fullt upp=)

hej hopp.. 

har haft så fullt upp ett par  dagar att jag inte hunnit att skriva=)
Igår kom moster Angelica på kvällen och stannade över hos oss=) mysigt hade vi det =) kollade på mammas favoritprogram  greys anatomy=)
Idag har vi varit på BVC på fm =) mammas plutt har blivit stor..  idag vägde jag 4165gr och var 52,5 cm lång=)
Följer men blicken jättebra och är stark i nacken =) lyfter huvudet bra=) han är lite tidig med vissa saker men det är bara bra tyckte dom=) 
Vid middagstid kom Marie , Anders och Emma till oss=) vi käkade lite sen hade dom mej lite hemma hos oss så mamma kunde städa vår lägenhet=) 
Sen åkte vi alla ner till mormor och käkade middag, så vi ska sova här i natt har vi bestämt...  sånt jävla väder ute ju=( snöar som fan.. riktigt tråkigt,  mamma längtar redan tills det blir vår och sommar, visst är det mysigt med lite snö men räcker att de kommer till jul, då är de ju mysigt=) 



*Finast* älskar över allt annat...


1 Månad=)

Helt sjukt vad tiden går fort.. Idag är jag hela 1 månad gammal=)
Idag har vi varit i växjö och skrivit på garantilappen på barnvagnen så nu gäller den i 1 år=)
sen åkte vi till Marie och värmde lite mat till mej=) sen fick Marie passa mej en stund medans mamma och moster gick och fikade och åkte till willys och handlade.  de var första gången mamma lämnade mej mer än en kvart till någon, men mamma behövde en stund för sej själv och allt hade gått jättebra. jag sov hela tiden=)
Mamma hade handlat en massa till mej som var billigt på willys..   massa blöjor och vårtservetter.. o nappar=)  fick två nya flaskor me som inte bildar vakum i  som ska vara bra om man är lite känslig=) o nappen ska lika en bröstvårta så de ska bli lite av känslan som när man ammas..  provde den ikväll o den tyckte jag jättemycket om=)  sög bättre på den än dom vanliga napparna=)   Mammas granne var inne med en liten present till mej=) fick en jättefin body=)  tack så jättemycket=)

Nu sitter vi och tittar på tv ihop o bara myser=)

Morgonmys i sängen=)





Jag hela 1 MÅNAD GAMMAL=)   här ska vi åka till växjö=)



slappdag=)

Ja idag har vi bara slappat framför tv:n o kollat på film.. skulle ju gått på långpromenad o sen till byn o fikat med mamma och mina två mostrar men de kom ju ett par skyfall med regn så de blev ju inte så=(....
Idag har jag varit lite kinkig.. problem med magen..  bajsar inte varje dag nu när jag får mest ersättning.. ( får dock bröstmjölk med, men inte så mkt  )  så idag fick vi börja med laktulos som dom rekomenderade på BVC=)
Fick 1 ml o ska prova de varje dag ett tag framöver tills magen kommer igång..   En timme efter jag fått de så bajsade jag ordentligt =) så nu sitter jag nöjd här o tittar på mamma när hon bloggar=)

Imorgon ska vi åka in till växjö=) min moster ska på läkarbesök så mormor ska ändå köra in så då åker vi med=) min andra moster Angelica skulle oxå följa med=) vi ska åka o handla lite mat och så till mej o mamma och blöjor=) de kan behövas, nu ska jag ju börja med lite större blöjor med=) dom är lite dyrare =)  Imorgon är jag ju 1 månad gammal=)  Guuuud vad tiden rinner iväg=)   mamma älskar mej över allt annat o har fortfarande inte fattat att jag är hennes lilla gosse=)   

Nu har jag börjat härma min mamma med räcka ut min tunga. tycker det är jättespännande=)   är vaken mkt mer nu me..  idag har jag bara sovit två timmar på hela dagen=) 

här kommer en söt bild på mej som mamma tog nu när hon satt och skrev=)

kramar på er alla  från oss=)



