tjoho..

hej på er=)

I måndags var jag o fikade med Sofia och Lizen med barnen ju=) hade mkt trevligt, sen satt vi hos Sofia o mös på balkongen med barnen =)  När jag kom hem kom Nenne me=) sen Angelica o Per och Linus=) blev bjuden på mat på min födelsedag.. Per var kocken =)  mycket gott=)

Igår så var jag och Jennifer i stan o handlade till Theo=) var först på Maxi och handlade blöjor, vårtservetter och gröt=) sen drog vi till willys o handlade resten=) massa mat fick Theo=) så nu klarar ha sej iaf=)
Sen handlade Nenne Jordgubbar o tårtbotten o så=) så vi gjord en jordgubbstårta.. guuuud så gott de var=) hehe=) man tackar=) mycket trevlig dag=)

Idag körde jag Angelica till doktorn i växjö=) sen när vi kom hem gav jag Theo mat o sen åkte jag och Theo, Jennifer och Angelica till Ryd till Mikaela Karlssons mamma=) hade en mycket trevlig eftermiddag där med fika=) sen kollade vi givetvis på dom små söta hundvalparna=) sååååååååååå söta=)  Tack för en jättemysig eftermiddag allihopa=) När vi kom hem så fick Theo lite gröt och ett bad=) sen lagade jag lite Tacos till mej=) mumma var de.. men så jäkla tråkigt o äta själv bara :P  Nu har man nattat en mycket trött Theo som somnade med flaskan i mun=)
så nu sitter jag här och inväntar att Greys Anatomy ska börja o att Nenne ska komma =) 

Imon är de ju Valborg.. så vad ska man då göra? om de blir majbrasa ( om de inte fortfarande är eldningförbud) så blir de väl o ta vagnen ner o kolla en stund =) sen hem o natta =) får se vad som sker=)

slänger upp lite bilder på godingen med:P











Bilder från Festen=)



































Födelsedag!

Japps det är min födelsedag idag=) blevit firad i helgen =)
I lördags bestod dagen av ful stress o en Mikaela som inte hann o äta ens.. fixade o donade inför kvällens grillning.. sen var de förfest hemma hos mej..  Sofie , Jennifer, Angelica, Lisa, Per, Li , Ea, och Camilla var här=) sen drog vi till Ladan i Urshult. va en mycket trevlig kväll måste jag säga=)  Tackar för den=)  avslutade kvällen med efterfest på backen=)
Söndagen var man ju inte alls piggelin kan jag inte påstå. Var en här o kollade på min lägenhet så hon vill nog ha den men kan inte flytta in försen 1 Juli, så får ju en dubbelhyra iaf=(  sen åkte jag hem till mamma o åt middag och tårta=) fick paket=) mjukt denna gången , tackar=)
Idag har Sofia vatt här o jag har fått fina presenter=) taco skålar till mej=) o leksaker till Theo som jag önskade mej eftersom min ekonomi är körd i botten så har jag knappt råd o köpa något. så de var uppskattat=) tackar så hjärtigt=)  Av nenne fick jag 300kr att handla valfria ljus för så sommarens dofter i miniatyrglas blev det=) tackar tackar=) o av Per fick jag en likör o två glas till.. MED KOSSA MÖNSTER på både glas o flaskaa=) tackar=) god var den me för de gick ner nårra i helgen=)
Igår kväll  var man lagom slö.. Angelica var här o sov här=) sen kom Masse och Kevin så vi kollade på en film.. Death Race blev de.. helt ok faktiskt..

idag ska jag ner till byn o ta en fika med Sofia och Mattheus=) sen blir de nog att åka till stan o handla blöjor o vårtservetter o mat till Theo=)
Jag däremot får leva fattigt.. inte en krona har jag till mat till mej=) men jag överlever nog de hela=)

nä nu ska jag vila mej=)

Tackar för alla gratulationer=)


Vilken härlig dag=)

ja det har de verkligen varit. vaknade tidigt idag o sen vilade vi båda på fm=) sen vid middagstid så kom Jennifer o hämtade Theo medans jag duschade för Sofie o hon satt ute med vovvarna o ville ha ut Theo me.. så jag kom ner lite efter.. Theo verkade ha de mysigt=) sen gick vi ner på lekplatsen här utanför o gungade Theo lite.. han älskar sitta i babygungan=)
Sen kom Frida på besök här en timme. snackade lite skit o mös med theo lite.. tack för en trevlig stund=)

