mor här.. o Tant Jennifer var här till 3 på natten=) vi badade Theo o lite så och åt lite god mat=)
mkt trevligt var de... i Lördags kom Gela och Amanda och hälsade på.. fikade o gottade oss o mös med barnen.. sen kom vi på att de hade ju vatt trevligt att ta ett glas vin ihop på kvällen så det blev så.. och givetvis övernattade dom=) de var mkt mkt trevligt o det måste absolut göras om=) tack för en supertrevlig kväll=) måste ses lite oftare nu=)
Idag är man ju lite seg o trött av sej=)  så blir en kväll framför bra filmer=) Theodor ligger o sover i sin säng för andra gången idag=) så duktig så=) 
Nu kan Theodor stå ett par minuter stadigt på benen när man håller han=)  sååå  duktig han är.. vänder sej från rygg till sidan nu så tror inte de är så långt kvar tills han kommer över på magen.. verkar även ha en liten tand på G...  tidigt men de e bara skönt.. då kommer kanske inte alla på en o samma gång=) 
Igår chokade han oss här i soffan.. la han på mage och han drar upp benen mot magen.. hmmm  undra om han kommer börja krypa tidigt..  jag var ju iofs tidig med allt=)  

Nä nu lägger jag upp lite bilder från helgen=)

     


     



     






 


Jaaaaaaaaaaaaaa!

SNÖN ÄR BORTA!!!   guuud va skönt.. ett steg närmre solen och sommaren=)

Jaha vad har man att berätta idag då...  att jag absolut inte har något alls att göra, och att nu är det helg igen..  blir nog en riktig hemmakväll  med min lille gosse ..=) någon film kanske och hmmm  lite goa grönsaks stänger att tugga på ..  slut på godis.. bara lördagar nu=) 
Tänkte ta en promenix till ica snart me.. köpa fika till imorgon=)  då kommer Gela och Amanda och hälsar på=) mkt trevligt=)  hihi=)

Att man egetlign bor kvar i denna hålan är ett fenomen..  vill ju härifrån men ändå har man blivit fast på något vis..
varje gång ,man försöker så slutar de med att man blir kvar..SUCK!  är dock lite sugen på köpa en bostadsrätt istället, med 3 rum o kök..    stiftelsen har ju för fan inga 3:or lediga på ett år lr två..

Tänkte såhär nu...   ska bo kvar i Tingsryd ett tag till iaf...  o söka jobb i växjö och Karlskrona under tiden..  för jag ska vara hemma hela 2009 är det tänkt:) o eftersom jag har fast tjänst i kommunen här så får jag ju ta o jobba där tills jag hittar nåt annat iaf.. kan ju inte gå arbetslös sen iaf=)  o när jag får nåt annat dååå flyttar vi kanske.. =)


Nähe...  nu ska jag ta min lille pöjk o busa med han..  Numera kräver han endel uppmäksamhet mot innan.. försvinner man ur rummet lr inte är synlig hör man illtjut (fast glada) sen när man kommer in i rummet o han ser en. då får man ett stort leende=) såååå mysigt=)

OCH NI SOM LÄSER: kommentera oftare!!!!  

Hmm lägger upp lite bilder på hmmet här nu efter man plockat bort julpyntet!

  


  


  


Ligger o väntar på mamsen=)






Städat ut Julen!

Japp de har jag gjort nu...  skönt att ha det gjort..  hängt upp lite andra gardiner och så...  så nu luktar de nystädat=)
härligt=) Fick ju ta mej en tur till byn o handla glödlampor med.. så åkte med Sofia ner när hon åkte=)
annars händer inte så mycket.. vi sov faktiskt till elva idag..   vi vart trötta båda två..  Sen kom Sofie ner en runda och hälsade på...=) Nu har Theodor och jag tagit lite bilder.. blev väl dock inte super..  men man får väl länga upp ett par iaf=)  O nu kom Sofie igen o snodde min glödlampa haha  tur man köpte ett par extra.. kände nog på mej att kära grannen behövde en =)  Nehe nu ska vi ta o äta lite snart , sen är de kvällens rutiner med bad och annat=) sova tidigt får de bli=)

uppdaterar imon istället.. ha det fint alla=)










Veterinären...