Söndahh=)

Ännu en go natt har vi haft.. 5 timmar mellan målen=) skönt de.. 
Idag har de vatt tråkigt väder, bara regnat..så vår dagliga promenad blev inte av idag...  hoppas på bättre väder imorgon=)  Det har väl inte hänt allt för mycket annars idag=) jag har lärt mig härmas med att räcka ut tungan.. o de tycker jag nu om att göra hela tiden, speciellt när jag se nån annan göra de=)  såå  go jag är=)¨
mamma fattar inte hur hon kan ha fått en så underbart go o söt liten pojk...=)

här kommer lite dagsfärska bilder på mej=)


Bara älskar sitta o titta på alla=)



Hos mormor=)



Hos moster Emelie=)




Mamma och jag=)




Vi igen=)


lördag=)

tjopp=)
natten har vatt helt perfa=)  jag sov mellan elva och 4=) hela 5 timmar, sen fick jag mat o somnade om till 8 =) 
På fm låg vi bara o mös i sängen.. sen vid middagstid åkte vi och fikade  på Börjes med Sofia och Mattheus..  trevligt=)  eftremiddagen gick fort=) var ute på en liten promenad sen vilade vi lite=)
Nu ikväll har mamma badat mej=) sååå mysigt.. sen satt jag en stund i min baby sitter ..  tycker om den så mkt=)
Nu kollar vi på tv=) så avslutar här=) ha de fint alla=)


sitter i min baby sitter=)




den e så skön så jag somnade i den=)

Fredag=)

japp nu är det helg igen.. vad tiden går fort..=)
Inatt har jag sovit lite bättre=) iaf tre timmar åt gången=)
Vid tolv åkte vi med mormor till växjö för hon skulle till ögnmottagningen=)
så innan vi lämnade henne där var vi på skopunkten och köpte ett par fina vinterstövlar till mamma=)
sen åkte vi till Babyproffsen och köpte en varm gosig åkpåse till min vagn för 600 kr=)  den tillhörde vagnen=)
sen drog vi till baby & kids o köpte en Cresent  baby sitt till mej=) kostade fakltiskt bara 400kr=) så nu är vi helt fattiga... =( ...   Sen drog vi vidare till gammelfaster Marie o gav mej mat o bytte på mej.. sen gick vi till skåres Cafe i växjö och träffade mammas kusin Jesper sm inte hade träffat mej innan=) satt i min bilstol där o filosoferade lite=) sen hämtade vi mormor och moster på lasarettet o körde till Ingelstad för att lämna Jesper o ta en fika där=)
Nu är vi hemma och jag har provat sitta i min baby sitter=) tyckte om den jättemkt=) 
Nu ska vi hem till mormor och äta fredagsmat och träffa moster Emelie=)  så vi sover nog där inatt =)

här kommer lite bilder från idag=)

Jag o mammas kusin jesper=)
 

haha  vilka grimaser vikan göra=)



säger hej då till Jesper=)



Medans mamma gjorde mat  mös jag med mosters kille Christopher:)


trött som tusan..

hej hopp=)

börjar väl som vanligt med natten..  somnade vid elva igår och väckte mamma vid två o ville ha mat.. sen ville jag inte alls somna om.. så vi fick va vakna till 7 imorse då somnade jag till en stund men vaknade igen vid åtta.. sen var vi vakna till 10 o sov en kort stund igen=) sen kom tant Jennifer ner o hjälpte mamma med att ge mej mat så hon kunde duscha o klä på sej för vi skulle följa med Jennifer hem  och hjälpa henne med att läga upp bilder på hennes Facebook=) o så tittade vi på dom söööta valparna=)  Moster var me oss uppe där=) sen åkte jag o moster o mamma till börjes o handlade lite mat=)  När vi kom hem mådde jag lite dåligt o spydde en massa ( på moster hihi) kunde hon gott ha=)  haha..  Nu har mormor med vatt här en stund=)  o jag ligger här på soffan nu o har hicka så jag hoppar=( 

här kommer lite bilder från natten som vatt o någon från ikväll=)


såhär pigg var jag tidigt imorse när mamma ville sova=)



Mamma och jag=)





såå  nöjd och belåten efter maten=)

Onsdahh...