Sen ringde min lillasyster o ville äta glass.. så hämtade upp Nenne me o angelicas kompis Rebeccka sen åkte vi till byn=) blev en runda in på gamla Börjes o köpte en cd med barnvisor till Theodor=) hans favoriter man sjunger varje dag fanns me.. så nu slipper jag med den dåliga rösten o falska tonerna sjunga dom:P

Sen bar de av hem för spendera några timmar i tvättstugan.. la in första tvätten vid 7 .. Nenne o jag har som vanligt hjälpts åt=) tackar för tvättsällskapet=) sen när jag skulle hämta sista tvätten vid elva kom Sofie upp o satt hos Theo fall han skulle vakna=) tackar=)

Så tack alla för en mycket trevlig dag=)

här kommer lite bilder från dagen ute i solen=)







tiden räcker inte alltid till!

nä känner just nu att den inte gör de till sitta o blogga, men klart jag tar min tid till de=)

Börjar med gårdagen...  då åkte vi till Växjö på förmiddagen med min syster.. hon var på sjukhusbesök.. sen efter de var på på Royal Thai och käkade lunchbuffe=) mycket gott o Theo fick uppmärksamhet av personalen=)
Sen gick vi en runda på stan så min syster ska ha på sej på Lördag=)  sen körde jag henne till körskolan för hon,mamma och Per skulle på handledarutbildning så hon kan börja övningsköra=)
På kvällen var jag och Theo med Jennifer på en ljusvisning.. mycket trevligt va de.. O givetvis så fick Theodor full uppmärksamhet av de äldre damerna=) han tjoade för fullt=)  Tack för trevlig kväll gumms=)

Idag var vi uppe tidigt.. Åkte till Värnamo fr syrran skulle till Djursjukhuset där med sin vovve.. sen när vi kom hem var vi hemma en timme för sedan åka till stan för PartyLight möte=) vi var nårra stycken=) Theo var hos min faster under tiden =) tackar så hjärtligt för barnpassningen=) O Tack Jennifer för födelsedagspresenten=)=)  bleev så glad=)  Jag fick beställa ljus för 300 kr ..vad jag ville=) så blev 3 srycken i sommarens nya dofter=)

Nu är vi hemma o Theo somnade sista milen hem.. så han vaknade till när jag bar in han sen somnade han gott direkt i sängen igen=)

Så roligt att se han när han sover i sängen.. ligger på tvären efter nån timme med fötterna ut mellan pinnarna i sängen, ser heltokigt ut haha...

Nä nu ska jag kolla på tv lite innan jag kryper i säng=)

ha de fint alla=)


back!!

hej.. har inte haft nån tid o blogga=)

Lördagen flöt på=) gick till byn med Sofie vid middagstid  o tog en glass= köpte lite mat , så vi gick hem till mej o grillade spett mums så gott=) fast denna förbaskade engångsgrill, tog typ en timme o grilla på den.. rekomenderar den inte till grillspett..sen drog vi hem till min mor.. O grillade yttligare en gång=) fast åt dock bara ytterst lite=) Sen vidare hem till mej.. Angelica , Per och Masse kom så vi kollade på film=)

Söndagen gjorde vi inte allt för mycket.. slappade med syrran hela dagen på soffan=) myys med Theo som bara den=) o på kvällen blev de o glo på en film=)

Idag gick jag o jennifer till Börjes o fikade på räkmacka o chokladboll=) gotte.. just då ringde Azita o ville att jag, Jennifer o Theo skulle komma till stan för dom var där över dagen.. så vi gick hem o packade in oss i bilen o åkte=) satt ute och drack en milkshake i solen utanför Glasskungen=) sååå gott=) sen blev de för kallt att sitta ute så vi gick till Espressohouse istället=)  så Theo har fått sååååååååååååååååååååååååååå mycket uppmärksamhet idag=)  Drog en runda om donken me innan vi åkte hem=) Tack Nenne , Azita och Ehsan för en supertrevlig eftermiddag/ kväll=)  

Vill verkligen flytta nu.. så göt att bara sitta på stan o se folk o äta en glass.. mycket mysigare där än i denna hålan=)
o så kommer jag ju närmre mina vänner=)


Nu ska jag titta på Sex and The city sen sova =)

ha de!!