Tjohopp...
Idag är åtminstone jag mycket bättre.. Theo med för den delen.. hade dock på gränsen till feber igår, men inget idag.. har oxå sovit lite bättre inatt.. skönt det, men han är fortfarande förkyld..=(
Idag kom tantJennifer vid halv tio för jag körde Angelica till veterinären med Yubi, de skulle söva henne o ta vävnadsprover o sy...  så då ville jag inte dra ut han i kylan nä han precis blivit lite bättre...   och när man kom hem blev man glad.. ågon hade städat här hemma och tvättat.. de ni=) ren lyx.. tackar jag så hjärtligt för=)  tack tack!
Sen kollade vi på film jag och Angelica , sen lyckades Yubi bita upp ett stygn givetvis.. som tur kom precis mamma då så jag kunde köra till väckelsång igen,, mor ser ju så dåligt så hon vill ite köra i mörker när de är halt.. så hon passade Theo en timme...  så åter till veterinären o dom fick söva på nytt .. o sy ett stygn till.. men nu fick hon ha en tratt på huvudet..   =)
Har vatt lite dålig med att skriva o speciellt dålig med kameran senaste dagarna.. får ta o skärpa mej nu=)  haha
annars häder inte allt för mkt, har själv bokat tid för träffa min läkare i Landskrona.. var ju tvunget att göra de nu om de ska operera om mej gratis.. får se vad dom säger.. blir de en för stor op drar jag nog mej ur de hela..  vill ju kunna lyfta o ha theo... men som de trodde var de bara under ett dygn jag inte får lyfta och operationen blir isf i mars/april någon gång..  så får se vad som händer där...  
Har fixat med lite papper till CSN idag me.. försöker få beviljat att betala ett lägre belopp av studielånet ett tag framöver...  
Nä har nog inte så mycket mer att berätta ...  mer ä att Theo sitter här o pratar väldigt högljutt.. kan tro han är arg men han bara skrattar den lilla fisen..=)
Älska min bebis mest av allt..  =)

nä nu avslutar jag här=)


MIN ÄLSKADE BEBIS<3<3<3


något bättre..

Natten va jobbig ...  Theo hade dock bara 38,5 i temp men näsan rinner som ett soll ena sekunden sen igentäppt andra.. knappt kunnat äta.. fick Alvedon vid tolv inatt.. blev bättre .. tempen gick ner o nu har han legat under 38.. bara något förhöjd..  däremot förkylnigen är ju inte ett dugg bättre.. stackaren.. näsan rinner o ögonen rinner=(
själv är man lika förkyld o tung i huvudet..
Ikväll ska vi på middag hos mamma/mormor...  blir nog att vi stannar över med. vill inte dra ut han sent ikväll..
nu sitter Theodor o leker med sin gris i soffan..  tycker den är väldigt god att sutta på=)  han har blivit en redig dregel pelle nu...=) sutta sutta o dregla dregla..=)

nä nu börjar de bli lite kinkigt här så nu ska jag ta plutten o gosa=) uppdaterar imon=)
kram på er alla=)

Sjuka..

ja vi har blivit dåliga här.. mamsen har världens förkylning..och Theo med.. o nu har han fått feber.. dock bara 38,2 grader.. men kommer säkert stiga=(  stackarn.. han är så snorig så han har svårt att få luft. spolar med koksalt varannan timme i näsan så lättar de iaf lite..  vill va i min famn hela tiden .. annars är han ju inte sån.. vanligtvis sitter han hellre i babysittern än i min famn i soffan när jag sitter still...  usch hemskt de är som mamma när ens barn är sjukt.. känner mej hjälplös..=(    

så nu har jag inte tid att  sitta här...

så uppdaterar en annan dag=)


J***a snööö!!