Inatt har jag sovit jättegott=) somnade jämte mamma vid halv elva tiden och sov till 3 , då fick jag lite mat o sen somnade jag om tils klockan 7 imorse, då ville jag ha mer mat, o sen sov jag till halv tio=) då gick vi upp och mamma började laga mat medans jag satt i min bilstol o kollade på=) . Vid tolvtiden kom gammelmoster Gertrud o min gudmor jennifer hit på middag=) så trevligt var de,, sen kom tant Madde en runda och Sofie med o fikade=)
Framåt kvällen kom moster hit och sen kom Sofia och Mattheus hit=) så Sofia gosade med mej och gav mej lite mat=) så kom Jennifer igen och Mormor=) vi gick ner till kulturverkstan för lyssna på Moster när hon övade på sjunga min dopsång som mamma valt=)  så fint hon sjunger den=)   Nu sitter vi här hemma och ska snart sova efter en lååång dag utan vila=) 

här kommer ett par bilder=)

 igår kväll sov jag i min vagn o höll om min anka=)



sååå  söt i min dress jag fick av mormor=)




Satt i min bilstol idag o tittade på när mamma lagade middag=)





hej hopp=)

tjo på er alla=) 

igår hände väl inte för mycket=) vi var ute o gick en runda o handlade på Börjes, sen var vi på mormors jobb o fikade som vanligt på måndagar=) mycket trevligt det=)...  Inatt har jag inte alls velat sova.. har väckt mamma med 1-2 timmars mellanrum hela natten o velat ha mat=) sicket matvrak jag har blivit=) o det syntes idag=) vi var på BVC i em och nu har jag gått upp från 3125gr till 3570gr på en vecka=) de ni=)
Efter vi var på BVC åkte vi till mormors jobb o hämtade en grej, sen direkt upp till jennifer och tittade på hundvalparna=) sååå söta o såå  runda=)  och tant Jennifer försökte väcka mej hela tiden, men jag vill ju bara sova=)  S kom gudfar Kristian hem när vi var där o gosade med mej lite fort innan han skulle ut o springa=)
Nu är vi hemma o Moster Angelica är här o myser med oss=)

Från de ena till de andra....  Måste säga att jag fått ett  gudomligt sött barn som  jag älskar över allt annat på denna jord..  Att få ett barn är de bästa som någonsin hänt mej o någonsin kommer att hända,  det är en stor gåva.
De var den bästa dagen i mitt liv när du föddes=)

Nä nu ska vi gosa lite här=)




här sitter jag hos mormor.. hon är populär hon=)  hunden ville med gosa =)


Min mamma=)



Myser i sängen i väntan på maten=)


Nu har jag ätit klart o är nedbäddad för kvällen i mammas säng=)


sååå söt i min kossa dress=)




helgen...

Puh..  var ska vi börja...  kan ju säga att jag är 3 veckor idag=)

I Fredags var vi i Kristianstad med mormor och handlade lite på stan.. mamma köpte massa fina kläder till mej=) O så hämtade vi min moster Emelie med som jag träffade för första gången=)  hon tyckte jag var såååå sööööt=)
Så vi var hemma ganska sent..  Sen på Lördagsmorgonen tog mamma upp mej tidigt.. vi åkte in till Växjö och gick på stan med mammas kusin Caroline..  Sen gick vi hem till gammelfaster Marie och fikade och träffade några släktingar som klar ville se mej..  det var min Gammelfarmor, hennes syster och dotter, o marie och anders o emma och caroline, sen var mina mostrar och mormor me där uppe, Jag fick en massa fina kläder och en skylt till vagnen där det står Theodor=) ..  Kom hem sent som tusan och jag var såå trött när vi kom hem , men ändå kunde jag inte sova i natt så mamma och jag fick vara uppe=).
Idag har vi vatt hos mormor och ätit middag och så..  Mamma badade mej här med=) tyckte det var sååå myyysigt=)
kissade ju ner hela mej själv innan och hela mamma med..  hehe..  de är jag duktig på=)
Nu är jag sååå trött och har äntligen somnat så mamma vill inte dra upp mej o ta ut mej mer ikväll så vi sover hos mormor inatt=) 