Fredag igen då va!

japp.. Theo sov yttligare en bra natt=)  o fram till 09.30=)

gjorde inget specielltpå fm.. vid halv tolv ringde de på dörren o där stod min käre kuse Jesper som jag inte sett på flera månader=) såå trevligt...  så vi åkte hem till mamma o fikade o hon blev hur glad som helst över se han=)
så hade en trevlig fika innan han var tvungen att dra sej mot stan=)

sen på em gjorde vi inte så mycket heller.. jag satt ute på balkongen när Theo sov en timme=) sköönt=)

Annar har de inte hänt nåt.. min kära granne var nere en stund ikväll=) stackare kan ju knappt andas o hostar massa=( usch...

nu sitter jag o kollar på en film på tv.. så jag avslutar här..

sslänger in ett par bilder.. Theo vill inte längre sitta bakåtlutad i sin babysitter när han nästan sitter själv.. så han sätter sej upp spikrakt i den som de vore en pall han satt på :P






What a day!

kan man nog kala de.. men de bästa va att jag väckte Theo vid halv tolv igår innan jag la mej o gav en flaska välling.. han somnade om direkt o vaknade inte försen halv 7..  gav en flaska ersättning.. o torr blöja..  gick ut i köket o diskade flaskan innan jag gick in för ta upp han, kommer in o han har somnat igen...hmmm inte vanligt de där..  så gick o la mej o han vaknade inte försen 09.15=) guuuuud va skönt de va o sova=)

Dock vaknade man ju inte i bästa skick.. värdens mensvärk o störtblödde kan man nog kalla de.. o Ingen bil kunde inte köra till affären.. va inte förberedd att de skulle komma 5 dagar för tidigt=(  hade ren panik här.. kunde ju inte gå heller, gick inte stå rakt med smärtan..=( som tur va rinde min räddare i nöden Jennifer vid halv tolv o hon var å supergullig o åkte o handlade direkt åt mej:P  tack så jättemycke gumman=) sen umgicks vi heeeela dagen lång.. vi åt middag, körde Sofie till Ryd, käkade glass på torget..  sen gick Nenne hem o ut med hundarna o sen hit igen=) då gjorde vi våfflor=)  himla mysig dag har vi haft=)=)

Så dagen i enda slutade iaf bra trots mitt humör=)

Nu sitter jag här och tråkar rent ut sagt framför dumburken.. finns inget att se på.. rastlös så de kryper i kroppen=(

så nu ska jag fixa lite här sen blir de o krama kudden...

lägger upp ett par bilder på min Theo som sitter o leker i babygymmet=) lite ostabilt ännu , men en vecka till kanske så sitter han nog helt o hållet=) blir lite obalans när han sträcker sej efter saker=)





Utmanad!

STEG 1
Namn: Mikaela Severin
Bor: tingsryd/Småland
Ögonfärg: gröna
Hårfärg: brunt
Skostorlek: 36/37
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: högerhänt

STEG 2
Skor som du bar idag: sandaler
Dina svagheter: blödig
Rädsla: Att något ska hända min son

STEG 3
Första tanke när du vaknar: vill inte stiga upp!
När somnar du: Olika men runt  24 tiden

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Burger King: McDonalds
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton ice tea
Choklad eller vanilj: Choklad

STEG 5
Svär du?: Ja, när jag är arg
Sjunger du?: Det händer
Duschar du varje dag? Ja
Röker du?: Japp tyvärr!!
Gillar du skolan?: gjorde inte på gymnasiet. men när jag pluggade vidare brann jag för de!
Tror du på dig själv?: Ja
Kommer du överens med dina föräldrar?: Ja

STEG 6
Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol ? Ja
Rökt?: Japp
Shoppat?: nopp
Ätit en hel ask müsli?: Ne
Ätit sushi?: Ne
Stått på scen? Nope
Skejtat: Ne
Bakat?: nej
Stulit något?: Haha ne
Ljugit? Nopp
Kysst någon?: nepp
Kramat någon?: Japp

STEG 7
Har du någonsin:
Däckat eller varit jättefull?: japp.. för mååånga år sen
Varit full?: Ja
Blivit kallad hora?: Ja
Blivit nerslagen?: ja
Busringt någon?: jopp, när jag va liten:P
Gjort något som du ångrade?: jajjemen
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: japp
Kastat en sten på nån ruta?: Ne

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn? Behåller jag för mej själv=)
Hur vill du dö? i sömnen
Vad vill du bli när du blir gammal?  Lycklig livet ut!

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: dem jag älskar
Antal CD-skivor du äger? orkar inte räkna!
Antal piercings?: 2
Antal tatueringar?: 12
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: 2

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? jobba
Vad ska du göra i vinter?  elda partylight ljus!
När tor du studenten? -2001
Vad gör du efter gymnasiet? jobbat, pluggat igen, jobbat, o nu mammaledig!!
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba ? Ja
Vad händer till helgen? inte allt för mycket!
Vad vill du helst göra just nu? ha pengar!

