Kalas!

Idag har vi firat Theodor=) plutten fyller ju 1 på måndag så idag var släkten här=) har fikat på kakor och hembakad tårta som jag kämpat med =)  fått massa fina paket..   fått bobby car o kläder av moster Angelica=) kläder och en mugg där de står mammas gosse av moster Emelie=)  2 leksaker, kläder och addidas ryggsäck av gammelmoster med familj=) byxor och 50 kr av gammelfarmor=) leksaksbil av Anna-Karin=) puzzel av Inga-Britt och Lennart=) , en leksakshund,mössa och 1000kr av mormor till ta kort hos fotografen =) Film med mumintrollen av Sofie och Elias=)  tack alla för de fina presenterna=) Sitter helt slut nu efter denna dag o Theo somnade som en stock.. hade ju bara vilat i 20 minuter idag.. så han sover nog gott i natt hoppas jag =) själv funderar jag på sängen tidigt ikväll, för imon blir de lite mer kalas=) ska bli trevligt=)  

lägger upp lite bilder från dagen =)













 


Tillbaka=)

nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll=) har nu en ny dator =) en mini pc.. så nu ska jag ta tag i bloggandet igen =) Idag har vatt en kanon dag =) Nenne o Kristian har fått en liten flicka som ska heta Joline=) sååå söt =) längtar tills man får komma o hälsa på=) så Theodor har fått sin första syssling=) lite kul att de nästa bara är exact ett år mellan dom =)
Theodor fyller 1 år på Måndag.. stora killen nu=) dock går han inte ännu men de kommer de oxå =) så helgen består av kalas här med släkt o vänner =) så imon kommer Marie o Anders.. ska sätta upp lite lampor som inte kommit upp och jag ska handla lite inför tårtbaket=) 
Imorgon ska vi åka till Tingsryd en runda på dagen med=) ska upp till Kulturverstan o hälsa på Kim o hans son Angus! som är drygt 3 månader bara :) lite plutt bara =) ska träffa Sofia me tänkte jag =)
Theodor har btw 4 tänder till på g nu =) så lite grinigt är de emellanåt o 2 natta mål blir de på nätterna nu.. känns lite som när han var jätteliten o man sprang upp o ner.. han sov ju trots allt hela nätter i flera månader tills tänderna började spöka.. hoppas de blir bättre med de med=)

nähe nu blir de sängen jag uppdaterar en annan dag=)

Full rulle dagarna i ända...

hej hopp=)
sitter nu vid syrrans dator.. har fortfarande ingen dator hemma.. såååå boring=) men hoppas den blir klar snart om den nu går o laga.. nedrans datorer!!!

Mycket händer här, Theo är snart 1 år=) bara20 dagar kvar =) har fått ett par tänder till =)  dock har de blivit lite livligare här i huset, har en riktig buse att jaga dagarna i ända...  han gör allt mamma inte vill han ska göra =) men de är så de ska va.. o han pratar massa o har sej med =)

Jag drar lite fort vad som hänt de sista två veckorna...  Vi har haft en liten baby shower för jennifer=) va himla mysigt:) hoppas hon blev glad o nöjd med alla paket :) sen har vi vatt i Tingsryd lite .. umgåtts med mormor, o även med Sofia och Mattheus =) vatt på hundutställning för Nenne ställde ut diva... sen har vi vatt på stan lite, vatt i Ryd och firat Sofie som fyllt år =) o vi har vatt på KV och hälsat på lite.. ja vi har hunnit en hel del.. O idag har vi vatt i >Karlskrona o hälsat på Fam Boström =) va mycket trevligt.. Nennisen var såklart med =) plockade upp syster på vägen o Per som skulle till sjukan efter helgens händelser!    Tja.. så har väl våra senaste veckor vatt =) o de flesta kvällar har vi spenderat med Nenne<3   Theo bara älskar sin nenne soim han sitter o ropar på hälten av tiden hon inte är här =) han får la passa på innan bebis kommer =)

Nu ska jag ta ett bloss o invänta ett telefonsamtal =)  

uppdaterar nästa gång jag har dator =)