nää  nu ska mamma titta på tv lite=)



Lite trött efter ha träffat släkten=)



Jag ville inte sova på natten=) Bäst att hålla i nappen så ingen tar den=)





Somnade gott hos mamma i em=)  Idag är jag 3  veckor gammal=)



Mammas nakenfis=) så skönt att vara naken är det=)



det är sååå  skönt att bada=)







moster torkar mej=)

































Torsdahh..

Hej hopp...

Idag har vat en riktigt seg dag..  vi gick inte upp försen halv elva idag..  
tråkigt väder har de vatt med.. 
Vi tog oss iaf en liten promenad till byn på em.. var skönt de.. behövde ju handla lite blöjor till mej=)
Annars har vi bara latat oss idag..
Måste iaf skryta lite idag om att  mamma har vatt rökfri nu i 18 dagar.. de ni=) hon rökte sista ciggen innan hon skulle gå in och föda mej=)  och hon känner inget sug och det är skönt de=)
Nu har mormor vatt här en runda och moster med o hennes kille=) vi åt lite god mat=)
Nu sitter vi här i soffan och myser=)

Här ligger jag och vilar middag=)




Redo att boxas=)



Myser med mamma=)



just nu ligger jag här i soffan o kollar på tv med mamma=)   Idag är jag 18 dagar gammal=)

sovmorgon=)

I natt var mamma stolt över mej=) jag sov från halv elva igår kväll tills 4 imorse ..  då gav mamma mej mat sen låg vi o mös en halvtimme i sängen sen somnade jag om igen o sov till halv tio idag.. sen mös vi igen o gick inte upp försen 11 =) så lata vi är=)  Tant Jennifer kom förbi en liten runda innan hon skulle jobba dag=)
Vid två tiden åkte vi ut till mammas gamla jobb i Urshult och hälsade på=) alla tyckte jag var så söt =)
Så passade vi på att hälsa på mammas morfars syster Berta:) hon blev så glad och tyckte jag var så vacker liten gosse=) ett mirakel=)
Vidare efter de till mormor för mamma skulle äta kvällsmat där=)
Vi var på Kulturverstan en sväng med..  mamma har valt en fin dopsång till mej som min moster ska sjunga så var uppe o pratade med hennes sång lärare om vad de skulle öva in!!
Nu är vi i alla fall hemma igen.. o när vi kom hem passade jag på att kissa ner hela mamma och mina kläder =)  haha där fick hon allt=)



Här är jag med Berta=)



På  Kulturverkstan med Moster=)



Mamma fotade mej i sängen i går kväll=)



oxå igår kväll=)


fullt upp=)

Japp idag har vi haft mycket att göra=)
Började fm med att umgås med moster Angelica medans mamma fixadesig iordning för att ta bilder idag till smålandsposten på oss=) så snart kommer vi i tidningen =)
sen vid två var vi på BVC och jag hade gått upp bra i vikt nu=)  skönt de..    jag är ju matglad a mej iaf=)
Sen gick vi upp till Barnmorskan som mamma gick hos när jag låg i magen o visade upp mej och tackade för allt hon hjälpt mamma med=)
sen gick vi vidare ner till mormors jobb och åt lite o hälsade på alla=)
sen vidare till apoteket och uträttade dom ärendena, sen gick vi och köpte inbjudningskort  till mitt barndop som mamma ska skriva ikväll=) jättefina var dom=)   o nu letar mamma sånger till barndopet...   har hittat en jättefin=)
Moster och mormor tog med mej på en promenad till ica me ikväll, så har vatt ute i över 3 timmar idag=) älskar sova i min vagn..  så skönt är det...

nä nu ska mamma titta på tv medans jag sover=)

kram på er alla därute=)



inte hunnit att skriva...