STEG 11
Vill du ha pojkvän? Japps
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Helheten, både utsida o insida
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Sofie!
Vem är den perversaste person du känner? De ni!
Hur många gånger har du varit utomlands? 8
Vilket land är bäst? Tunisien och cypern!

UTMANAR

Angelica
Jennifer
Mikaela K
Anna J
Katta

Onsdag!!

Som sagt förra natten var en drömnatt,,, inte denna. uppe två ggr med flaskan i högsta hugg.. vaknade 05.15 av gallskrik o flyger upp ur sängen.. Då var Theos ögon igen klibbade o han skrek tills jag tvättat dom så han kunde se igen.. usch stackars min lille plutt!!  så ringde sjukvårdsrådgivningen.. för BVC hade inte telefon tid idag.. de ville jag skulle kontakra vårdcentralen så han får salva..  jo men visst.. jag ringde 09.15 o dom ska inte ringa upp försen 15.15...    så jag sitter tålmodigt o väntar nu!!

Har ju inte gjort nåt vettigt idag alls.. ska ta en promenix när dom ringt sen för antar vi måste till apoteket ändå..

Igår var de iaf tvättdag.. i tvättstugan, min maskin är inte lagad ännu.. så tant Nenne tog Theo medans jag sprang mellan passen.. sen åkte  vi, o Nenne o Sofie till byn o där blev man bjuden på glass=) tackar! vidare ut till per för kolla på Angelica som övningskörde runt huset!!  =)  sen hem igen=) jennifer o jag bänkade oss vid teven o kollade på de dubbla avsnitten av desperate Housewifes=) mycket trevligt o en  skål med popcorn till de=) 
Tackar för en trevlig o rolig dag=)

Nu är de väl bäst att jag tar min lille irriterade Theodor som tröttnade ligga på täcket=)

HÖRS!!

Vanlig dag igen!

japps de är de idag..
Theo vaknade vid 00.30 inatt.. ville inte äta, åt endast ynka 30 ml o ville ha en torr blöja.. somnade om o sov till 8 imorse.. blev väldigt paff när jag vaknade o kollade på klockan..  dvs att han knappt inte hade ätit något sen 20.15 tills 8 på morgonen..  kan ju hoppas detta håller i sej men var väl bara en engånsförtelse antar jag...

Kvällen igår blev iaf lite bättre till slut.. 

Per, Linus, Masse och Amanda o min syster kom o vi kollade på film.. Rallybrudar tror jag den hette=)
så de va jättetrevlgt=)

FÖRUTOM att min ena soffa gick lite sönder hahahaha... alltid nåt när ekonomin är taskig som den är=( o så var de ju 4 sitsen me=(

Idag har Theo o jag inte gjort något ännu..  får se vad de blir.. tror de blir o tvättai tvättstugan om de finns tid...  ännu inte fått min tvättmaskin fixad=(  sååå jobbigt är de..

nä nu ska jag underhålla Theodor lite=)

ha de fint!!

Annandag påsk!

hej ..

idag har vi haft besök av Ann-sofi och hennes ena dotter=) har snackat massa gammalt, druckit kaffe, vatt på lekplatsen med barnen o nere vid ån för titta på ankor=)  haft en trevlig o mysig dag!

Denna dag har dock inte bara vatt kanon.. har suttit med de ekonomiska som alltid är ett jävla bekymmer rent ut sagt.. har inte en aning hur denna månaden kommer sluta..  o de gör mej nere kan jag lova.. fattar inte varför vi föräldrar ska ha de så snålt..  åhhhh blir såååå putt!!  borde fan finnas bidrag man kan söka som ensam förälder!!

tant nenne har vatt här alltid lika trevligt....!!!

nä känner att de är dags att bädda ner sej på soffan o koppla av från alla dess bekymmer!














UTMANING!!

1. Är du i ett förhållande just nu?
Svar: Nope...
2. Om inte, varför inte?
Svar: Hmmm... Svårt att hitta DEN rätte.
3. Hur långt har ditt längsta förhållande varit?
Svar: 2 år
4. Vad heter den du senast var i ett förhållande med?
Svar: avslöjas inte
5. Hatar du ditt ex?
Svar: de senaste ja.. men gillar många av dem..
6. Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?
svar: ett av dom skulle jag kunna tänka mej de.. men vi passar nog inte så bra ihop trots allt..its in the past!
7. Har du kvar någonting från ditt ex?
svar: Goda minnen 
8. Vad är du mest för, Förhållande eller strul?
Svar: Förhållande alla gånger. Men ibland blir det lite strul innan man kommer dit 
9. Är du en player?
Svar: Nej, det skulle jag inte vilja kalla mig.
10. Har du någon gång blivit dumpad?
Svar: Aldrig då det gäller seriöst förhållande.