Jag hatar snöoväder..  hände precis en smått rolig sak.. skulle ut på balkongen o flytta min ljuslykta från all snö.. tog på mej foppisarna givetvis o halkade.. min rumpa värker.. så nu är jag ännu mer irriterad på denna snö...  Läääääängtar till sommaren nu. sitter dessutom med världens förkylning.. inte kul alls.. bara nyser o nyser.. men men..   Theo sitter i sin babysitter o skrattar.. tycker tydligen att det är kul när mamsen nyser några gånger på raken för då kommer de ett stort leende ... =)  tur man kan roa någon med de. haha
Händer väl inte allt för mkt. skulle åkt till ikea med ångrade mej när de snöade så mkt.. så blir en innesittar dag..
ska väl hjälpa Jennifer med att göra pasta salladen till deras fest ikväll.. man får väl gå upp en timme sen o kolla in läget däruppe..  blir dock inte allt för länge.. ska hem till plutten sen.. Mamma o Emelie ville han skulle va där ikväll eftersom emelies kompis kommer från Olofström o hon har inte sett han sen han va nyfödd...  så då kan jag ju smita iväg en liten stund.. blir väl att jag sover därnere med .. 

nähe nu ska jag vila mej lite.. e såååå  trött i huvudet..

ha det fint alla=)


3 månaders sprutan..

har han fått idag.. det gick bra.. blev lite ledsen men allt va bra på en minut igen=) 
Idag vägde plutten 5840gr och var 60,5cm lång:) stor kille är han nu=)
Han följer sin kurva med vikten jättefint.. o kurvan i längden börjar sticka upp lite över=) blir nog en lång gosse detta=) Jennifer var med mej oxå=) vi gick hemifrån..sen gick vi ner till mamma och hämtade Emelie och gick till byn o fikade o tillbaka till mamma sen hem.. lååång promenad=) men var skönt.. faktiskt inte så jättekallt..  Theo sov hela tiden=)  Nu sitter man bara här hemma i soffan och plutten somnade nyss=) Sofie var här en runda innan o hälsade på.. Theo tyckte om henne o skrattade som tusan åt henne=)

lägger upp lite bilder på sötnosen med=)
ÄLSKAR MIN LILLE PRINS ÖVER ALLT ANNAT=)







Redo för sängen=)


Kämpar med att försöka lyfta huvudet när han ligger på mage=)


-2009

Nu är det 2009.. fy vad tiden rusar iväg.:)
hade en mycket trevlig nyårsafton.. mys med  Theodor.. vi var hemma hos mamma/mormor ju=) åt god mat=) oxfilen var hur god som helst.. underbart.. tog ett glas gott rödvin till maten med=)
Efter vi ätit kom Jennifer och Kristian med sina vovvar=) då åt vi efterrätt=) glass , chokladsås, maräng, päronhalvor, fruktcoctail, och tårta på de=) 
sen rusade de iväg tills de var dags att öppna skumpan vid tolvslaget..  då gick jag och Jennifer och Kristian ut.. mor var inne med Emelie och Theo.. dom ville nte gå ut för hundarnas skull=)  
tittade på massa fina raketer=)
Theo hade skrikit som tusan därinne.. stackarn:( 
Tja de var väl de hela..  vi satt upp till halv 4 och pratade o skålade iaf.. Theo somnade så gott efter tolvslaget=)
hade en mycket trevlig nyårsafton utan att vara ute och supa och ha sej.. jag uppskattar mer att sitta hemma några stycken och äta gott =)  TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL=)

lägger upp några bilder.. men de kommer fler i dagarna=)

     


     


     


     


GOD FORTSÄTTNING PÅ 2009!!