Nu har de gått ett par dagar sen jag skrev...  haft fullt upp..
Natten mellan lördag o söndag kunde jag inte sova för jag var sååå täppt i min näsa , så mamma gick med mej på bröstet o pussade på mej hela natten, vi sov bara en timme,
så på fm kom mormor och moster hit o tog med mej på en långpromenad så mamma fick vila sej en liten stund, det behövde hon. och jag sov med en stund, älskar sova i vagnen när vi är ute och går..
Idag har Mamma blivit sjuk så vi fick åka till Vårdcentralen, hon fick massa pencillin, hon har så ont så hon kan inte gå knappt, usch.. och jag är lika förkyld idag med..  vi tog en runda till mormors jobb efter läkarbesöket sen gick vi till byn med Sofia och Mattheus.. det var trevligt trots man sov=) hi hi=)
Nu har mamma badat mej så nu ligger jag här på soffan och myser med mamma=)

nu ska vi snart sova=) uppdaterar mej imorgon=)


Bebisträff=)

japp idag har de vatt massa bebisar hos mej och mamma...  har haft det jättetrevligt..  Sofia och Mattheus var här.. och Sassa och Nellie och Jeanette och lilla Sinna=)  Detta får vi verkligen göra om snart=)  
Efter besöket tog jag och mamma och Fia och Mattheus en promenad till ica..de var skönt de..
När vi kom hem sov jag en liten stund sen vaknade jag o hostade som bara den och det bara rann slem ur näsan och munnen..segt var det o panik fick jag, jag skrek i 20 minuter  så jag kiknade och inte fick luft. mamma fick köra in fingrarna i munnen o rensa ut massa slem och ringa in till barnakuten så vi fick åka in o kolla på mej.. hade gått upp massa i vikt och det var ju bra det...  men mot slemmet ska jag ta koksalt och näsdroppar ett tag nu för rensa näsan...   så nu får vi hoppas de går bra=)   

Nu ska mamma äta lite..  tant Jennifer är här nu=) 

kram kram från oss=)


Jeanette och lilla Sinna=)


Mattheus och Nellie håller handen=)


Nellie och Mattheus =)


Sofia och Mattheus var här och fikade i eftermiddags=)


Här myser jag som bara den hos mamma=) finns inget bättre=)


Innan vi gick till Börjes och handlade...


Min gudfar Kristian kom förbi efter jobbet o mös med mej lite=)


fredag=)

ja nu är det redan helg igen..  nu är jag redan tolv dagar.. fy vad tiden rinner iväg...
sov som en stock inatt båda två. Mamma var uppe två gånger o matade mej sen sov vi till nio imorse..
Vid tio tiden kom mammas moster Gertrud på besök  min gudmor tant Jennifer och åt frukost med oss..  sen mös vi en stund..  alla tycker jag är sååå söt=)..
sen vid lunchen kom min gudfar och hälsade på med=) såå  mysigt=)
sen gick vi till Börjes o handlade lite mat och fika.. för imorgon får vi besök av mammas två vänner från Ronneby och deras två bebisar=) sen kommer oxå Sofia och Mattheus ner=)
Nu i em har Fia o Mattheus vatt här o fikat med oss...   trevligt=)
Nu sitter vi här o väntar på Moster Angelica o hennes pojkvän Christopher och mormor Kerstin som kommer till oss o äta lite pizza=) så gott=)..    men jag får ju inte äta pizza..de  får bara  mamma göra=)

här kommer lite bilder som är tagna idag=)

I bilen på väg till Växjö=)