11. Har du någon gång blivit sårad?
Svar: Oh ja.
12. Har du någon gång dumpat någon?
Svar: YES.
13. Om alla du vart tillsammans med skulle beskriva dig med 1 ord, vilket?
Svar: Grym 
14. Är du en bra partner?
Svar: japp de tycker jag
15. Är du kär i någon just nu?
Svar: nopp..
16. Är någon kär i dig?
Svar: Inte en aning...
17. Hur skulle du beskriva den perfekta tjejen/killen?
Svar: Oj, humor, , ärlig, stark, modig, kärleksfull, social. En person jag kan vara mig själv med, som jag kan göra allt med, låta träffa min son, bli dyngrak med, resa med, någon som tycker om mina vänner och som mina vänner tycker om... Är det för mycket begärt? 
18. Har du varit kär i flera personer samtidigt?
Svar: Nej.
19. Har du någon gång vart otrogen?
Svar: nope..
21. Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Svar: Min son!!
22. Kommer du gifta dig i framtiden?
Svar: Nej... 
 
Jag utmanar:
Angelica
Jennifer
Mikaela K
Sofia
Sassa


Påskdagen!

´sittre här i växjö, trött som tusan. Theo har inte sovit alls i natt.. dragit vagnen hela tiden, nu inser jag hur mycket jag behöver en resesäng. tror han tycker de är trångt och varmt o sova i vagnen.
I denna stud gör de påskfrukost här.. massa ägg, bacon, prinskorrv o köttbullar mm=)

Theodor vaknade med ett rött öga o fullt med var.. så som råden lyder så är de badda  men uppkokt vatten 3 dygn nu så får vi la se vad som händer.. men man ser ju klart o tydligt att de är en ögoninflammation.. rött svullet, rinner o varas...=( stackarn....

Nu ska jag äta frukost här...  i em ska vi hem mot Tingsryd för vidare hem till mammma/mormor för att äta middag =) lax blir de.. såååå gotte!!

ha de fint alla!!


Påskafton!

God morgon... sitter nu och äter frukost här..  ska snart hoppa in i duschen  och göra mej och Theodor färdiga. vi ska åka till Växjö till min faster och äta god mat.. o vi blir kvar tills imorgon där=) trevligt ska det bli=)

så jag har inte tiden att sitta här o blogga känner jag!

Men jag önskar er alla en mycket trevlig Påskafton!

Långfredagen!!

är der idag=) gick inte upp försen halv nio idag=) skönt att sova ut lite=)
Började dagen med bada Theodor.. tckte givetvis de va skönt=).. sen blev de gröt o bus..
I em har vi vatt i Urshult hos tant Berta ( min morfars syster) som bor på Äppelgården=9 så hälsade ju på mina kollegor på jobbet me=)
Fikade massa på tårta ..mums=)
Ikväll har vi vatt hos mamma/ mormor och grillat flintastek.. riktigt gott va det=)
nu är jag trött och ska packa inför imon då vi ska till växjö..
Theo fick föresten påskägg av mormor=) en fin body fick han=) tackar så mycket=)
ha de fint alla=)















påskägg!

Theo fick påskägg av sina gudföräldrar=) två fina bodys fick han =) tackar så hjärtligt!!

har vatt hos mamma/mormor ikväll på middag.. alltid trevligt, nu är vi hemma o nu ska Theo nattas!!

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!





Gullungen med påskägget på huvudet=)





Skärtorsdagen..

ja de är de väl idag.. får se om de dyker upp nårra påskkärringar!

för övrigt är jag inte i topp.. beror på min allaergi som startat o drar ner mej.. vill dra täcket över huvudet.. orkeslös o helt nere..  vänder väl när medicinerna verkat.. hoppas iaf...

idag händer väl typ ingenting.. blir o sitta hemma bara.. imon blir de väl middag hos mor, påskafton firar vi i stan hos min Faster Marie o söndagen blir de grilla hos mamma...

