Lite nya bilder=)

slänger in lite nya bilder på min fina pepparkaksgubbe=)











Söta va??

Denna vecka har man fullt med planer som vanligt, imon ska Theo på dagis, efter de ska han och Anna-Karin hem till Lillan o Frida o hälsa på=) jag ska ner till Tingsryd och städa igen..
Onsdagen blir de städa o tvätta när Theo är på dagis, o På Torsdag ska jag till socialen på möte om ekonomiskt bistånd, hoppas jag får lite pengar =) sen blir de lunch på kinarestaurangen med Maddo =) ska bli najs=)  o fredag den sista städningen!!

Hoppas ni alla får en trevlig vecka =)

Kram på er!!

Maginfluensa!

Ja precis de har man fått=( började härja på dagis för någon vecka sen, o i Torsdags när jag kom hem från dagis med Theo så började han spy=( blev dock bara ett par ggr och han var faktiskt pigg ändå... Jennifer o Louise var här så de blev ju kaos av de hela.. men vi hann baka våra lussebullar iaf..! I fredags kväll var jag på bio iaf o såg "New Moon" såååå sjukt bra=) så nu längtar man tills tredje filmen kommer=) Jennifer satt här o passade Theo som var piggare då=) hon hade ju redan vatt med han i torsdags. fast vi trodde ju ärligt talat inte de var maginfluensan han hade utan bara att han spydde av sin hosta=(  PÅ Lördagen var vi krya o åkte till <tingsryd till Per o hjälpte han lite, sen till Börjes o fikade med Sofia o Mattheus.. trevligt=)  På väg hem kände jag dock att jag började må illa lite, o när jag hade kommit hem o parkerat vagnen o slängt i Theo i den var de bara att rusa in till toa sen var de kört, fick världens huvudvärk, trodde de var migrän igen.. men ikke, började spy vart 5 e minut hela natten =( är lite bättre idag men mår lite små illa=(   usch ja ,,, Per blev med smittad av att=(   not nice alls... nu ska jag natta barn här=)

ha de fint

ursel bloggare!!

Japp just de är vad jag är.. glömmer bort att jag ens har en blogg..

kan ju försöka se om jag kommer ihåg lite av vad som hänt..
Iaf mår jag ganska på topp nu faktiskt..  förutom min rygg då.. ska på röntgen framöver nu och sen ska jag börja hos sjukgymnasten, står nu på maxdos alvedon o diklofenac i två veckor mot inflammation i höger skuldra..  får se om de släpper av lite iaf=)

Theo är på dagis 3 dagar i veckan o de går kanon de hela=) inga problem o lämna han o de känns kanon=) han trivs verkligen o verkar ha superkul när man ska hämta han me=)

Theo har iaf börjat ta sina första steg me, han är lite sen med de, men de är faktiskt bara skönt, bättre sent än aldrig..lr hur??  

för drygt en vecka sen tog krafterna i kroppen helt slut på mej, svimmade av en morgon i Theos rum, hann precis sätta han i sin säng innan de svartnade helt för ögonen, fattade noll när jag vaknade på golvet.. men har repat mej bra o fått lite hjälp med theo så jag fått sova ut lite.. behövdes faktiskt, känner mej fortfarande trött, men börjar bli lite bättre.

På fredag sja jag o syster på bio iaf och titta på "New moon" ska bli nice de=)
O nästa vecka ska jag ta o vaccinera mej mot svininfluensan, ska ringa o kolla om  Theo med ska ha de, men verkar som de iaf.. lika bra o ta de!

Idag har jag vatt duktig o städat ute hos Per.. vatt där i 6 timmar men e inte klar så fortsätta på tisdag =)  Angelica va uppe en runda o sällskapade mej, sen kom sofia förbi, sen Li =) så de har gått fint... avslutade trippen med en kaffe hos Li innan jag körde hem =) trevligt..

sitter här nu o väntar på att Greys Anatomy ska börja vid 21 då åker min Ben & Jerry glass fram! Gott! de har jag förtjänat ikväll =)  får se om jag får sällskap me.. vill se nästa Falk film=) 

Avslutar här o lovar jag ska skärpa mej med bloggandet=)

KRAMAR!

Hittade denna söta bild på godningen , här va han bara 3 veckor gammal, åhhh vad man kan sakna detta lilla ibland.