Tant Madde var på besök idag=)


Myser med mamma=)


Torsdahh...

puh vart ska jag börja.. hehe..
Vaknade vid halv ett inatt o skulle ge han mat och pumpa lite.. jodå.  de gick ju smidigt..pumpen hade lagt av. lagom kul lr..  INTE...  så knytet fick ersättning i natt o de tyckte mamma inte om att ge egentligen när hon har mjölk till mej..
sen vaknade mamma vid 4 igen av att de gjorde grymt ont i boobsen..  sprängfyllda.. så fick in i badrummet och klämma ut lite..   vid 7 fick jag ringa in till BB o säga att jag kommer in o byter pumpen nu..  så kom jag ju på att jag givetvis inte kan köra min bil som gått sönder=( så fick ringa Jennifer vid åtta o väcka henne så hon kunde köra in mej=) Alltid bra att ha gudmor att ringa till på så nära håll=)  När Jennifer kom käkade vi lite frukost o så sen åkte vi till mormors jobb och drack en varm choklad innan vi åkte till stan.. 
Blev en kort visit på BB igen som vanligt=) haha  känns som man åker in o ut där hela tiden=)
såååå skönt var de att komma hem sen o sätta sej vid pumpen igen.. lyckades pumpa ut en hel måltid på 80ml på ett bröst.. de har aldrig hänt, så mat fanns de gott om i de sprängfyllda boobsen=)
När vi kom hem kom tant Madde förbi o hälsade på=) 
Sen blev de att vi la oss och sov ett par timmar..sååå  skönt.. 
O nu har vi bara myst och haft oss så mkt att Theodor somnade om så gott här på soffan..
O mamma har pratat med prästen o bokat barndopet nu=) så skönt att ha det klart=)
sen så har vi myst en hel timme=) sen somnade hjärtat igen.. så sitter o väntar på han ska vakna nu o äta lite=)


Morgonmys i mammas säng...


BVC besök..

 Nu har vi vatt på BVC o vägt prinsen igen.. lite bättre denna gången, han hade gått upp ca 80gr på två dygn så de var helt ok..  Barnmorskan Eva kom ner en sväng med eftersom hon jobbat på BB på amningsmottagningen i 10 år innan så vi tre pratade ihop oss lite hur vi ska göra med lillkillen som vägrar ta mitt bröst..  ska pumpa ut de jag kan o ge han, låta han suga en stund o sen avsluta med lite ersättning.. så han får i sej den mängd han behöver...  anledningen till att han inte suger trodde hon var átt han är trött.. antagligen pga sitt höga värde gulsot..  så bara han får mkt mat närmsta veckorna så  piggnar han till 100% på sej och orkar suga..  så ska inte ge upp amningen så lätt. o de tänkte jag inte göra...

nä nu ska han få lite mat här sen ska de pumpas igen...

här ligger prinsen i sin vagn....o sover så gott...


haha

kunde inte låta bli att skratta när jag läste en kommentar jag fått om att man inte ska bada sitt barn på 1- 1 1/2 vecka... inte sant det, första badet sker alltid på BB som de gjorde i detta fallet o i andras fall me.. iaf hos alla jag känner..  dom vill man badar där o när man kommer hem kan man bada 1-2 ggr i veckan..  så lgger de till=)  va bara tvungen att få det sagt=) så sa dom till mej iaf=)

tisdahh..