skulle ju åkt till Ronneby idag. men blev inget med de..  dom var lite förkylda o hostiga så jag vill inte riskera Theo blir sjuk i påsk.. så på annandagen på måndag får vi hoppas de blivit bättre så vi kan åka...

nä nu ska jag byta en skitblöja här känner jag...

ha en fortsatt trevlig dag alla!!  nu ska jag fundera ut vad jag ska göra med denna dagen.. lite rastlös här!!

onsdahh...

idag har man sovit lite. theo vaknad o ville ha mat vid 5 tiden.. somnade om gott o sov till 7=)
Han har nu sovit 3 nätter i sin egna säng.. lite oroligt o får gå upp o sätta i napp o annat o han kollar runt lite efter mej, men har funkat kanon ändå.. så fort jag visat mej o klappat han lite somnar han om=)
Sofie var här igår kväll en runda =) Angelica klippte henne, men jag var inte uppe så länge så såg inte slutresultatet...
Idag så har vi slappat hela dagen.. fick huvudvärk o kände att migrän var på väg.. tog två tabletter o la mej när Theo sov middag.. så när jag vaknade var den nästan helt borta =) skööönt de=)
Idag har vi satt påskfjädrar i riset .. både ute o inne=) skööönt=) nu e allt klart..
ingen vaktmästare här idag så ingen tvättmaskin idag heller , o imon e de dags att tvätta en igen.. o ja... de blir tvätt med spybarn kan jag lova er...
Nenne har vatt här idag=) fick ett ryck o åkte till Börjes o handlade kött, så vi grillade lite..såååå gott. de var årets första för mej=)  haft en mycket trevlig em och kväll=) tackar...
Nu sitter jag o Nenne o Angelica o kollar på lite kort... 
Inväntar Per som kommer med godis som jag e sugen på..=) sen ska Angelica klippa han.. o så får jag min bil för jag ska till Ronneby imon o hälsa på en gammal kompis ju=)  ska bli trevligt=)

Nu ska jag hoppa i duschen=)

ha de fint.....


påskstädat!

hej hopp...

går väl tillbaka ett par dagar..
Hämtade ju plutten i söndags eftermiddag..  så mysigt att ha han hemma igen...
mös hela kvällen.. o moster Angelica kunde inte släppa Theodor så hon följde med hem o nattade han o stannade över=)

igår var vi och Angelica o Emelie i byn och fikade=) mysigt.. var nog iväg nästan 3 timmar=)
sen gick vi hem till mamma/mormor där jag somnade gott på soffan när Theo sov.. fick ett migränanfall, mådde sjukt illa , kunde inte va ute alls så länge solen var uppe.. aj aj aj.. va iaf bra när jag vaknade imorse, förTheodor väckte mej vid halv 6 på morgonen, gick upp vid kvart i o badade plutten sen fick han gröt.. så kvart över 6 började jag påskstäda=)

O på råga med allt har min tvättmaskin pajat o de kunde inte fixa den idag heller för de skulle beställa grejor..  så Jennifer va så snäll så hon fixade en tid i stora tvättstugan...så vi tvättade ihop för fullt  o sen har jag tvättat hos mor me.. 6 maskiner hade jag.. hela badrummet var en tvätthög o nu är de avklarat=)  blir ju så mycket tvätt när man har barn...  inte som innan då de räckte med 2 maskiner i veckan precis...  så att vara utan tvättmaskin flera dagar va ingen hit.. får se när den blir fixad...

Jo sen vatt vi på promenad idag me föresten.. blev först ica, sen Ninas för äta en god pan pizza... sen hem till mor..  sen gick vi till Börjes och sen hem=) skönt med promenad..

Nenne har ätit här med oss ikväll alltid trevligt.. tack för ikväll=) o Kristian han fick sej en matlåda hem han med=)

Åhhhh så är de hockey på 5:an ikväll.. ingen Desperate Housewifes.. SUCK....

Hmmm jo föresten.. en gammal kompis från Ronneby ringde idag som jag inte träffat på flera år=) alltid trevligt.. förstod dock inte först vem de var som rinde.. fick en lite chock=) så ska ner o hälsa på .. blir på torsdag=)

ha de fint=)


Söndag och seg!!

Söndag e det idag=)
Igår kom tant Jennifer hit, vi pratade skit.. väntade in Anna-Karin som kom med bussen.. o så fikade vi lite, till Theo o Anna-Karin gick till min mor.. blödig som jag är så lipade jag ju givetvis..  så de var solglasögonen på och jag O jennifer åkte till byn.. handlade de jag skulle på börjes... sen åt vi glass på Ninas=) mycket trevligt de=) tackar för en trevlig dag..
Sen var de dags för Angelica att komma hit och fixa iordning mej inför  kvällens festligheter=) tack syster för du var så snäll=)
Vid strax efter 6 gick jag upp til Sofia o Christoffer=) vi fixade lite välkommsdrinkar o så=) sen kom ju allt annat folk ,hade mycket trevligt=) sen drog många av oss in till Oleo... var väl trevligt där med.. dansat har man ju så de räcker.. dock tråkigt att de bara är typ 18 åringar där=)
kom hem efter 3 inatt med bussen..  lagade mej lite mat och kollade facebook sen somnade jag gott på en röd minut, vaknat flera gånger av ren vana just för kolla till Theo som inte vatt här. lite jobbigt de där..
Nu ska jag snart iväg och hämta min lille plutt, men örst duschen=) 

tack för en underbart trevlig kväll igår=)





















fredag kväll=)

Som sagtpå dagen bar de av till kristianstad.. vart på stan ett par timmar  med min syster..  trevligt.. vi käkade lunchbuffe på oceans city ( kinan)  sååå mumsigt va det=)
skönt väder har de vatt idag me.. så härligt att vara ute=)
När vi kom hem gick vi upp till Sofia och Mattheus och provade kläder tills imorgon=)
Theo fick en klädkasse me som är för smått för Mattheus.. de var behövligt.. tackar så hjärtligt, sen har vi ätit godis..   druckit energidrycker, och myst med barnen=) trevligt=)
Nu är vi hemma o Theo hoppar i hoppgungan för fullt..  tycker ju de är jättekul=)
Snart blir de nattning här och mamsen ska bänka sej i soffan som vanligt=) morötter o dipp blir de ikväll=)= mumma de=)

Så nu har jag inte tid att sitta här=) så återkommer imon =)

lägger upp en bild från häromkvällen när vi fikade på Börjes med tant nenne och en från ikväll när theo sitter i hoppgungan=)






Kristianstad..

japps.. vi håller på o göra oss färdiga för åka dit.. ska gå på stan lite ( dock utan pengar=( ) men de får väl gå de me.. 
iaf skönt att bara komma iväg lite=)

Theo vaknade 2 ggr i natt me.. o varje natt s lyckas han vakna första gången bara en timme efter jag lagt mej.. har som svårast o gå upp då, så nu ska här ändras lite..  ska lägga han vid 8 om kvällarna.. sen ska jag väcka han o ge en flaska innan jag själv lägger mej.. så blir de förhoppningsvis bara en gång jag behöver stiga upp.... känns som han inte blir mätt på varken vällingen lr ersättningen.. ska prova en annan välling tror jag till han.  han vaknar efter tre timmar o käkar en flaska på 200 på 1 minut.. sen somnar han direkt..  vaknar o åter bara hungrig...  jobbigt de där...  har inte riktigt ställt in mej på de där eftersom han alltid innan sovit hela nätter sen har var typ 3 veckor=) men någon gång ska ju allt ändras..
ska ge gröten på kvällen något senare me..  han får ju den redan vid 6.. så får flytta de en halvtimme lr nåt,,!!

nä nu ska jag in i duschen!!

ha en underbar dag o njut av solen=) de ska vi göra!!



Utmaning...

I brist på annat kör jag en utmaning..

1. Hur mycket är klockan? 12.48
2. Namn? Mikaela
3. Vart bor du? tingsryd.. snart Växjö!
4. Hur många barn vill du ha? har ett, vill ha ett lr två till=)
5. Vill du gifta dig? Kan hända =)
6. Har du ätit sushi? japps
7. Favoritglass? Ben & Jerry
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? inga alls
9. Humör? Klagar inte alls!

Fyra grejjor.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Oj, hehe, kan hända?
2. Har du en hund? nej inte för tillfället..  har haft o vill ha i famtiden
3. Sover du helst själv eller med någon? helst med någon, men blir ju själv oftast!
4. Tror du på spöken? japps de gör jag!

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? ja några cm skulle inte skada..
2. Skulle du vilja väga mer? Haha öö nej för tusan..
3. Skulle du vilja ha sex nu? hade inte vatt fel de! haha
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? nä, ska dricka i helgen:P

KAN.
1. Kan du röra på öronen? Me händerna ja=)
2. Kan du slicka dig på näsan? nope..
3. Kan du kolla i kors med ögonen? japps
4. Kan dina föräldrar lita på dig? hmmm de tror ja..
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? kan, kan jag, men inte lätt. har en rapp käft:P
6. Kan du va på en fest utan att dricka? japps..
7. Kan dina vänner lita på dig? jaa
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? inte så länge mamma magen är kvar..
9. Kan du suga? dammsuga? Varje dag


10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? beror på vilken affär:P


HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Har hänt..
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Mmm=)
3. Har du syskon? japps..2 st..