hej hopp.
 Idag är en ny dag igen..  min prins har sovit gott inatt, bara vaknat två ggr..  och när han vaknade vid 7 imorse o ville ha mat somnade han direkt igen så vi låg i sängen o mös till klockan var 10 typ..  sen kom tant jennifer och vi käkade frukost ihop, o då kom nästa besök som var Madde Persson=)
Så skönt de var att dom var här en sväng så jag kunde ta en längre dusch utan att stressa och sätta mej o pumpa lite mat till Theo i lugn o ro..   tyvärr råkade jag slå sönder min lampa i sovrummet=( snubblade över sladden så nu har jag inte en lampa på golvet vid sängen=( 
Vid tvåtiden tog jag och Theodor en promenad till ica o handlade lite blöjor och tvättlappar o mat =) sååå skönt väder var detute o prinsen sov hela tiden=) 
Nu har jag haft besök av en kille som kollat över mina försäkringar och jag har försäkra Theodor  i trygghansa.. han har en försäkring där som gäller till han är 6 månader o nu har han en ny som jag betalar tills han är 18 år sen tar han över den och när han är 25 blir den en vuxenförsäkring som han fortsätter med o den täcker allt och är den enda försäkring han någonsin behöver ha..  kanonbra va den =)  sen valde jag att täckna en olycksfallsförsäkring på mej själv..  lite dumt att gå oförsäkrad när man har barn o händer de mej något går dom pengarna till Theo iaf..
så nu har jag koll på mina försäkringar iaf..
Nu ligger min lille gosse o suttar på händerna hör jag enda in från sängen till tv rummet, så nu vill han nog upp o gosa lite innan det är dags för mat=)... 
ha det fint alla =) kraaam

Promenad=)

Idag har  vi legat o myst i sängen till k 9 på morgonen, sen vid tio kom Monica på BVC  på hembesök. har pratat om allt möjligt =) har vägt prinsen men han stod kvar på samma vikt som i lördags  (2794 gr )  men huvudsaken är att han inte går ner iaf=) 
Se vid tolv kom tant Jennifer och Sofie hit och vi gick till byn=) tog en runda till apoteket o köpte koksaltlösning till Theodor o salva till hans röda rumpa=) han bajsar ju typ 10 ggr om dagen så han är lite röd=(
sen gick vi till sabrina o åt en pizza till lunch och vidare till Börjes o handlade mat=), men kunde dock inte låta bli att ta en runda förbi barnkläderna så handlde typ en turkos body, en mjukis dress med Alfons Åberg , en svart o vit randig body med laban och ett par svarta byxor med laban till, sen köpte vi blåa strumpor,  sen en blå mysig filt, sen av tant Jennifer fick han en body=)  sen köpte jag flaska o nappar me till han=)
sen när vi kom hem vilade vi en stund sen kom mormor Kerstin och moster Angelica och hennes pojkvän,  o nu har jag badat min prins för fösta gången här hemma=) han tyckte först inte om det alls men sen efter någon minut  mös han i vattnet istället=)  Nu är min prins övertrött, somnade inte efter maten utan vatt vaken i snart 3 timar, har nog lite magknip me=( 
Nä nu ska jag ta o se om min prins vill somna en timme innan de är matdags igen..  kommit överens om att vi ska försöka hålla på att han äter med tre -fyra timmars mellanrum så han hinner bli så hungrig att han äter ordentligt och tar bröstet=) 

ha de fint alla=) uppdaterar en annan dag=)
kraaam


somnade på mammas arm.. var sååå trött...


ligger i min säng o ska sova=) 6 dygn gammal=)


på väg till ett återbesök på BB=) lite stor overall=) men sååå söt=)


Stolt mormor=)=)


och med Gudmor Jennifer=)


Myser med min Gudfar Kristian=) 3 dygn gammal=)


2 gygn gammal.. ligger o lurar lite...


på BB med moster Angelica


1 dygn gammal


nyförlöst


Hej på er!!

hej.. 

Den 28 september 2008 föddes min prins Theodor  till världen. Han var 46cm lång och vägde 2982gr =)
han är helt klart det bästa som någonsin hänt mej=)
Sitter just nu o tittar på han samtidigt som jag ska försöka skriva, 
tiden går så fruktansvärt fort bara, min prins är redan en vecka gammal idag.. helt otroligt.. kändes som det var igår
han kom ut till mej.. 
I denna blogg kommer jag lägga ut endel bilder på Theodor o skriva en rad om


Välkommen till min nya blogg!