4. Har du någonsin haft sex med någon? Har väl hänt
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Inte vad jag vet?
6. Har du varit full den här månaden? nepp, de har jag jag inte
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nee  är rätt kuliga..
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej, men i morse..
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? japps, men inte på länge..
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? jo men..
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? japps
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Öhh  har nog hänt ja..
13.Har du haft sex med mer än tre personer? va ?
14.Har du ljugit på någon fråga än då? nope..

Och jag utmanar:
Sofia
Mikaela K
Jennifer
Maddo
Angelica
Katta
Sassa


sååå fiiiint väder!!!

Ja idag är de kanonväder igen.. andra dagen nu. Skööönt!!

Sitter här o funderar på vad man ska göra idag.. Theo sover middag nu så vet i tusan ännu vad man ska hitta på.. inte så kul o ut själv o vandra precis=( så får la se vad som händer och sker..

önskar man hade pengar till  göra något.. alltid strul med de ekonomiska..  fattar inte vaför man inte kan få mer pengar när man har barn.. de kunde väl höja bidragen lite iaf.. tycker man..  men men. icke de.

har ju iaf fått sommarjobb på mitt gamla jobb.. ska jobba en månad natt.. ska bli skönt.. på nätterna får Theo var hos sin mormor när jag jobbar.. men jag hinner ju iaf natta han varje kväll innan jag börjar..  o de känns skönt de ..  sen kan jag ta upp han när jag kommer hem innan jag sover ett par timmar=) är ju inte så jättemycket nätter..   o jag sparar ju lite dagar o de behövs ...!!

Skulle behöva åka till Ullared känner jag me. men ser inte ljust ut nu=( .han har dåligt med kläder nu i stolekarna som e lite större.. sen behöver Theo  i första hand en bilbarnstol nu.. så de är ju prio ett iaf på listan.. kan inte sitta i den han har.. för tungt att bära me..

nu ska jag hänga upp tvätten i maskinen iaf.. så har jag gjort nåt..  blir väl o släpa fram dammsugaren me när theodor är vaken..

ha de fint, njut av de härliga vädret!!


hej hopp=)

Igår hade jag besök av en gammal jobbarkompis ju=9 va mycket trevligt=) gick till börjes och fikade lite o snackade massa goja=) kul att man  ses nån gång=) händer inte så ofta=)

Sen kom Sofia ner en runda med sin pluggbok i handen o behövde lite hjälp.. jisses , de var ju inte igår man läste allt detta.. så var nog inte till nån vidare hjälp alls? men trevligt du kom förbi iaf=)

sen gick Jag och Theo och Jennifer till Börjes en runda, fikade lite, sen gick vi bort till en som säljer kryddor o hämtade grejor som folk beställt på Jennifers kryddparty...
Sen vidare till Ica o sen hem till oss igen=) tackar för trevlig promenad=)

Idag har vi vatt på Bvc... Theo har fått sin 6 månaders spruta=) skrek till lite men blev lugn på nårra sekunder=)
Denna gången vägde han 7840gr o var hela 68 cm lång=) har nu slutat sticka iväg så mycket på längden.. bara växt en cm denna månaden så nu ligger han fint på den kurvan me, viktkuravan ligger han ju allderders perfekt på=)
Jennifer fick ta Theo när han fick sprutan.. klarar inte sånt.. började snurra i skallen när dom tog fram den, tycker så synd om min lille gosse, jag e ju så rädd själv för de..=(  Tack så jättemycket för du ville följa med=) underbart glad för de=)

Efter Bvc gick ja hem till mor o hämtade lite grejor.. sen åkte jag o Per till stan.. uträttade massa ärenden på massa ställen.. affärer hit o dit.. lämnade lite grejor till min syrra me som är i stan.. ätit på Kina resturngen innan man åkte hem.. de var gotte de=) Theo har skött sej exemplariskt.. bara lite gnäll när vi åt men då var han övertrött bara=)
Sofie äkte med oss in  till stan. hon skulle hälsa på Flanders=)

har haft en mycket trevlig dag, o är nu helt slut i huvudet=)

ha de fint alla o hoppas ni blivit massa lurade idag=)